Script schrijven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

16/05/2006 22:30:00
Quote Anchor link
hallo,

ik heb een inlog script maar daar wil ik bij hebben dat mensen hun eigen gegevens kunnen controleren.

hij moet uit een database de gegevens ophalen.
je moet je:
wachtwoord
gebruikersnaam
email adres kunnen wijzigen.

hij moet overal op controleren als de gebruikersnaam en email adres al niet bestaat.

heeft iemand zin/tijd om zo'n script voor mij te schrijven?
contact me op:
[email protected]
MSN | email

ik dank u voor het lezen. en wil graag met je verder praten!

Edit Mod : verplaatst naar het forum Aanvragen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Pruijssen
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:44:36
 
Crispijn -

Crispijn -

16/05/2006 22:46:00
Quote Anchor link
Hoi Robin,

Voordat je iemand vraagt om zo'n script te schrijven... heb je al gekeken hoe dit in zijn werk gaat? En wat heb je nu? Want als je al een inlogscript hebt kan je aan de hand van scripts en tuts op deze site heel eenvoudig zelf de aanpassingen maken die je wilt.

Ik ben benieuwd.

Cris
 
Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

16/05/2006 22:49:00
Quote Anchor link
jah heb allerlei dinge geprobeert maar ik kom er maar steeds niet uit... niemand die ik vraag wil ook uitleg geven.. daarom vraag ik het zo maar...
ik vind het ook niet leuk dat het zo moet maar ik heb al 5 mensen gevraagd maar niemand wil mij iets uitleggen wat ik fout doe enzo... :(
 
Jelle -

Jelle -

16/05/2006 23:28:00
Quote Anchor link
ik heb nergens een vraag gezien
 
Crispijn -

Crispijn -

16/05/2006 23:59:00
Quote Anchor link
Wie weet kan je het met de wereld delen en plaats wat je hebt eens hier. netjes tussen de [.code] tags. Dat leest wel zo makkelijk.

Succes! Cris
 
Zelf Weten

Zelf Weten

17/05/2006 03:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
maar dan dus zonder spaties Robin. (!)

Voordat je

[.code]
lalalaalalalaldas $PHP lalala
[/.code]

probeert...
 
Jelmer -

Jelmer -

17/05/2006 07:49:00
Quote Anchor link
Even tussendoor:
aanschouw:
bla
wat ik letterlijk getypt heb?
[ignore]bla[/ignore]

dat men het even weet... :)
 
Jelle -

Jelle -

17/05/2006 07:52:00
Quote Anchor link
back to the point
 
Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

17/05/2006 13:31:00
Quote Anchor link
dit heb ik boven aan staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
session_start();
include "level1_check.php";

$msg = "Om een gebruiker te wijzigen klik op de gebruikersnaam, om een lijst te sorteren klik dan op de titel ervan.Je kan nooit de admin bewerken in deze pagina. Dat moet je doen in de database!";

if(isset($_POST['Amend'])) {
 
         $username = $_POST['username'];
        $userpass = $_POST['userpass'];
        $userlevel = $_POST['userlevel'];
        $useremail = $_POST['useremail'];
        $userid = $_POST['userid'];
                

$result = mysql_query("Update login_table set user_name='$username', user_pass='$userpass', user_email='$useremail', user_level='$userlevel' where userid=".$_POST['userid']);
$msg = "Gerbuikers is geupdate!<br>Om een gebruiker te wijzigen klik op zijn/haar naam.";
$edit = "";
      

}







if(isset($_POST['Submit']))
{

    $total = $_POST['total'];
    $td = 0;
    $i = 0;
    
    for($i = 1; $i <= $total; $i++)
    {

    }


    $msg = "$td gebruiker(s) verwijderd.<br>Om een gebruiker te wijzigen klik op zijn/haar naam.";
}



if ($order == "") {$order = "userid";}

$result = mysql_query("Select * from login_table ORDER BY '$order'",$con);
$num = mysql_num_rows($result);
$n = 0;
?>


dit heb ik in de pagina staan:

<html>
<head>
<title>Gebruikersopties</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>

<body bgcolor="#CBC9F5">
<form name="form1" method="post" action="">
<table width="600" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bordercolor="#000000">
<tr bgcolor="#CCCCCC" class="standardText">
<td width="5%"><div align="center">Verwijderen</div></td>
<td width="5%"><div align="center"><a class="standardText" href="admin.php?order=userid">ID</a></div></td>
<td width="20%"><div align="center"><a class="standardText" href="admin.php?order=user_name">Gebruikersnaam</a> </div></td>
<td width="15%"><div align="center">Wachtwoord</div></td>
<td width="15%"><div align="center"><a class="standardText" href="admin.php?order=user_level">Gebruikers level</a></div></td>
<td width="20%"><div align="center"><a class="standardText" href="admin.php?order=user_email">Email adres</a></div></td>
<td width="10%"><div align="center">Gebruikers IP</div></td>
<td width="10%"><div align="center"><a class="standardText" href="admin.php?order=date">Datum van registratie</a> </div></td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php while($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)){
$n++;
?>

<tr>
<td width="5%"><div align="center">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($row['userid'] <> "185") {  ?>

<input type="checkbox" name="d
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $n;?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['userid'];?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>

</div></td>
<td width="5%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['userid'];?>
</td>
<td width="20%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($row['userid'] > "1") { ?>
<a href="admin.php?edit=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['user_name']?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } echo $row['user_name'];?>
</a></td>
<td width="20%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['user_pass'];?>
</td>
<td width="5%"><center>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['user_level'];?>
</center></td>
<td width="20%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['user_email'];?>
</td>
<td width="20%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['user_ip'];?>
</td>
<td width="20%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['date'];?>
</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php

 }?>



</tr>
<div align="center"></div>

</table>
<input type="submit" name="Submit" value="Verwijderen"> <input name="total" type="hidden" id="total" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $n?>
">
<p>&nbsp;</p></form>
<!-- FORM FOR AMENDMENT -->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php if(isset($_GET['edit'])) {$msg = "Wijzig gebruikers hieronder.";
if ($_GET['edit'] == "admin")  {$msg = "Je kan nooit de admin wijzigen! Doe dat in de database!"; exit ();}
$result = mysql_query("select * from login_table WHERE user_name = '".$_GET['edit']."'",$con);
$row = mysql_fetch_array($result)


?>



<form name="form2" method="post" action="">
<div class="smallTextBlack">Wijzig gebruiker:</div>
<table width="100%" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bordercolor="#000000">
<tr bgcolor="#999999" class="standardText">

<td><div align="center">ID</div></td>
<td><div align="center">Gebruikers naam</div></td>
<td><div align="center">Wachtwoord</div></td>
<td><div align="center">Email adres</div></td>
<td><div align="center">Gebruikers IP</div></td>
<td><div align="center">Datum van registratie</div></td>
</tr>
<tr>
<td width="5%"><center>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['userid'];?>
</center></td>
<td width="15%"><input type="username" name="username" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['user_name'];?>
"></a></td>
<td width="35%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['user_pass'];?>
</td>
<td width="20%"><input type="useremail" name="useremail" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['user_email'];?>
"></td>
<td width="10%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['user_ip'];?>
</td>
<td width="10%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['date'];?>
</td>
</tr>
</table>
<input type="hidden" name="userid" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['userid'];?>
">
<input type="Submit" name="Amend" value="Wijzig gebruiker"></form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php }?>

</body>
</html>

hiermee kan je alle gebruikers wijzigen...
maar ik wil alleen hebben dat mensen hun eigen gegevens kunnen veranderen:
ww
email
gebruikersnaam

ik kom er niet meer uit...
 
Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

18/05/2006 23:29:00
Quote Anchor link
iemand een idee?
 
Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

21/05/2006 22:24:00
Quote Anchor link
kan iemand mij helpen met het goed maken van deze pagina?
 
Jelle -

Jelle -

21/05/2006 22:26:00
Quote Anchor link
waarom:
- Codeer jij de gebruikers wachtwoord niet?
- Waarom geef jij de gebruikers wachtwoord weer?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

22/05/2006 07:51:00
Quote Anchor link
@ robin : Ik heb dit toppic naar het juiste forum verplaatst en hopelijk krijg je nu meer reacties!

Suc6 in iedergeval.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.