Scramble

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »
Dd dd

dd dd

08/11/2010 19:25:48
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben bezig met een scramble script die worden door elkaar huseld en dat woord moet je dan raden. Nu heb ik dat maar hij zegt steeds dat me antwoord fout is.
Hoe kan dit?

Code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
define('_TITLE_', 'Scramble');
include 'includes/header.php';

if($core->leden->ingelogd == TRUE)
{

    $woordGenerator = array('Voldemort', 'Zweinstein', 'Dooddoeners', 'Lumos', 'Expiliarmus', 'Huiself', 'Flubberwurm', 'Harry', 'Hermelien', 'Bloedhond');
    $woord = array_rand($woordGenerator);
    
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        $woords = $woord;
            if(isset($_POST['woord']) && $_POST['woord'] == $woordGenerator[$woord])
            {

                echo '<div class="goede-melding">Je hebt het antwoord succesvol geraden, het was '.$woordGenerator[$woord].'.<br />
                        Je kreeg <strong>5</strong> galjoenen.</div>
                        <meta http-equiv="refresh" content="3;URL='
._ROOT_.'scramble" />';
                $core->mysql->query("UPDATE
                                        leden_leden
                                    SET
                                        uGeld = uGeld+5
                                    WHERE
                                        uId = '"
.$core->leden->info['mijn']['uId']."'");
            }

            else
            {
                echo '<div class="error">Je hebt het antwoord verkeerd geraden</div>';
            }
    }

    
    ?>

        <p>Bij Scramble is het de bedoelde dat je het door elkaar gehuselde woord raden. </p>
        <p>Het woord is: <?php echo str_shuffle($woordGenerator[$woord]); ?> antwoord: <?php echo $woordGenerator[$woord]; ?></p>
        <p><strong>TIP: Gebruik geen hoofdletters!</strong></p>
        <form action="" method="post">
            <input type="text" name="woord" />
            <input type="submit" name="scramble" value="Scramble" />
        </form>
    <?php
}
else
{
    header('Location: '._ROOT);
    exit();
}

include 'includes/footer.php';
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 00:43:29
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/11/2010 19:28:46
Quote Anchor link
Het feit wil dat je niets onthoud wat betreft welk woord er nu geraden moet worden
 
Dd dd

dd dd

08/11/2010 19:31:13
Quote Anchor link
En hoe kan ik er voor zorgen dat hij het onthoudt?
Gewijzigd op 08/11/2010 19:31:24 door dd dd
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

08/11/2010 19:32:26
Quote Anchor link
met een $_SESSION zou ik gaan werken, het woord in een sessie zetten en dan die gebruiken om te controleren

je zou op een slechte onbeveiligde manier ook een input hidden kunnen gebruiken
Gewijzigd op 08/11/2010 19:33:03 door Vincent Huisman
 
- SanThe -

- SanThe -

08/11/2010 19:33:15
Quote Anchor link
Op regel 13 kijk je of het geposte woord hetzelfde is als het te raden woord. Echter op regel 8 heb je zojuist een nieuw te raden woord gemaakt. Dat kan dus niet zo.
 
Dd dd

dd dd

08/11/2010 19:50:08
Quote Anchor link
Ik heb nu dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
session_start();
define('_TITLE_', 'Scramble');
include 'includes/header.php';

if($core->leden->ingelogd == TRUE)
{

    $woordGenerator = array('Voldemort', 'Zweinstein', 'Dooddoeners', 'Lumos', 'Expiliarmus', 'Huiself', 'Flubberwurm', 'Harry', 'Hermelien', 'Bloedhond');
    $woord = array_rand($woordGenerator);

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

         $_SESSION['code'] = $woordGenerator[$woord];
            if(isset($_POST['woord']) && $_POST['woord'] == $_SESSION['code'])
            {

                echo '<div class="goede-melding">Je hebt het antwoord succesvol geraden, het was '.$woordGenerator[$woord].'.<br />
                        Je kreeg <strong>5</strong> galjoenen.</div>
                        <meta http-equiv="refresh" content="3;URL='
._ROOT_.'scramble" />';
                $core->mysql->query("UPDATE
                                        leden_leden
                                    SET
                                        uGeld = uGeld+5
                                    WHERE
                                        uId = '"
.$core->leden->info['mijn']['uId']."'");
            }

            else
            {
                echo '<div class="error">Je hebt het antwoord verkeerd geraden</div>';
            }
    }

    
    ?>

        <p>Bij Scramble is het de bedoelde dat je het door elkaar gehuselde woord raden. </p>
        <p>Het woord is: <?php echo str_shuffle($woordGenerator[$woord]); ?> antwoord: <?php echo $woordGenerator[$woord]; ?></p>
        <p><strong>TIP: Gebruik geen hoofdletters!</strong></p>
        <form action="" method="post">
            <input type="text" name="woord" />
            <input type="submit" name="scramble" value="Scramble" />
        </form>
    <?php
}
else
{
    header('Location: '._ROOT);
    exit();
}

include 'includes/footer.php';
?>


maar het werkt niet.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/11/2010 19:58:39
Quote Anchor link
Je moet uiteraard wel het te raden woord nog in de sessie zetten!!
 
Dd dd

dd dd

08/11/2010 19:59:30
Quote Anchor link
$_SESSION['code'] = $woordGenerator[$woord]; Dat had ik al gedaan?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/11/2010 20:00:31
Quote Anchor link
Regel 13 hoort daar niet. Zet die bij je formulier.
 
Dd dd

dd dd

08/11/2010 20:10:46
Quote Anchor link
Dankjewel :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.