Script oproepen vanuit een webpagina ??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rocky

Rocky

12/03/2006 20:50:00
Quote Anchor link
hallo

als ik een script heb geplaatst op de server dan roep ik hem op met een directe oproep als www......nl/test/index.php
maar als ik die oproep nu direct wil plaatsen in een webpagina zodat hij meteen te voorschijn komt en actief is heb ik een probleem ? ik weet namelijk niet hoe dit moet.
kan iemand daarbij helpen ??

bedankt Ruud
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 22:09:53
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/03/2006 21:09:00
Quote Anchor link
Sorry, ik kan je uitleg niet volgen. Probeer het eens op een andere manier uit te leggen?
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

12/03/2006 21:11:00
Quote Anchor link
volgens mij kan dit met een (i)frame, daar de src bepalen
 
Rocky

Rocky

12/03/2006 21:12:00
Quote Anchor link
Hoi Jan

ik heb bijvoorbeeld de webshop gemaakt en die roep ik op met een url
de map met de shop staat dus op de server en kan hem alleen oproepen als de directe url oproep
nu wil ik hem via een html pagina direct laten verschijnen.
 
Rocky

Rocky

12/03/2006 21:22:00
Quote Anchor link
Ja dat klopt met een iframe gaat het ,maar dan heb je maar een klein vakje een hele pagina in staat dat werkt niet.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/03/2006 21:25:00
Quote Anchor link
Gewoon includen dan maar?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    include ('jouwscript.php');
?>
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

12/03/2006 21:27:00
Quote Anchor link
en als je via een andere webadres wil includen moet je er http://www.etc.nl voor zetten
 
Rocky

Rocky

12/03/2006 21:31:00
Quote Anchor link
Zo doet hij het niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    include ('http://www.kempenmarkt.nl/store/index.php');
?>

<html>
<head>


<meta http-equiv="Content-Language" content="nl">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 6.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>Nieuwe pagina 2</title>
<base target="hoofd">
</head><style>
<!--
BODY{
CURSOR: url(cursor1.cur);
}
-->
</style>

<body bgcolor="#003366" vlink="#C0C0C0" link="#C0C0C0" alink="#C0C0C0">

<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>

<table width="99%" border="1" bordercolor="#003399" bgcolor="#003399">
<tr>
<td align="left" valign="middle" bordercolor="#999999" bgcolor="#003366" style="font-size: 8pt; color: #999999; font-family: verdana">
<font face="Verdana">&nbsp;Navigatie:</font></td>
</tr>
</table>
<table width="99%" border="1" bordercolor="#003399" bgcolor="#003399">
<tr>
<td align="left" valign="middle" bordercolor="#999999" bgcolor="#003366" style="font-size: 8pt; color: #999999; font-family: verdana">
&nbsp;<img border="0" src="bullet.gif" width="7" height="7"><a href="start.htm" style="text-decoration: none">
Index</a></td>
</tr>
</table>
<table width="99%" border="1" bordercolor="#003399" bgcolor="#003399">
<tr>
<td align="left" valign="middle" bordercolor="#999999" bgcolor="#003366" style="font-size: 8pt; color: #999999; font-family: verdana">
&nbsp;<img border="0" src="bullet.gif" width="7" height="7">
<a href="colofon.htm" style="text-decoration: none">Colofon</a></td>
</tr>
</table>
<table width="99%" border="1" bordercolor="#003399" bgcolor="#003399">
<tr>
<td align="left" valign="middle" bordercolor="#999999" bgcolor="#003366" style="font-size: 8pt; color: #999999; font-family: verdana">
&nbsp;<img border="0" src="bullet.gif" width="7" height="7">
<a href="mailto:[email protected]?subject=Ik wil graag info ?" style="text-decoration: none">Contact</a></td>
</tr>
</table>
<table width="99%" border="1" bordercolor="#003399" bgcolor="#003399">
<tr>
<td align="left" valign="middle" bordercolor="#999999" bgcolor="#003366" style="font-size: 8pt; color: #999999; font-family: verdana">
&nbsp;<img border="0" src="bullet.gif" width="7" height="7">
<a href="aanbieding.htm" style="text-decoration: none">Aanbiedingen</a></td>
</tr>
</table>
<table width="99%" border="1" bordercolor="#003399" bgcolor="#003399">
<tr>
<td align="left" valign="middle" bordercolor="#999999" bgcolor="#003366" style="font-size: 8pt; color: #999999; font-family: verdana">
&nbsp;<img border="0" src="bullet.gif" width="7" height="7">
<a href="probleem.htm" style="text-decoration: none">Pc problemen </a> </td>
</tr>
</table>
<table width="99%" border="1" bordercolor="#003399" bgcolor="#003399">
<tr>
<td align="left" valign="middle" bordercolor="#999999" bgcolor="#003366" style="font-size: 8pt; color: #999999; font-family: verdana">
&nbsp;<img border="0" src="bullet.gif" width="7" height="7"><span lang="en-us">
<a style="text-decoration: none" href="pcinstall.htm">Pc installeren</a></span></td>
</tr>
</table>
<p align="center">
&nbsp;</p>
<p align="center">&nbsp;</p>

</body>


</html>
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

12/03/2006 21:34:00
Quote Anchor link
wat clude je nou precies in?
 
Rocky

Rocky

12/03/2006 21:43:00
Quote Anchor link
Stel ik maak een framepagina

links navigeren en info en rechts moet hij de url automatisch openen
kijk maar eens:
www.kempenmarkt.nl/store/index.php
die moet dan rechts meteen openen
 
Rocky

Rocky

12/03/2006 21:52:00
Quote Anchor link
Het is opgelost

de pagina was nog geen .php pagina

nu doet hij het

bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.