Schuin menu design

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »
Sam

Sam

13/08/2009 19:55:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wou even julie advies. Het gaat over een design van een navigatie menu dat schuin zo moeten worden zoals dit hier: http://www.samcappelle.be/files/voorbeeld.png Het probleem zit hem in het feit dat dit volgens mijn niet uitwerkbaar is in gewone html. Maar een navigatie maken in Flash lijkt me ook niet SEO vriendelijk. Is er een andere manier om zoiets werkend te krijgen?

Alvast bedankt

Sam
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 14:04:04
 
- SanThe -

- SanThe -

13/08/2009 20:01:00
Quote Anchor link
Niet correcte dns bij b-one. Kan de server dus niet vinden.
 
Daniel H

Daniel H

13/08/2009 20:05:00
Quote Anchor link
wat dacht je van een tabel?

bijvoorbeeld dit Klik Hier.
 
Matthias R

Matthias R

13/08/2009 20:09:00
Quote Anchor link
Das makkelijk he...
Dat voorbeeld van daniel in html
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/08/2009 20:11:00
Quote Anchor link
@ Matthias: gelieve alleen te posten als je ook echt info toevoegt.
 
Sam

Sam

13/08/2009 20:28:00
Quote Anchor link
Dat voorbeeld van Daniël zie ik wel zitten. Dat werk ik even verder uit.

Bedankt!
 
Daniel H

Daniel H

13/08/2009 20:31:00
Quote Anchor link
Graag gedaan =)
 
Matthias R

Matthias R

15/08/2009 12:00:00
Quote Anchor link
@Jan ..

Sorry :(
kzal mijn best doen om ook iets zinnigs te zeggen :(
 
Rens nvt

Rens nvt

15/08/2009 12:17:00
Quote Anchor link
@Matthias: daar ga je weer :p

@topic: Het is op deze manier niet mogelijk om mouseovers in te bouwen, en ook het gebruik van tabellen is niet SEO vriendelijk... Kies er dan liever voor om een standaard menu te maken voor mensen zonder flash, en bouw dan het menu in Flash...

Of kijk eens of er rotate plugins zijn voor libraries als jquery of mootools...
 
Hipska BE

Hipska BE

15/08/2009 14:48:00
Quote Anchor link
Dit is een mooi voorbeeld waar je css transforms voor kan gebruiken... Ik weet wel niet of alle browsers dit ondersteunen. IE alvast niet, maar die ondersteund nog wel meer dingen niet.
 
Rens nvt

Rens nvt

15/08/2009 15:32:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 15.08.2009 14:48:
Dit is een mooi voorbeeld waar je css transforms voor kan gebruiken... Ik weet wel niet of alle browsers dit ondersteunen. IE alvast niet, maar die ondersteund nog wel meer dingen niet.

Dan weet je dus iig dat niet alle browsers dit ondersteunen, en je dus een vrij groot publiek niet ondersteund...
 
Mitchell

Mitchell

15/08/2009 16:11:00
Quote Anchor link
Hier heb je wel een methode voor, alleen hier heb je wel wat geduld/kennis voor nodig.

Image mapping.
 
Jelmer -

Jelmer -

15/08/2009 16:29:00
Quote Anchor link
http://snook.ca/archives/html_and_css/css-text-rotation

Maar dat gaat niet helemaal werken in IE, omdat dat BasicImage filter alleen kwartslagen draait. Zoals in het artikel kan je aan de gang gaan met Matrix filter, maar ik zou niet weten hoe het werkt. Misschien dat je het kan afleiden uit het tweede code-voorbeeld op die pagina.

Imagemapping is een veel gemakkelijkere oplossing :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Hipska BE

Hipska BE

16/08/2009 15:33:00
Quote Anchor link
Idd Jelmer, zoals ik al zei, CSS Transform dus..
 
Matthias R

Matthias R

16/08/2009 15:54:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 15.08.2009 16:29:
http://snook.ca/archives/html_and_css/css-text-rotation

Maar dat gaat niet helemaal werken in IE, omdat dat BasicImage filter alleen kwartslagen draait. Zoals in het artikel kan je aan de gang gaan met Matrix filter, maar ik zou niet weten hoe het werkt. Misschien dat je het kan afleiden uit het tweede code-voorbeeld op die pagina.

Imagemapping is een veel gemakkelijkere oplossing :)


thnx,
kende ik niet...

Maar waarom zouden we nog verschieten dat iets neit werkt in IE ??
 
Niek Weevers

Niek Weevers

16/08/2009 16:20:00
Quote Anchor link
CSS transforms nog lang niet gebruiken!! Is zeker mooi, maar dit werkt nog lang niet in alle browsers.
Wat je zei over Flash dat kan wel en dit kan ook SEO vriendelijk. Je hebt een div met id="menu", hier zet je gewoon de <ul> in zoals het hoort, dit style je een beetje zodat het wel wat lijkt wanneer bezoekers geen flashplayer hebben geinstalleerd (maar dat zijn er heel weinig).
Vervolgens ga je met swfobject de inhoud van de div met id="menu" vervangen door je flash gedeelte. Zo blijft je site wel goed geoptimaliseerd.

Je moet het sowieso niet opbouwen dmv tables of image maps.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
Sam

Sam

17/08/2009 08:36:00
Quote Anchor link
Kheb jullie alternatieven eens gelezen, maar ik had het menu al ongeveer klaar in HTML + CSS. Kheb natuurlijk geen table gebruikt, maar een list. En de rollover lukt perfect omdat ik alleen de tekst wil animeren. Kheb er ook nog wat JQuery bijgevoegd.

http://www.samcappelle.be/nieuw
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam
 
Lode

Lode

17/08/2009 11:53:00
Quote Anchor link
een imagemap werkt wel cross browser.. en is met javascript te manipuleren.
zie ook: http://www.netzgesta.de/mapper/
 
Mitchell

Mitchell

17/08/2009 13:00:00
Quote Anchor link
@ Sam: Dacht dat je de hele button wou benuttigen. Maarja, ziet er goed uit.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.