script niet goed?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Sven video

sven video

20/05/2011 13:24:35
Quote Anchor link
wie kan mij helpen?
wie kan dit script veranderen dat hij het wel doet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
include("../ing/conn.php");
?>

<hr />
<p>het beste idee van svenvideo</p>
<p>&nbsp;</p>
<p><A HREF="toevoegen.html">klik hier</A> om ook een atractie toe te voegen</p>
<p>&nbsp;</p>
<hr />
<p>&nbsp;</p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
while($row2 = mysql_fetch_array( $result2 ))
{

echo "<A HREF="lezen.php?id=".$row2['id'].>".$row2['show_url']."</A>";
echo "<br />";
}

?>

</p>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:18:18
 
PHP Scripter

PHP Scripter

20/05/2011 13:31:49
Quote Anchor link
Ik weet niet waar je mee bezig bent en wat je probeert. Maar de helft van je script ontbreekt. Ga eerst eens de beginnershandleidingen doornemen.

Je hebt een while maar geen MySQL functie?
 
Sven video

sven video

20/05/2011 13:35:34
Quote Anchor link
ik heb wel een mysql functie:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
   mysql_connect("sql202.xtreemhost.com", "xth_7502115", "*****") or die(mysql_error());
 
   mysql_select_db("xth_7502115_svenvideo") or die(mysql_error());
  
   $result = mysql_query("SELECT * FROM svenvideo");
   $result2 = mysql_query("SELECT * FROM link_ads");
   $result3 = mysql_query("SELECT * FROM link_ads2");
   $result4 = mysql_query("SELECT * FROM link_ads3");
   $result5 = mysql_query("SELECT * FROM joppy");
   ?>
 
Chris -

Chris -

20/05/2011 13:46:06
Quote Anchor link
Geef een foutmelding, gebruik een editor met syntaxhighlighting, plaats je code tussen de [-code] tags. Je echo's in de while gaan niet juist, dubbele quotes in dubbele quotes kunnen niet. Dit is overigens de zoveelste topic hierover, ik hoop dat je heb geleerd van je vorige topics? Het lijkt er nog niet echt op namelijk.
 
Sven video

sven video

20/05/2011 13:48:52
Quote Anchor link
ik krijg helemaal niks te zien

Toevoeging op 20/05/2011 13:50:06:

kijk maar:
http://svenvideo.xtreemhost.com/atracties/index2.php
 
Milo S

Milo S

20/05/2011 13:50:46
Quote Anchor link
Sven, voor je ook nog maar 1 topic opent met de meest onnodige kansloze vragen, kijk deze tutorials eens door:

SQL Beginnershandleiding
PHP Beginnershandleiding

Waarom kansloos? Nou als je deze tutorials had gelezen en eens goed had gekeken naar je script je allang genoeg wist en dus geen topic hoeft te openen.
Overigens hoofdletters in html is niet verplicht meer...
 
Sven video

sven video

20/05/2011 13:56:28
Quote Anchor link
wat ik zoek staat er niet bij hoor
 
PHP Scripter

PHP Scripter

20/05/2011 14:02:19
Quote Anchor link
Sven, het is de bedoeling dat je die totorails doorleest en er zo achter komt hoe het WEL moet en hoe NIET. Wat je nu doet is gewoon domweg vragen stellen en er vanuit gaan dat anderen het voor jou oplossen.

Van zulke personen wordt ik, en ik denk ander ook wel, erg moe en vervelend. Omdat JIJ niet de moeite neemt om het script opnieuw te maken of na te kijken. Want wat je nu hebt ziet er ook niet uit en is zacht gezegd 'slordig'. Je hebt alles door elkaar staan en gebruikt het verkeerd. Ik zie op je avatar staan '2008-2011'. Is dat je geboortedatum? Dan vindt ik het erg knap dat je nu al op PHP hulp zit.

Wat ik jou aanraad is om die totorails eens goed door te lezen en blijven oefenen. Zo hebben wij hier het allemaal geleerd. Niemand maar dan ook niemand zal alles voor jou kunnen oplossen. Dat is niet alleen met PHP of andere programmeer talen zo, maar in het hele leven.

Als je het helemaal goed wilt doen moet je gelijk beginnen met het object-oriëntatie verhaal. Maar dan zul je toch eerst de basiskennis van PHP, MySQL en HTML moeten kennen. Dus ga totorails lezen en als je er dan ECHT niet uitkomt vraag je het hier. Maar stel dan wel je vraag duidelijk, desnoods in goed Nederlands. En niet van 'hij doet het niet!' of 'wie kan dit voor mij maken'. Maar zelf proberen en stoeien!

Ik wens je veel succes met je PHP, MySQL en HTML toekomst. Maar ga alsjeblieft eerst wat dingen leren en daarna pas vragen. Ik ga ervan uit dat je dit stukje script ook niet zelf hebt gemaakt. Nou, misschien wel, maar dan heb je alles gekopieerd van anderen. Probeer het zelf te typen. Na een paar keer typen weet je precies hoe je het de volgende keer ook moet typen.

Succes ermee!
 
Milo S

Milo S

20/05/2011 14:09:21
Quote Anchor link
Sven, please doe mij en heel phphulp een lol en ga nu gewoon die tutorials lezen!
Zoals PHP scripter als zegt worden we van types als jij allemaal moe, en dat is al vaak genoeg aangegeven.
Het zijn niet wij die de sfeer verpesten maar jullie, omdat jullie nergens de moeite voor doen.
Doe moeite om het te leren en kom dan terug.
 
PHP Scripter

PHP Scripter

20/05/2011 14:21:40
Quote Anchor link
Maar ik moet wel zeggen dat je een erg professionaile (professionele) website hebt.
Gewijzigd op 20/05/2011 14:37:53 door PHP Scripter
 
Sven video

sven video

20/05/2011 14:22:28
Quote Anchor link
het is gelukt

bedankt!
 
PHP Scripter

PHP Scripter

20/05/2011 14:28:34
Quote Anchor link
Ik ben bang dat ik mijn tekst voor niets heb geschreven. Hij leest 'm toch niet. Achja fijn dat 't gelukt is. Hoe heb je het nou gedaan?
 
Sven video

sven video

20/05/2011 14:29:54
Quote Anchor link
gelezen op die website
 
Milo S

Milo S

20/05/2011 14:32:51
Quote Anchor link
@ Sven, zoek 't uit...
@ PHP Scripter; klopt, zelfs daar is hij te lui voor. En nee z'n website is niet professioneel. Maar ehm, ik neem je niet kwalijk hoor, maar spellingscontrole is misschien wel handig ;).
 
Sven video

sven video

20/05/2011 14:33:02
Quote Anchor link
uploaden doet het wel weer
 
Milo S

Milo S

20/05/2011 14:35:24
Quote Anchor link
Sven, please! Hoe oud ben jij?
 
Sven video

sven video

20/05/2011 14:35:49
Quote Anchor link
17
 
PHP Scripter

PHP Scripter

20/05/2011 14:36:03
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 20/05/2011 14:36:15 door PHP Scripter
 
Sven video

sven video

20/05/2011 14:36:17
Quote Anchor link
sorry heb dyslectie
 
PHP Scripter

PHP Scripter

20/05/2011 14:36:26
Quote Anchor link
PHP Scripter op 20/05/2011 14:21:40:
Maar ik moet wel zeggen dat je een erg professionele website hebt.




Toevoeging op 20/05/2011 14:37:21:

Het gaat niet helemaal lekker met wijzigen zie ik al wel weer. Ik weet wel dat je professionele schrijft. Maar dat woord is te duur voor zijn website.

Laten we erover kappen. Dit gaat nergens over!

Edit: Ik hoop wel dat je zelf ook weet dat dat een grapje was?
Gewijzigd op 20/05/2011 14:41:46 door PHP Scripter
 
Chris -

Chris -

20/05/2011 15:45:26
Quote Anchor link
17 jaar? had je toch meer richting 13 geschat, gezien je gedrag en website..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.