Script rotatie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jgjhghg djkhfa

jgjhghg djkhfa

10/07/2010 22:28:41
Quote Anchor link
Goeden dag,

Ik zoek een script die random kiest tussen 2 andere scripts.
Weet iemand hier toevallig een link van, of zou iemand dit anders even willen maken?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 08:29:35
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/07/2010 22:30:26
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$scripts
= array('script1.php', 'scritp2.php');
shuffle($scripts);

include $scripts[0];
?>


Zoiets?
 
Jgjhghg djkhfa

jgjhghg djkhfa

10/07/2010 23:02:51
Quote Anchor link
Neej, het moet binnen een pagina zijn.
Ik heb een grote site, en in die site zit een advertentie stukje.
Dit stukje is een appart bestand, in dat bestand moet hij random kiezen tussen 2 rotate ads.
Deze rotate adds zijn een extern javascript bestand
 
- SanThe -

- SanThe -

10/07/2010 23:21:49
Quote Anchor link
Kwestie van het scriptje van Blanche even aanpassen lijkt mij.
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

11/07/2010 12:27:06
Quote Anchor link
Zo dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$advertenties
= array('ad1.js', 'ad2.js');
readfile($advertenties[mt_rand(0, count($advertenties)-1)]);
?>
 
Afra ca

Afra ca

11/07/2010 14:48:33
Quote Anchor link
waarom een onnodige mt_rand en onnodige count, als je gewoon array_rand kan gebruiken? ... ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.