script maker gezocht[VRIJWILLIG]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koen Hollander

Koen Hollander

05/05/2012 10:17:48
Quote Anchor link
Hoi iedereen,

Ik heb iemand nodig die simpele scripts kan maken als ik er om vraag, dit script lukt mij maar niet, ik wil dat iemand eentje maakt waar mensen een account op kunnen maken en dat ze op hun account Sql databases kunnen aanmaken met een gebruikersnaam en wachtwoord, ik heb zelf altijd al moeite met _POST naar een sql opdracht, dus wie kan mij helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 09:07:52
 
Bart V B

Bart V B

05/05/2012 10:23:52
Quote Anchor link
Moeite met een _post opdracht..
Ehm.. Als je nou even je formulier velden post en je sql structuur, dan word het al een stuk makkelijker om je te helpen he.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

05/05/2012 10:33:45
Quote Anchor link
Ben er nog niet aan begonnen, had in het verleden problemen met die _POST, ik wil niet nog eens die problemen hebben
 
Bart V B

Bart V B

05/05/2012 10:38:19
Quote Anchor link
Dan kan ik je alleen maar een tip geven. ;)
als je je formulier hebt, dan doe je eerst:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

   echo '<pre>';
   print_r($_POST);
   echo '</pre>';
}

?>


Zo zie je je formulier namen, met values. Dan hoef je alleen nog maar een copy/past oefening te doen en klopt het he.
Dat scheelt je heel veel debug werk.
Als je er niet uitkomt, plaats het dan in je topic. Dan kunnen we allemaal meehelpen.
Gewijzigd op 05/05/2012 10:38:54 door Bart V B
 
Wouter J

Wouter J

05/05/2012 10:44:46
Quote Anchor link
Quote:
ik wil dat iemand eentje maakt waar mensen een account op kunnen maken en dat ze op hun account Sql databases kunnen aanmaken met een gebruikersnaam en wachtwoord

Je wilt dus gewoon een totaal inlog systeem... Simpel?? Nee!

Tevens per account SQL databases aanmaken met gebruikersnaam en wachtwoord? Wat is je bedoeling een 2e PHPMyAdmin te maken?
 
Koen Hollander

Koen Hollander

05/05/2012 11:54:52
Quote Anchor link
@bart
Dankje

@Wouter
Nee, ik geef ze alleen een wachtwoord + gebruikersnaam en het adres van de externe sql
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/05/2012 12:06:28
Quote Anchor link
Bart V B op 05/05/2012 10:38:19:
Dan kan ik je alleen maar een tip geven. ;)
als je je formulier hebt, dan doe je eerst:
**lap code plaatsen**

Zo zie je je formulier namen, met values. Dan hoef je alleen nog maar een copy/past oefening te doen en klopt het.

Ik zou dan zeker niet vergeten om mysql_real_escape_string() toe te passen op je query's. Ander loop je veel risico om gehackt te kunnen worden via SQL-injection, en dat wil je niet.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

05/05/2012 12:17:06
Quote Anchor link
Dat wil ik zeker niet, ga ik ook doen. Wie kan voor mij een gratis SSL certificaat verzorgen, Wil laten zien dat mijn site veilig is

Toevoeging op 05/05/2012 12:23:56:

Maar nog even een vraag erbij, kent iemand de opdrachtregel om een db aan te maken, ik probeer deze al maar het werkt niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql> create database [databasename];
 
 - Diov  -

- Diov -

05/05/2012 12:32:29
 
Koen Hollander

Koen Hollander

05/05/2012 12:41:44
Quote Anchor link
Dankjewel
 
 - Diov  -

- Diov -

05/05/2012 12:43:23
Quote Anchor link
Als je enige hulp nodig hebt, ik kan wel helpen.
Heb zin om iets te doen en heb ook nog niet echt zo'n project aangegaan.

Laat iets weten via pm.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

05/05/2012 13:28:37
Quote Anchor link
Koen hollander op 05/05/2012 12:17:06:
Wie kan voor mij een gratis SSL certificaat verzorgen, Wil laten zien dat mijn site veilig is


SSL certificaten zijn niet gratis. Tenzij je ze zelf ondertekend en dan zijn ze niet veilig.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

05/05/2012 13:37:50
Quote Anchor link
@bas, ik heb een site gevonden die een 30 dagen proef certificaat geeft. Maar dat is ook alles

Toevoeging op 05/05/2012 13:48:17:

Ian, lees even je PM
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.