Scripter gezocht voor werkende script maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer voor zakelijke vergelijk

Dutch is mandatory for this position. Als Full Stack C#.NET Developer zorg jij ervoor dat het vergelijkingsplatform over de nieuwste functionaliteiten beschikt. Deze applicatie ondersteunt assurantiekantoren in het inzichtelijk maken en vergelijken van verschillende verzekeringsproducenten. Denk hierbij aan de meest actuele gegevens over premies en voorwaarden. Dit doen zij volledig onafhankelijk. Als Developer ben je bedreven in het samenvoegen van verschillende web services en databasen. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het volledige ontwikkeltraject. Je schakelt makkelijk met verschillende afdelingen over bestaande en nieuw te ontwikkelen functionaliteiten. Naast het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten, zal je ook de bestaande

Bekijk vacature »

Ray Mond

Ray Mond

05/10/2020 10:56:10
Quote Anchor link
Werkzaamheden: In het kort; we hebben een script die alle mails zou moeten ophalen via een PHP script en dit vervolgens opslaan in de database, vervolgens moet de verzender een automatisch bericht terugkrijgen uit de database na bijvoorbeeld 1 of 3 of 7 uur. We hebben wel een script echter blijkt dit niet te werken wat wel zou moeten, diegene die ons dat systeem verkocht heeft die is niet meer bereikbaar.
Contractbasis (contract / freelance): freelance
In geval van freelance, noem een budget of richtprijs!: max een 100,-?
Contact informatie: Privébericht via hier.
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.