script om video te starten op een bepaalde tijdscode

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

TVF Media

TVF Media

16/12/2013 16:21:33
Quote Anchor link
Hallo!

Ik ben al even op zoek naar een bestaande videospeler/script/tutorial/... om een video te starten op een bepaalde tijdscode via een link/url/knop

Ga uit van het volgende, een lange video (van een vergadering bijvoorbeeld) met daaronder een aantal agendapunten, ik wil, als ik op één van de agendapunten klik dat de video begint te spelen op een vooraf ingesteld tijdstip (dat waneer dat agendapunt aan bod komt uiteraard)

Je kan het best vergelijken met youtube, daar kan je ook in de description tijdscodes zetten die de player doen starten op dat punt.

Ik heb al heel wat opzoekwerk gedaan maar vind niets relevant...heeft iemand een oplossing voor dit probleem of weet van een manier waarop ik verder kan?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:08:54
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/12/2013 16:34:07
Quote Anchor link
Over welke video-dienst spreek je?
Of welke video speler?


Bij Youtube kan je een tijd meegeven in de url
bv. na 1 minuut 10 seconden
http://www.youtube.com/watch?v=zkiaJxa0UCg#t=1m10s
 
CNEPHP -

CNEPHP -

17/12/2013 09:42:40
Quote Anchor link
De manier van Kris lijkt mij wel slim. En als je gaat werken met waardes meegeven via een cmsysteem kun je ook nog eens zelf bepalen welke tijd er wordt meegegeven.
 
TVF Media

TVF Media

17/12/2013 09:52:14
Quote Anchor link
wel dat wil ik nu net bereiken, maar niet door gebruik te maken van een youtube speler... Mijn videospeler moet ook lokaal kunnen laden en de video's moeten vanaf mijn webruimte spelen. Heeft iemand weet van een bestaande dienst of via welk systeem ik zoiets kan bereiken?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/12/2013 10:18:49
Quote Anchor link
http://www.videojs.com/

Deze video player / controller ziet er wel veelbelovend uit.

De minimum werkende code is zo-iets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <title>Video.js | HTML5 Video Player</title>

  <!-- Chang URLs to wherever Video.js files will be hosted -->
  <link href="http://vjs.zencdn.net/4.3.0/video-js.css" rel="stylesheet" type="text/css">
  <!-- video.js must be in the <head> for older IEs to work. -->
  <script src="http://vjs.zencdn.net/4.3.0/video.js"></script>

  <!-- Unless using the CDN hosted version, update the URL to the Flash SWF -->
  <script>
    videojs.options.flash.swf = "video-js.swf";
  </script>


</head>
<body>

  <video id="example_video_1" class="video-js vjs-default-skin" controls preload="none" width="640" height="264"
      poster="http://video-js.zencoder.com/oceans-clip.png"
      data-setup="{}">
    <source src="http://video-js.zencoder.com/oceans-clip.mp4" type='video/mp4' />
    <source src="http://video-js.zencoder.com/oceans-clip.webm" type='video/webm' />
    <source src="http://video-js.zencoder.com/oceans-clip.ogv" type='video/ogg' />
    <track kind="captions" src="demo.captions.vtt" srclang="en" label="English"></track><!-- Tracks need an ending tag thanks to IE9 -->
    <track kind="subtitles" src="demo.captions.vtt" srclang="en" label="English"></track><!-- Tracks need an ending tag thanks to IE9 -->
  </video>

</body>
</html>


Ik ga er van uit dat hiermee alles moet kunnen wat je vraagt.
Ik moet er zelf wat naar kijken ...

Hier op Github https://github.com/videojs/video.js
 
CNEPHP -

CNEPHP -

17/12/2013 10:21:15
Quote Anchor link
Dankje Kris! Bij mij staat hij ook tussen mijn bladwijzers. Altijd handig
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.