script bugtracker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

GerritJan Groote Wolthaar

GerritJan Groote Wolthaar

20/08/2012 14:02:40
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben een echte noob wat mysql en php betreft.
Twee jaar geleden ben ik bezig geweest met een gameserver.
Dit om spelenderwijs mysql en php te begrijpen.
Voor die gameserver had ik een website gedownload en heeft er iemand een script voor mij gemaakt.
Nu na 2 jaar te druk te zijn geweest, ben ik weer aan het vogelen met die website en gameserver.

Echter kom ik tot de ontdekking dat het script wat die persoon voor mij heeft gemaakt niet meer werkt.

Zouden jullie voor mij kunnen nakijken wat ik over het hoofd zie?
Het gaat om een bugtracker.
Daarin kan je een categorie aanklikken om een bug te melden.
Ik krijg wel de plaatjes te zien van de categorieën maar als ik daar op klik, krijg ik niet het veld te zien wat ik moet invullen om de bug te melden.

Code
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 02:33:43
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/08/2012 14:08:45
Quote Anchor link
Ga eerst maar eens bovenaan plaatsen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);
?>
 
GerritJan Groote Wolthaar

GerritJan Groote Wolthaar

20/08/2012 14:40:09
Quote Anchor link
Notice: Undefined variable: filename2 in C:\wamp\www\include\function_template.php on line 362

# Time Memory Function Location
1 0.0025 680224 {main}( ) ..\quest_ac.php:0
2 0.1376 1863568 include( 'C:\wamp\www\modules\m_account\bugtracker.php' ) ..\quest_ac.php:13
3 0.1377 1864280 Template->Template( ) ..\bugtracker.php:8
4 0.1377 1864656 Template->loadfile( ) ..\function_template.php:22


bewuste template: http://pastebin.com/41dqc8BR
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/08/2012 14:41:44
Quote Anchor link
Is het niet zinvoller om [email protected] te maken met de vraag voor een up2date versie?

Het klinkt alsof je een versie hebt die zeer verouderd is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.