Script werkt op site 1, niet site 2

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roy

Roy

11/11/2008 16:15:00
Quote Anchor link
Ik heb even een vraagje. Ik heb meerdere sites, op verschillende servers (en hosts). Ik gebruik een script voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van gegevens. Hoe kan het dat de scripts voor het wijzigen en verwijderen op de ene site wel lukt en de andere niet? Het zijn EXACTE kopieeen van elkaar (behalve database gegevens natuurlijk).

Het script werkt dus wel, maar op sommige sites niet. Waar moet ik naar kijken? Ik krijg als output gewoon een witte pagina.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:00:22
 
- SanThe -

- SanThe -

11/11/2008 16:19:00
Quote Anchor link
Verschillende instellingen en/of versies van de software op de servers.
 
Roy

Roy

11/11/2008 16:20:00
Quote Anchor link
Dat moet ik zoeken in versies qua php/mysql?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/11/2008 16:27:00
Quote Anchor link
Ja. Zie b.v. phpinfo();
 
Roy

Roy

11/11/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Op degene waar hij het niet doet draait:

MySQL 4.0.24
PHP Version 4.3.10-22

Waar hij het wel doet:

MySQL 4.1.15
PHP Version 4.4.8-0.dotdeb.0

Kan dat het verschil zijn?
 
--

--

11/11/2008 17:00:00
Quote Anchor link
Ja, dat kan.
 
Paul K

Paul K

11/11/2008 17:03:00
Quote Anchor link
Ik heb ook wel eens problemen gehad met register_globals
toen waren opeens mijn sessions verpest, in dat geval gebruik andere velnamen, sessie variabelen of zet register_globals gewoon uit.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.