Script werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Colin aaaaaaa

Colin aaaaaaa

17/04/2009 14:16:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zit met het volgende probleem: mijn loginscript wil niet werken. Ik krijg gewoon een witte pagina :(

Hier is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

if($_POST['runitedgb'] != "" OR $_POST['runitedgb'] != null OR $_POST['runitedww'] != "" OR $_POST['runitedww'] != null)
{

    include('config.php');
    $sql = "SELECT * FROM wickexchallenge WHERE runitedgb='".$_POST['runitedgb']."'";
    $resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met de database");
    $rij = mysql_fetch_object($resultaat);
    $dbpass = htmlspecialchars($rij->runitedww);
    $pass = md5($_POST['runitedww']);
    if($dbpass == $pass) {
    setcookie("runitedgb",$_POST['runitedgb'],"0","/");
    setcookie("runitedww",md5($_POST['runitedww']),"0","/");
    header("Location: runitedmembers/index.php");
    }

    else {
    header("Location: index.php?verkeerdww=ja");
    }
}

else
{
header('Location: index.php?leegveld=ja');
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Colin aaaaaaa
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:51:51
 
Colin aaaaaaa

Colin aaaaaaa

17/04/2009 14:18:00
Quote Anchor link
Probleem al gevonden -,- per ongeluk een ) laten staan lol

EDIT: Dit aangepast en nog steeds zelfde probleem...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Colin aaaaaaa
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

17/04/2009 14:43:00
Quote Anchor link
Tot waar gaat het wel goed... ?
Krijg je een foutmelding ??

Anders zou je ergens eens een echo tussen kunnen zetten om is te kijken waar hij komt...

En zo te zien heb je je controlle een beetje dubbel staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?PHP
if($_POST['runitedgb'] != "" OR $_POST['runitedgb'] != null OR $_POST['runitedww'] != "" OR $_POST['runitedww'] != null)
{

//////// eventueel anders..... //////
if(!empty($_POST['runitedgb']) && !empty($_POST['runitedww']))
{

?>


En waarom convert je nog alles met htmlspecialchar() als je iets uit de database haalt ?
 
Colin aaaaaaa

Colin aaaaaaa

17/04/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Woo :D Dat if( regeltje was het probleem ;) Bedankt!

Ik kreeg geen foutmelding btw. Ik weet niet waarom ik htmlspecialchar() nog gebruik xD Zal het wel weghalen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.