scroll probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Johnny van den Crommenacker

Johnny van den Crommenacker

28/12/2016 11:25:22
Quote Anchor link
Hallo iedereen hier, ik ben behoorlijk primitief en onwetend in mijn kennis van script, ik heb het volgende probleem. op mijn site heb ik diverse secties en per sectie een keuze balk bovenin. ALs je nu op 1 sectie op de verschillende keuzes klikt dan scroll je automatisch naar dat stukje tekst en bijbehoren. dit script hebben we ook voor andere sectie gebruikt maar op geen enkele wijze krijg ik de scroll functie daar werkend
de site is www.vereiken.com
de werkende scroll sectie is raamdecoraties
de meeste andere secties zoals rolluiken & Somfy scrollen dus niet.
Als leek dacht ik er goed aan te doen, de main e.d. mee te copieeren vd werkende sectie maar dat geeft geen oplossing.
excuses als mijn onwetendheid hier ongepast is en jullie om die reden mij niet van dienst willen zijn.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:24:54
 
E vH

E vH

28/12/2016 11:31:15
Quote Anchor link
Even snel gekeken:

Als ik op: http://www.vereiken.com/Somfy/somfy.html# zit,
Dan link je naar 2 urls... Home en Somfy.

Met de bijbehorende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<li><a href="../index.html">Home</a></li>
<li><a href="somfy.html#somfy" class="scrollTo">Somfy</a></li>


je gebruikt de anchor: #somfy
Terwijl je in de section de volgende ID gebruikt: <section id="somfyn" class="t1Container">

het verschil: somfy / somfyn
 
Johnny van den Crommenacker

Johnny van den Crommenacker

28/12/2016 12:08:07
Quote Anchor link
heb de somfyn gefixed nu, ik zie nu dat de opbouw van somfy.html ook niet erg best is, dat krijg ik denk ik wel verandert. maar de scroll functie werkt in ieder geval nog niet. bij rolluiken bijv. gebeurt niets.
 
E vH

E vH

28/12/2016 12:14:57
Quote Anchor link
heb de somfyn gefixed nu --> online staat nog de oude situatie.

Verander:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<li><a href="../index.html">Home</a></li>
<li><a href="rolluiken.html#rolluiken" class="scrollTo">Rolluiken</a></li>


Eens naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<li><a href="../index.html">Home</a></li>
<li><a href="#rolluiken" class="scrollTo">Rolluiken</a></li>


Het werkt dan prima hier :)
 
Johnny van den Crommenacker

Johnny van den Crommenacker

28/12/2016 12:21:33
Quote Anchor link
heb het aangepast Elmar, maar bij mij geen resultaat, niet in FF en ook niet in Safari

Toevoeging op 28/12/2016 12:25:16:

Kijk ik bijv. op een zuster site met hetzelfde script en pak ik daar de sectie raamdecoraties dan werkt het ook niet! de site is zonwering-helmond.nl
 
E vH

E vH

28/12/2016 12:29:14
Quote Anchor link
Verander:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<li><a href="../index.html">Home</a></li>
<li><a href="raamdecoraties.html#silhouette" class="scrollTo">Silhouettes</a></li>
<li><a href="raamdecoraties.html#facette" class="scrollTo">Facettes</a></li>
<li><a href="raamdecoraties.html#duette" class="scrollTo">Duettes</a></li>
<li><a href="raamdecoraties.html#plisse" class="scrollTo">Plisss</a></li>
<li><a href="raamdecoraties.html#jaloezie" class="scrollTo">Jaloezien</a></li>
<li><a href="raamdecoraties.html#vjaloezie" class="scrollTo">Verticale Jaloezien</a></li>
<li><a href="raamdecoraties.html#houtjaloezie" class="scrollTo">Houten Jaloezien </a></li>
<li><a href="raamdecoraties.html#rolluiken" class="scrollTo">Rolgordijnen</a></li>

in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<li><a href="../index.html">Home</a></li>
<li><a href="#silhouette" class="scrollTo">Silhouettes</a></li>
<li><a href="#facette" class="scrollTo">Facettes</a></li>
<li><a href="#duette" class="scrollTo">Duettes</a></li>
<li><a href="#plisse" class="scrollTo">Plisss</a></li>
<li><a href="#jaloezie" class="scrollTo">Jaloezien</a></li>
<li><a href="#vjaloezie" class="scrollTo">Verticale Jaloezien</a></li>
<li><a href="#houtjaloezie" class="scrollTo">Houten Jaloezien </a></li>
<li><a href="#rolluiken" class="scrollTo">Rolgordijnen</a></li>


Toevoeging op 28/12/2016 12:30:39:

"heb het aangepast Elmar, maar bij mij geen resultaat, niet in FF en ook niet in Safari"

Ik zie geen verandering hoor..
 
Johnny van den Crommenacker

Johnny van den Crommenacker

28/12/2016 12:34:53
Quote Anchor link
Thnx Elmar zonwering-helmond raamdecoraties werkt nu toppie, ga ik direct bij de andere zusters aanpassen, heb er nog een paar meer nml. blijft de issue met de rolluiken o.a.
 
E vH

E vH

28/12/2016 12:36:04
Quote Anchor link
Zie hierboven...

Verander:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<li><a href="../index.html">Home</a></li>
<li><a href="rolluiken.html#rolluiken" class="scrollTo">Rolluiken</a></li>


Eens naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<li><a href="../index.html">Home</a></li>
<li><a href="#rolluiken" class="scrollTo">Rolluiken</a></li>
 
Johnny van den Crommenacker

Johnny van den Crommenacker

28/12/2016 12:40:08
Quote Anchor link
rolluiken is nu ook gefixed, thnx Elmar. zeer prettig even van je diensten gebruik te hebben mogen maken.
 
E vH

E vH

28/12/2016 12:42:25
Quote Anchor link
je ziet het verschil nu?

Nu kun je het overal doorvoeren ;-)
 
Johnny van den Crommenacker

Johnny van den Crommenacker

28/12/2016 12:44:56
Quote Anchor link
ben al druk bezig, echter met een stuk of 10 sites duurt het even, maar wel leuk om te doen. eerst de moeder site aanpakken, vereiken.com

Toevoeging op 28/12/2016 14:14:15:

Haha, nu loop ik tegen een klein foutje aan, op zonwering-deurne.nl in de sectie rolluiken heb ik een hagelschade sectie toegevoegd. de twitter en facebook iconen lijnen echter niet zo uit zoals het zou moeten zijn. grrrrr. dit zelffde probleem heb ik bij de somfy sectie.
 
E vH

E vH

28/12/2016 15:48:38
Quote Anchor link
Kleine opmerking:
in main.css staat de volgende code (regel 450):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
#footer .inner a {
  display: inline-block;
  height: 55px;
  width: 65px;
  background: url("../_images/_global/social-icons.png") 0 0 no-repeat;
  background-size: 200px 114px;
  text-indent: -99999px;
}

Zou je de height niet naar 56px doen? ( de social icons, zijn nu niet helemaal rond, de onderkant wordt afgesneden als je goed kijkt )

Antwoord voor je probleem met de "divjes/uitlijning" --> in main.css bestaat het ID hagelschade niet, je hebt deze wel voor anderen aangemaakt...
 
Johnny van den Crommenacker

Johnny van den Crommenacker

29/12/2016 10:17:45
Quote Anchor link
Ergens doe ik iets verkeerd bij vereiken.com sectie somfy, daar waar ik de rubriek terras erbij zet, de extra container benoem naar terras en terras aanmaak in de main daar lijnen de iconen in de footer niet meer uit, zodra ik de onderste container hernoem naar terras daar gaat het fout.
Zal wel weer een erg dom klein iets zijn.
 
E vH

E vH

29/12/2016 14:27:01
Quote Anchor link
In je main.css gebruik je nu (als voorbeeld genomen):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
#somfy#left-content img {


Dit moet zijn

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
#somfy #left-content img {


...gelet op de spatie.

Dit verklaart ook waarom terras nu niet werkt ;-)
Succes met nalopen :)
 
Johnny van den Crommenacker

Johnny van den Crommenacker

30/12/2016 12:13:41
Quote Anchor link
Alles aangepast Elmar, thnx weer voor de voortreffelijke hulp.
Nu heb ik de volgende wens, bij vereiken.com sectie Somfy/brochures heb ik een groot aantal brochures toegevoegd(thumbs met pdf erachter) het lijkt mij beter om nu de thumbs netjes te verdelen in de linkersectie vd pagina (bijv. 3 naast elkaar en dan weer een rij eronder en daar weer onder naar gelang het aantal) en dan met een hoover de beschrijving vd folder te geven. Voordat ik weer alles door elkaar gooi vraag ik liever even wat advies.
 
E vH

E vH

30/12/2016 14:49:54
Quote Anchor link
Aangezien je geen bootstrap gebruikt, kun je zoiets gebruiken in je CSS:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.column-left{ float: left; width: 33%; }
.column-right{ float: right; width: 33%; }
.column-center{ display: inline-block; width: 33%; }


en dan pas je deze zo toe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div class="column-left">Links (rij 1)</div>
<div class="column-center">Midden (rij 1)</div>
<div class="column-right">Rechts (rij 1)</div>

<div class="column-left">Links (rij 2)</div>
<div class="column-center">Midden (rij 2)</div>
<div class="column-right">Rechts (rij 2)</div>
 
Johnny van den Crommenacker

Johnny van den Crommenacker

30/12/2016 17:44:39
Quote Anchor link
Thnx Elmar, maar dit gaat mijn niveau te boven, ik snap de bedoeling maar zie niet waar dit nu te editen. moet ik deze regels gewoon in de main zetten of moet ik mijn 'brochure' regels aanpassen?
 
Johnny van den Crommenacker

Johnny van den Crommenacker

01/01/2017 11:37:12
Quote Anchor link
Allereerst iedereen de beste wensen! Iemand nog een tip voor mij hoe nu de thumbs netjes in rijen en kolommen te krijgen?

ik zit ook nog met een ander probleem;
Daar waar ik bijv op een iphone kijk op al de sites waar ik dit script gebruik staat de tekst en de footer steeds door elkaar, dit kan ik oplossen door in de html al de containers te hernoemen naar home (maar dan werkt de scroll natuurlijk weer niet!) dan lijnt alles perfect uit.
Maar daar waar ik een container bijv. inzet noem of somfy dan staat de footer ineens door de tekst en ook de tekst staat op een aparte plaats waar deze niet thuis hoort. dit is oa. bij vereiken.com/horren maar ook bij zonweringcentrale.nl/raamdecoraties. eigenlijk is er bijna geen sectie te vinden waar dit nu niet voorkomt
Thnx alvast

Toevoeging op 01/01/2017 20:04:48:

Het andere probleem heb ik al getackeld haha, ik miste onderaan in de mai nog de volgende regels. #somfy, #wovenwood, e.d.
Gewijzigd op 01/01/2017 19:10:11 door Johnny van den Crommenacker
 
E vH

E vH

02/01/2017 09:51:51
Quote Anchor link
Allereerst: de beste wensen!


Dit zet je in main.css:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.column-left{ float: left; width: 33%; }
.column-right{ float: right; width: 33%; }
.column-center{ display: inline-block; width: 33%; }



En dit stukje code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div class="column-left">Links (rij 1)</div>
<div class="column-center">Midden (rij 1)</div>
<div class="column-right">Rechts (rij 1)</div>

<div class="column-left">Links (rij 2)</div>
<div class="column-center">Midden (rij 2)</div>
<div class="column-right">Rechts (rij 2)</div>

kun je toepassen in je HTML pagina's.

Bijvoorbeeld zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<section id="brochure"  class="t1Container">
    <div class="fifty-split" id="left-content">
        <div class="column-left"><a href="_images/Somfy RS100.pdf" target="_blank"><img alt="" src="_images/TAHOMA.jpg" style="width: 100px; height: 141px;"></a></div>
        <div class="column-center"><a href="_images/Vereiken Somfy CONNEXOON.pdf" target="_blank"><img alt="" src="_images/CONNEXOON.png" style="width: 100px; height: 141px;"></a></div>
        <div class="column-right"><a href="_images/Vereiken Somfy rolluik folder.pdf" target="_blank"><img alt="" src="_images/rolluik.jpg" style="width: 100px; height: 141px;"></a></div>

        <div class="column-left"><a href="_images/Vereiken Somfy terrasverlichtingbalk.pdf" target="_blank"><img alt="" src="_images/verlichting.jpg" style="width: 100px; height: 141px;"></a></div>
        <div class="column-center"><a href="_images/Vereiken Somfy draadloze bediening zonwering.pdf" target="_blank"><img alt="" src="_images/zonwering.jpg" style="width: 100px; height: 141px;"></a></div>
        <div class="column-right"><a href="_images/Vereiken Somfy chronis io.pdf" target="_blank"><img alt="" src="_images/chronis.jpg" style="width: 100px; height: 141px;"></a></div>

        <!-- en dan hier herhaal je dat voor de overige afbeeldingen :-) -->
    </div>
    <div class="fifty-split" id="right-content">
        <!-- Hier je gebruikelijke code -->
    </div>
</section>


En je tweede "probleem":
Je CSS is een rommeltje :P, het verschil met ID's en CLASSES begrijp je nog niet goed.
Simpel vertaald: ID's gebruik je maar 1 keer op een pagina en CLASSES kun je meerdere keren gebruiken op je pagina.

Om je een idee te geven, je hebt de volgende code met classes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<style>
.rood {color:red;}
.blauw{color:blue;}
</style>
<a href="linkje.html" class="rood">ik ben een rood linkje<a/>
<a href="linkje.html" class="blauw">ik ben een blauw linkje<a/>
<a href="linkje.html" class="rood">ik ben ook rood<a/>

Zoals je ziet, ik "hergebruik" de class "rood".

Uiteraard kun je ook ID's gebruiken zoals je nu doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<style>
#rood {color:red;}
#blauw{color:blue;}
</style>
<a href="linkje.html" id="rood">ik ben een rood linkje<a/>
<a href="linkje.html" id="blauw">ik ben een blauw linkje<a/>
<a href="linkje.html" id="rood">ik ben ook rood, maar ben niet valide. een ID hoor je maar 1 keer te gebruiken en dat wil soms nog wel eens botsen.<a/>


Om je een "totale uitleg" mee te geven, lees dan eerst dit eens:
http://www.handleidinghtml.nl/css/selectors/selectors04.html
Gewijzigd op 02/01/2017 09:53:42 door E vH
 
Johnny van den Crommenacker

Johnny van den Crommenacker

02/01/2017 17:37:35
Quote Anchor link
Thnx wederom Elmar, heb de main en de Html aangepast, kolommen staan erin alleen de uitlijning is nu niet goed!
Met het zooitje in de main ga ik direct aan de slag, ik weet dat het een rommeltje is. haha
 
E vH

E vH

03/01/2017 09:18:06
Quote Anchor link
en met de uitlijning bedoel je...?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.