Scramble

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Dd dd

dd dd

08/11/2010 19:25:48
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben bezig met een scramble script die worden door elkaar huseld en dat woord moet je dan raden. Nu heb ik dat maar hij zegt steeds dat me antwoord fout is.
Hoe kan dit?

Code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
define('_TITLE_', 'Scramble');
include 'includes/header.php';

if($core->leden->ingelogd == TRUE)
{

    $woordGenerator = array('Voldemort', 'Zweinstein', 'Dooddoeners', 'Lumos', 'Expiliarmus', 'Huiself', 'Flubberwurm', 'Harry', 'Hermelien', 'Bloedhond');
    $woord = array_rand($woordGenerator);
    
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        $woords = $woord;
            if(isset($_POST['woord']) && $_POST['woord'] == $woordGenerator[$woord])
            {

                echo '<div class="goede-melding">Je hebt het antwoord succesvol geraden, het was '.$woordGenerator[$woord].'.<br />
                        Je kreeg <strong>5</strong> galjoenen.</div>
                        <meta http-equiv="refresh" content="3;URL='
._ROOT_.'scramble" />';
                $core->mysql->query("UPDATE
                                        leden_leden
                                    SET
                                        uGeld = uGeld+5
                                    WHERE
                                        uId = '"
.$core->leden->info['mijn']['uId']."'");
            }

            else
            {
                echo '<div class="error">Je hebt het antwoord verkeerd geraden</div>';
            }
    }

    
    ?>

        <p>Bij Scramble is het de bedoelde dat je het door elkaar gehuselde woord raden. </p>
        <p>Het woord is: <?php echo str_shuffle($woordGenerator[$woord]); ?> antwoord: <?php echo $woordGenerator[$woord]; ?></p>
        <p><strong>TIP: Gebruik geen hoofdletters!</strong></p>
        <form action="" method="post">
            <input type="text" name="woord" />
            <input type="submit" name="scramble" value="Scramble" />
        </form>
    <?php
}
else
{
    header('Location: '._ROOT);
    exit();
}

include 'includes/footer.php';
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

30/05/2024 01:55:27
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/11/2010 19:28:46
Quote Anchor link
Het feit wil dat je niets onthoud wat betreft welk woord er nu geraden moet worden
 
Dd dd

dd dd

08/11/2010 19:31:13
Quote Anchor link
En hoe kan ik er voor zorgen dat hij het onthoudt?
Gewijzigd op 08/11/2010 19:31:24 door dd dd
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

08/11/2010 19:32:26
Quote Anchor link
met een $_SESSION zou ik gaan werken, het woord in een sessie zetten en dan die gebruiken om te controleren

je zou op een slechte onbeveiligde manier ook een input hidden kunnen gebruiken
Gewijzigd op 08/11/2010 19:33:03 door Vincent Huisman
 
- SanThe -

- SanThe -

08/11/2010 19:33:15
Quote Anchor link
Op regel 13 kijk je of het geposte woord hetzelfde is als het te raden woord. Echter op regel 8 heb je zojuist een nieuw te raden woord gemaakt. Dat kan dus niet zo.
 
Dd dd

dd dd

08/11/2010 19:50:08
Quote Anchor link
Ik heb nu dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
session_start();
define('_TITLE_', 'Scramble');
include 'includes/header.php';

if($core->leden->ingelogd == TRUE)
{

    $woordGenerator = array('Voldemort', 'Zweinstein', 'Dooddoeners', 'Lumos', 'Expiliarmus', 'Huiself', 'Flubberwurm', 'Harry', 'Hermelien', 'Bloedhond');
    $woord = array_rand($woordGenerator);

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

         $_SESSION['code'] = $woordGenerator[$woord];
            if(isset($_POST['woord']) && $_POST['woord'] == $_SESSION['code'])
            {

                echo '<div class="goede-melding">Je hebt het antwoord succesvol geraden, het was '.$woordGenerator[$woord].'.<br />
                        Je kreeg <strong>5</strong> galjoenen.</div>
                        <meta http-equiv="refresh" content="3;URL='
._ROOT_.'scramble" />';
                $core->mysql->query("UPDATE
                                        leden_leden
                                    SET
                                        uGeld = uGeld+5
                                    WHERE
                                        uId = '"
.$core->leden->info['mijn']['uId']."'");
            }

            else
            {
                echo '<div class="error">Je hebt het antwoord verkeerd geraden</div>';
            }
    }

    
    ?>

        <p>Bij Scramble is het de bedoelde dat je het door elkaar gehuselde woord raden. </p>
        <p>Het woord is: <?php echo str_shuffle($woordGenerator[$woord]); ?> antwoord: <?php echo $woordGenerator[$woord]; ?></p>
        <p><strong>TIP: Gebruik geen hoofdletters!</strong></p>
        <form action="" method="post">
            <input type="text" name="woord" />
            <input type="submit" name="scramble" value="Scramble" />
        </form>
    <?php
}
else
{
    header('Location: '._ROOT);
    exit();
}

include 'includes/footer.php';
?>


maar het werkt niet.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/11/2010 19:58:39
Quote Anchor link
Je moet uiteraard wel het te raden woord nog in de sessie zetten!!
 
Dd dd

dd dd

08/11/2010 19:59:30
Quote Anchor link
$_SESSION['code'] = $woordGenerator[$woord]; Dat had ik al gedaan?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/11/2010 20:00:31
Quote Anchor link
Regel 13 hoort daar niet. Zet die bij je formulier.
 
Dd dd

dd dd

08/11/2010 20:10:46
Quote Anchor link
Dankjewel :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.