schilderscollectief-bredevoort.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »
Niek Weevers

Niek Weevers

20/10/2008 22:48:00
Quote Anchor link
Een goede bekende van me wilde graag een simpele site waar haar werk en het werk van een andere schilderes op getoond zou worden.
Het is een simpele site, waar de homepage nog dummietekst bevat en de contactpagina nog geen invulling heeft.
Op de home en in het balkje op de vervolgpagina wordt willekeurig een achtergrond ingeladen.
http://www.schilderscollectief-bredevoort.nl

Wat vinden jullie ervan. Alle input is natuurlijk welkom
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 19:17:03
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

20/10/2008 23:08:00
Quote Anchor link
zelf ontworpen? erg mooie site! geen puntjes van kritiek :)

keep on the good work ;)

edit: ik vind alleen dat de sitenaam een beetje te lang is, je moet bedenken dat mensen het van mond tot mond door vertellen en dus alles in 1 x goed moeten kunnen schrijven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Niek Weevers

Niek Weevers

20/10/2008 23:43:00
Quote Anchor link
Thnx! :D

Ja de url is inderdaad vrij lang. Er is wel over nagedacht. Maar het is geen moeilijke url om te onthouden (bredevoort is het dorpje waar ik woon, dus in de omgeving wel bekend). En voor de zoekmachines is deze url ook vrij duidelijke.

ps ja heb het zelf ontworpen.
 
- -

- -

21/10/2008 09:06:00
Quote Anchor link
Erg mooi! Het enige puntje vind ik de plaatjes die jij voor Lightbox gemaakt hebt (loader, links, rechts, sluiten), die zijn veel te opvallend en passen niet echt bij de site.

Edit: Goed dat je je font-grootte met em doet, misschien kan je de breedte van de half-transparante blokjes tekst ook met em doen, zodat als mensen het lettertype groter zetten de blokjes breder worden.

Daarnaast vraag ik me af waarom jij een frame gebruikt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Tamara

Tamara

21/10/2008 09:19:00
Quote Anchor link
waarom heb je als favicon een stipje? lijkt me logischer als het een kwastje is (net zoals in het logo)

ik zou bij gallerie ook meerdere pagina's maken... als mensen een iets slechtere verbinding hebben (ja, die mensen bestaan nog steeds!!) dan duurt het een eeuwigheid voor die pagina helemaal is geladen...

zoals jonathan al zei: waarom iframes?

verder vind ik hem mooi :)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/10/2008 10:30:00
Quote Anchor link
@Niek
Ziet er prima uit Niek, maar waarom de frames?? Eén van de problemen heb je wel opgelost zie ik voor wat betreft het indexeren in zoekmachines. Maar als ik op jou site de gallerypagina wil opslaan in mijn favorieten gaat dat alleen als ik de link in een nieuw tabblad of nieuw scherm open. (of wanneer de zoekmachine mij rechtstreeks naar die pagina stuurt)

URL's kan je ook mooi maken met Mod_rewrite wat zoekmachine technisch een heel mooie oplossing is.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

21/10/2008 10:59:00
Quote Anchor link
Nog niet echt goed gekeken, maar op de gallerij pagina zou ik een soort delay doen voordat ie naar beneden gaat. Ik heb stteeds dat ik een foto wil bekijken en op de één of andere manier ga ik er dan automatisch met m'n muis over, en dan gaat ie steeds weg..
 
Niek Weevers

Niek Weevers

21/10/2008 11:07:00
Quote Anchor link
Die frame komt doordat ik een domein heb geregistreerd bij een bepaalde partij en een doorstuurservice gebruik. Hij is nog gehost bij mijn eigen domein. Daarom verwees ik voor de bron ook naar mijn eigen domein. Maar dit wordt nog opgelost. Dan wordt de indexering voor Google natuurlijk een stuk beter :D

@Tamara: Dat van die favicon is een goed idee. Ik zal deze nog wijzigen.
En als ik de site dynamisch maak (komt ook nog) dan komt er paginanavigatie.

@Jonathan Ook thnx voor de opmerking van de lightbox. Ik zal die afbeeldingen voor next enz wat verbeteren.
De breedte van de witte blokken zal ik wijzigen in em. Goede opmerking.

@Gerben: ik begrijp je kritiek. Maar went dit niet snel?
 
AnikavanderSanden

AnikavanderSanden

23/10/2008 16:43:00
Quote Anchor link
Een mooie site, ook vind ik het leuk als je de pagina opnieuw laad dat er een nieuw plaatje komt bij de hoofdpagina. Het enige puntje dat ik iets minder vind is het pijlte dat als je op de foto klikt en je wilt naar de volgende foto. Het rode randje om het pijltje vind ik persoonlijk iets de dik en niet mooi.
 
Eddy E

Eddy E

23/10/2008 18:01:00
Quote Anchor link
Ziet er gewoon top uit!
Het simpele en heldere kleurgebruik is echt top!!! Ik ben vol lof!

Alleen het plaatje van je header is niet echt strak.
Dat kan netter. Desnoods vraag je de schilder dat zelf even te schilderen.

Bij contact lijkt het net alsof de pagina niet geladen kan worden omdat de afbeelding erboven zo recht wordt afgebroken (en zichtbaar niet af is).
Dat is je bedoeling ook, maar zet er in ieder geval IETS tekst onder.
Desnoods iets als "Hier komt een contactformulier".

De wisselende achtergrond (nabij de kop) is mooi gedaan.
Dynamische CSS?
Helaas zijn er maar 3 afbeeldingen.
Ik heb zoiets zelf ook gemaakt op www.zunflappie.nl (druk maar een aantal keer op F5), maar dan wel met iets van 10 afbeeldingen.
Ik raad je aan dit ook te doen. Drie is net te weinig.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.