scripts/tuts opruimen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Reinhout

reinhout

25/06/2007 19:29:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben de laatste tijd al enkele keren tot de constatatie gekomen dat sommige scripts/tuts hier op phphulp out of date zijn :(
bvb de tut over sessions (php4)
dat verwardt me soms wel, weet ik niet of sommige scripts nu nog bruikbaar zijn of niet en dat ontmoedigd me ook wel een beetje...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Reinhout
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 14:21:47
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

25/06/2007 19:44:00
Quote Anchor link
Wij als team zijn vaak bezig om alle klachten over scripts te bekijken. Helaas is dit veel werk...
Maar ik zal zorgen dat in ieder geval ik wat meer zal gaan 'watchen'...!
 
- -

- -

25/06/2007 19:44:00
Quote Anchor link
Dit jaar komt als het goed is de nieuwe versie van PHPhulp uit. Met de 'release' daarvan gaan volgens mij ook de script- en tutorialdatabase worden opgeruimd. Nog even geduld dus!

Edit:
En als je vastloopt of problemen ergens mee hebt, zijn wij er op het forum natuurlijk altijd om je te helpen ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/06/2007 20:14:00
Quote Anchor link
PHP4 wordt nog heel veel gebruikt Reinhout.. Veel webhosters hebben nog PHP4, dus die kunnen wel blijven staan.
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 25.06.2007 20:14:
PHP4 wordt nog heel veel gebruikt Reinhout.. Veel webhosters hebben nog PHP4, dus die kunnen wel blijven staan.

Ik heb het ook niet op php4 maar op de sessies die gebruikt worden. Ow,
nu zie ik dat ik me van tietel vergist heb.
via google kwam ik dit tegen (php howto)
session_register("log"); is volgens de persoon die mij sessions heeft uitgelegd niet meer juist
 
Chris

Chris

25/06/2007 20:37:00
Quote Anchor link
Over dat er een nieuwe release komt voor phphulp, word deze versie dan gepubliceerd?

Verder gebruik ik ook nog gewoon php 4 ^^
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

25/06/2007 20:39:00
Quote Anchor link
@chris, zoek even terug in het forum en nieuws zijn al verschillende topics over geweest

@topicstart, half jaar geleden is er al een keer begonnen met een opruiming en het online zetten van voorbeelden, helaas is dit niet door kunnen gaan wegens problemen binnen het team / geen zin / geen tijd enz.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/06/2007 20:43:00
Quote Anchor link
Het kost in ieder geval al ontzettend veel tijd om zelf al die scripts/ tuts door te nemen. vandaar het meldingsysteem, maar dit werkt nog niet optimaal. In de nieuwe versie zou dit beter moeten zijn, waardoor het voor mods/ admins eenvoudiger wordt om op meldingen in te gaan, of deze te verhelpen.
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 20:46:00
Quote Anchor link
wel dan heb ik hetvolgende voorstel:
een soort report outdated button waarbij je dan een beschrijving geeft van wat er fout is en dan controleren de mods gewoon dat, scheelt zoekwerk:)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

25/06/2007 20:56:00
Quote Anchor link
@reinhout, helaas hebben de mods er niets aan..

alleen bas
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 21:02:00
Quote Anchor link
bij deze, bas
een tip ---> zo'n button zou wonderen doen
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/06/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Je kan al meldingen maken van scripts, maar dat werkt nog niet optimaal. Dit is al overlegd met de Mods/ Admins, en zal worden aangepast. Elke melding van jullie wordt nu een apart topic. Het is goed dat meldingen worden gedaan, maar we moeten overzicht krijgen, bijv doordat (volgens de nieuwe methode) meldingen van eenzelfde script/ tutorial in hetzelfde topic komen voor de mods. Daar kunnen we dan wat mee en ernaar kijken.

Aanpassen zullen we echter niet doen, denk ik. Ik vind ook niet dat dat hoort, we kunnen de poster (indien die hier nog rondhangt) wel een berichtje doen dat hij/ zij het aan moet passen en dat die anders vrijwaring krijgt om gewist te worden.
 
Leendert

leendert

25/06/2007 21:28:00
Quote Anchor link
Is het ook bekend wanneer de nieuwe versie online komt? Of hoever Bas er mee is?
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 21:29:00
Quote Anchor link
[tevreden]
sry voor dit topic
maar wij kunnen dat niet ruiken dat daar aan gewerkt word ook he ;)
 

25/06/2007 21:31:00
Quote Anchor link
Och wanneer die on-line komt? Hij staat nog voor de herfst gepland....

Zelf schat ik op binnen 2 jaar.


Zeg Bas hoever ben je al?
 
- -

- -

25/06/2007 21:39:00
Quote Anchor link
Bas zegt eind van de zomervakantie.
 
B a s
Beheerder

B a s

25/06/2007 21:43:00
Quote Anchor link
Ik heb nu vakantie en begin met een klein team vanaf volgende week te proggen.
 
Leendert

leendert

25/06/2007 21:55:00
Quote Anchor link
zijn er ergens screenshots en meer info te vinden?
 
- -

- -

25/06/2007 22:16:00
Quote Anchor link
Ja, onder de knop Print Screen (PrtScn) zijn de screenshots te zinden.
 
Winston Smith

Winston Smith

25/06/2007 22:19:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 25.06.2007 21:43:
Ik heb nu vakantie en begin met een klein team vanaf volgende week te proggen.
Aah! Hoe groot is een 'klein team'? Zijn het phphulp'ers?
 
- -

- -

25/06/2007 22:20:00
Quote Anchor link
Kasper schreef op 25.06.2007 22:19:
Bas Kreleger schreef op 25.06.2007 21:43:
Ik heb nu vakantie en begin met een klein team vanaf volgende week te proggen.
Aah! Hoe groot is een 'klein team'? Zijn het phphulp'ers?
Mag ik een gok gaan doen wie ik denk dat er in het team zitten:
- Bas Kreleger
- Peter Dorn
- Arjan Halma
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.