script hergebruiken?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arne

arne

07/11/2008 16:02:00
Quote Anchor link
Hoe zou ik voor dit stuk script het ook kunnen laten toepassen op meerdere variabelen zonder de hele code te kopieren en dan $str_news1 te vervangen voor bijvoorbeeld $str_news2?

str_news1 is in dit geval een invul veld op in een formulier. Er zijn echter meerdere velden waarop het toegepast moet worden.

$str_news1 = str_replace ("[br]","\n",$str_news1);
$str_news1 = str_replace ("\n","<br>",$str_news1);
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 12:58:07
 
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

07/11/2008 16:04:00
Quote Anchor link
er een functie van maken?
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

07/11/2008 16:04:00
Quote Anchor link
foreach maken ?
 

07/11/2008 16:05:00
Quote Anchor link
arne schreef op 07.11.2008 16:02:
$str_news1 = str_replace ("\n","<br>",$str_news1);

Hiervoor heb je nl2br, deze gebruik je pas als je de data uit de database haalt.
 
Arne

arne

07/11/2008 16:17:00
Quote Anchor link
Hoe zou zo'n functie of foreach script er dan uit zien?

Heb al beetje zitten kijken maar snap niet hoe ik het moet toepassen...

p.s. ik gebruik geen database
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door arne
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.