Seach menu website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »
Nick cortez

nick cortez

07/12/2010 15:23:55
Quote Anchor link
Beste forum leden,

Het gaat om de volgende website
www.deltaboatcenter.nl

Boten, Boats , boten Pagina (ligt er aan welke taal je selecteerd)

Na een tijdje aan het worstelen zijn geweest met wat script krijg ik de zoek funcitie niet aan de praat.

Altans, doet deze het wel dan maar dan geeft ie de boten weer in een blauwe tekst en de euro tekense worden dollar tekens, ik weet niet waar dit dan vandaan komt.

Ik wil berijken met de zoek functie dat klanten op boot merk kunnen zoeken, dit kan nu niet maar de boten worden wel netjes weer gegeven zoals ik dit wil.

Als ik het script aanpas dan kan ik op boot merk zoeken maar worden de boten niet naar wens aan gegeven.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
<?php
include('dbclass/db.php');
include('define.php');
//////////include('pagination.class.php');
include('include/ps_pagination.php');
include_once('classes/easyphpthumbnail.class.php');


$thumb = new easyphpthumbnail;
$thumb -> Thumbheight = 140;
$thumb -> Thumbwidth = 200;
$thumb -> Thumblocation = 'thumb/';
$thumb -> Thumbprefix = 'thumb_';
$thumb -> Thumbsaveas = 'png';

if($lang == 'eng')
{

$header = "header_eng.php";
$footer = "footer_eng.php";
$where = 'language_id=1';
$language =1;
}

elseif($lang == 'dutch')
{

$header = "header_dutch.php";
$footer = "footer_dutch.php";
$where = 'language_id=2';
$language =2;
}

elseif($lang == 'german')
{

$header = "header_german.php";
$footer = "footer_german.php";
$where = 'language_id=3';
$language =3;
}

else
{
$header = "header_eng.php";
$footer = "footer_eng.php";
$where = 'language_id=1';
$language =1;
}


//select query
                       $obj = new Database;
                        $obj ->select('english_boats','',$where);
                        
                        
                         $query= "select * from english_boats where language_id=$language";
                            $pager = new PS_Pagination($obj->getConnection(),$query,5,3);
                           $rs = $pager->paginate();

                        /////////var_dump($rs);
                        ///////exit;

                       $sel= "select * from english_boats";
                      /// $q=mysql_query($sel) or die mysql_error();

                       //generate thumbnail
                     //  include('boat_function.php');



?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<script type='text/javascript' src='jspop/jquery.js'></script>
<script type='text/javascript' src='jspop/jquery.simplemodal.js'></script>
<script type='text/javascript' src='jspop/osx.js'></script>
<script src="prototype.js"></script>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Delta Boat company boat listing</title>
<link href="boatstyle/boatstyle.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body class="background">
<script>
function dosubmit( ) {
  new Ajax.Updater( 'result', 'search_boat.php', { method: 'post',
    parameters: $('myform').serialize() } );
  $('myform').reset();
}

//get_call
function get_call( ) {
if(document.calform.name.value=="")
            {
            //inlineMsg('name','please enter the name',20);
             alert('Please enter the name');
             document.calform.name.focus();
             return false;
             }
             var phone = /-\d{7}/ ;

             if(!phone.test(document.calform.tel_number.value))
             {
             alert('Please enter the telephone number');
             document.calform.tel_number.focus();
             return false;
             }
var aemail= /^[a-z0-9_\+-]+(\.[a-z0-9_\+-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*\.([a-z]{2,4})$/;

             if(!aemail.test(document.calform.email.value))
             {
             alert('Please enter the valid email address');
             document.calform.email.focus();
             return false;
             }
  new Ajax.Updater( 'get_result', 'make_home_appointment.php', { method: 'post',
    parameters: $('calform').serialize() } );
  $('calform').reset();
}
</script>
<div class="container">
  <?php include($header);
  ?>

  <div class="clear"></div>
  <div class="line"></div>
  <div class="searchPanel">

    <div class="searchTop"></div>
    <div class="clear"></div>
    <div class="searchMid">
      <div class="searchTitle">Search</div>
    <div class="searchForm">
    <!--javascript:get(document.getElementById('myform'));-->
    <form id="myform">
    <input type="hidden" name="language" value="<?php echo $language;?>" />

    <table class ="textboxAlign" width="100%" border="0">
      <tr>
        <td width="38%" class="searchItem">Brand:</td>
        <td width="62%" class="searchItem"><div class="textboxAlign">
          <select name="brand" id="brand" style="width:140px">
              <option value="any">any</option>
              <?php while($r_b =mysql_fetch_array($q)){ ?>
       <option value="<?php echo $r_b['boat_brand'];?>"><?php echo $r_b['boat_brand'];?></option>
              <?php }?>
              <!--    <option value="brand B">Company B</option>
            <option value="brand C">Company C</option>
            <option value="brand D">Company D</option>-->
                  </select>
        </div></td>
      </tr>
      <tr>
        <td nowrap="nowrap" class="searchItem">Year From:</td>
        <td class="searchItem"><div class="textboxAlign">
  <input type="text" name="year_from" id="year_from" value="any" size="5" onfocus="if(this.value == this.defaultValue) this.value = ''"/>
  To:
  <input type="text" name="year_to" id="year_to" value="any" size="5" onfocus="if(this.value == this.defaultValue) this.value = ''"/>
        </div> </td>
      </tr>
      <tr>
        <td class="searchItem">Price From:</td>
        <td class="searchItem"><div class="textboxAlign">
  <input type="text" name="price_from" id="price_from" value="any" size="5" onfocus="if(this.value == this.defaultValue) this.value = ''"/>
  To:
  <input type="text" name="price_to" id="price_to" value="any" size="5" onfocus="if(this.value == this.defaultValue) this.value = ''"/>
        </div></td></tr>
      <tr>
        <td class="searchItem" valign="top">Features:</td>
        <td nowrap="nowrap" class="searchItem"><input type="checkbox" name="heating" id="heating"  value="588" />          &nbsp;Heating System</td>
      </tr>
      <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td class="searchItem">
          <input type="checkbox" name="generator" id="generator"  value="661" />
          &nbsp;Generator</td>
      </tr>
       <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td class="searchItem" align="left">
          <input type="checkbox" name="bow" id="bow_thruster"  value="297" />
          &nbsp;Bow Thruster</td>
      </tr>
       <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td class="searchItem">
          <input type="checkbox" name="stern" id="stern_thruster"  value="964" />
          &nbsp;Stern Thruster</td>
      </tr>
      <tr>
      <td colspan="2" align="center">
      <input type="button" onclick="dosubmit()" value="Search">
     <!-- <input type="button" name="button" class="button" value="Search" onclick="javascript:get(this.parentNode);" />-->      </td>
      </tr>
    </table>
    </form>
    </div>
  </div>
    <div class="searchBase"></div>
    <div class="clear"></div>
  </div>
  <div id="result">

  <div class="thumbnailsDisplayArea">

   <?php if(!isset($_GET['page']) || ($_GET['page']==1)) { $i=1; }
              else { $i=(($_GET['page']-1)*10)+1 ; }

            if(mysql_num_rows($rs)>0)
                            {

                                   while($row_fetch=mysql_fetch_assoc($rs))
                                {
?>

                                  <?PHP $i++; ?>


      <div class="listPanel">
        <div class="listTop"></div>
        <div class="listMid">
          <a href="boat_detail.php?id=<?php echo $row_fetch ['boat_id'];?> & common_id=<?php echo $row_fetch['common_id']; ?>"><div class="itemName" align="left"><?php echo $row_fetch['boat_title'];?> </div></a>
         <div class="itemPrice"><?php echo $row_fetch['price_currency'];?>&nbsp;<?php echo $row_fetch['boat_price'];?></div>
         <div class="clear"></div>
        <div class="itemDescription" align="left">
            <a href="boat_detail.php?id=<?php echo $row_fetch['boat_id'];?>&common_id=<?php echo $row_fetch['common_id']; ?>"><?php echo $row_fetch['boat_summary'];?></a>
             <div class="moreLink"><!--<a href="boat_detail.php?id=<?php //echo $value['boat_id'];?> & common_id=<?php //echo $com_id?>">more...</a>--></div>
             <div class="clear"></div>
        </div>

         <div class="ItemThumbnail">
         <a href="boat_detail.php?id=<?php echo $row_fetch ['boat_id'];?>&common_id=<?php echo $row_fetch['common_id'];?>">

          <?php
          ///////exit;
            $where=sprintf("common_id=%d",$row_fetch['common_id']);
              $obj ->select('boat_images','',$where);
            $array = $obj ->get('');
            if(count($array)>0){

            $imagename=$array[0]["boat_image"];

          $thumb_name="thumb/thumb_$imagename";
          $thumb_name=str_replace("jpg","png",$thumb_name);


           if(!file_exists($thumb_name))
          {


               $thumb -> Createthumb("admin/uploads/$imagename","file");
          }

        ?>
<?php
        }
        ?>

        <img src="<?php echo $thumb_name; ?>" border=0 />
        </a><br />
   </div>
        </div>

        <div class="listBase"></div>
      </div>

      <div class="clear"></div>


 <?php }}else {
     echo 'NO image found';}?>

 <div class="paging2">
      <?php
              if(mysql_num_rows($rs)>0){
       echo $pager->renderFullNav(); }?>

        <div class="clear"></div>
      </div></div>

    <div class="verticalSpacer"></div>


  <div class="clear"></div>
  <div class="line"></div>
  <div class="footer">
  <?php  include($footer);?></div>
   <?php include('language.php');?>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>



</body>
</html>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
<?php
include('dbclass/db.php');
include('define.php');

if($lang == 'eng')
{

$header = "header_eng.php";
$footer = "footer_eng.php";
$where = 'language_id=1';
$language =1;
}

elseif($lang == 'dutch')
{

$header = "header_dutch.php";
$footer = "footer_dutch.php";
$where = 'language_id=2';
$language =2;
}

elseif($lang == 'german')
{

$header = "header_german.php";
$footer = "footer_german.php";
$where = 'language_id=3';
$language =3;
}

else
{
$header = "header_eng.php";
$footer = "footer_eng.php";
$where = 'language_id=1';
$language =1;
}


//select query
                       $obj = new Database;

                        $obj ->select('english_boats','',$where);
                        $array = $obj ->get('');

                        //get brands
                        $s = "select distinct boat_brand from english_boats";
                        $q = mysql_query($s) or die(mysql_error());
                        //generate thumbnail


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>

<script type="text/javascript" language="javascript">

   var http_request = false;
   function makeRequest(url, parameters) {
      http_request = false;
      if (window.XMLHttpRequest) { // Mozilla, Safari,...
         http_request = new XMLHttpRequest();
         if (http_request.overrideMimeType) {
             // set type accordingly to anticipated content type
            //http_request.overrideMimeType('text/xml');
            http_request.overrideMimeType('text/html');
         }
      } else if (window.ActiveXObject) { // IE
         try {
            http_request = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
         } catch (e) {
            try {
               http_request = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
            } catch (e) {}
         }
      }
      if (!http_request) {
         alert('Cannot create XMLHTTP instance');
         return false;
      }
      http_request.onreadystatechange = alertContents;
      http_request.open('GET', url + parameters, true);
      http_request.send(null);
   }

   function alertContents() {
      if (http_request.readyState == 4) {
         if (http_request.status == 200) {
            //alert(http_request.responseText);
            result = http_request.responseText;


              document.getElementById('myspan').innerHTML = result;

         } else {
            alert('There was a problem with the request.');
         }
      }
   }

   function get(obj) {


      var getstr = "?";
      for (i=0; i<obj.childNodes.length; i++) {
         if (obj.childNodes[i].tagName == "INPUT") {
            if (obj.childNodes[i].type == "text") {
               getstr += obj.childNodes[i].name + "=" + obj.childNodes[i].value + "&";
            }
            if (obj.childNodes[i].type == "hidden") {
               getstr += obj.childNodes[i].name + "=" + obj.childNodes[i].value + "&";
            }
            if (obj.childNodes[i].type == "checkbox") {
               if (obj.childNodes[i].checked) {
                  getstr += obj.childNodes[i].name + "=" + obj.childNodes[i].value + "&";
               } else {
                  getstr += obj.childNodes[i].name + "=&";
               }
            }
            if (obj.childNodes[i].type == "radio") {
               if (obj.childNodes[i].checked) {
                  getstr += obj.childNodes[i].name + "=" + obj.childNodes[i].value + "&";
               }
            }
         }
         if (obj.childNodes[i].tagName == "SELECT") {
            var sel = obj.childNodes[i];
            getstr += sel.name + "=" + sel.options[sel.selectedIndex].value + "&";
         }

      }
        document.getElementById('myspan').innerHTML = '<img src="images/wait30trans.gif" alt="loading" />' + 'Loading';
        //setTimeout('alert(\'Surprise!\')', 5000);

     makeRequest('search_boat.php', getstr);
   }
</script>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Delta Boat company about us</title>
<link href="boatstyle/boatstyle.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body class="background">
<div class="container">
  <?php include($header);
  ?>

  <div class="clear"></div>
  <div class="line"></div>
  <div class="searchPanel">

    <div class="searchTop"></div>
    <div class="clear"></div>
    <div class="searchMid">
      <div class="searchTitle">Search</div>
    <div class="searchForm">
    <!--javascript:get(document.getElementById('myform'));-->
    <form action="javascript:get(document.getElementById('myform'));" name="myform" id="myform">
    <!--<form action="" name="form">-->
    <table class ="textboxAlign" width="100%" border="0">
      <tr>
        <td width="38%" class="searchItem">Brand:</td>
        <td width="62%" class="searchItem"><div class="textboxAlign">
          <select name="brand" id="brand" style="width:140px">
              <option value="any">any</option>
              <?php while($r_b =mysql_fetch_array($q)){ ?>
              <option value="<?php echo $r_b['boat_brand'];?>"><?php echo $r_b['boat_brand'];?></option>
              <?php }?>
              <!--    <option value="brand B">Company B</option>
            <option value="brand C">Company C</option>
            <option value="brand D">Company D</option>-->
                  </select>
        </div></td>
      </tr>
      <tr>
        <td nowrap="nowrap" class="searchItem">Year From:</td>
        <td class="searchItem"><div class="textboxAlign">
  <input type="text" name="year_from" id="year_from" value="any" size="5" onfocus="if(this.value == this.defaultValue) this.value = ''"
  />
  To:
  <input type="text" name="year_to" id="year_to" value="any" size="5" onfocus="if(this.value == this.defaultValue) this.value = ''"
 />
        </div> </td>
      </tr>
      <tr>
        <td class="searchItem">Price From:</td>
        <td class="searchItem"><div class="textboxAlign">
  <input type="text" name="price_from" id="price_from" value="any" size="5" onfocus="if(this.value == this.defaultValue) this.value = ''"
 />
  To:
  <input type="text" name="price_to" id="price_to" value="any" size="5" onfocus="if(this.value == this.defaultValue) this.value = ''"
 />
        </div></td></tr>
      <tr>
        <td class="searchItem" valign="top">Features:</td>
        <td nowrap="nowrap" class="searchItem"><input type="checkbox" name="heating" id="heating"  value="588" />          &nbsp;Heating Sysytem</td>
      </tr>
      <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td class="searchItem">
          <input type="checkbox" name="generator" id="generator"  value="661" />
          &nbsp;Generator</td>
      </tr>
       <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td class="searchItem" align="left">
          <input type="checkbox" name="bow" id="bow_thruster"  value="297" />
          &nbsp;Bow Thruster</td>
      </tr>
       <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td class="searchItem">
          <input type="checkbox" name="stern" id="stern_thruster"  value="964" />
          &nbsp;Stern Thruster</td>
      </tr>
      <tr>
      <td colspan="2" align="center">
      <input type="button" name="button" class="button" value="Submit" onclick="javascript:get(this.parentNode);" />      </td>
      </tr>
    </table>
    </form>
    </div>
  </div>
    <div class="searchBase"></div>
    <div class="clear"></div>
  </div>
  <div id="myspan">

  <div class="thumbnailsDisplayArea">

  <?php
  if(count($array))
  {

  while(list($k,$value) = each($array))
     {

     $com_id = $value['common_id'];
     $im_where = 'common_id='.$com_id;
     $obj ->select('boat_images','',$im_where);
     $im_array = $obj ->get('');
    $filename = $im_array[0]['boat_image'];




     ?>


      <div class="listPanel">
        <div class="listTop"></div>
        <div class="listMid">
          <a href="boat_detail.php?id=<?php echo $value['boat_id'];?> & common_id=<?php echo $com_id?>"><div class="itemName" align="left"><?php echo $value['boat_title'];?> </div></a>
         <div class="itemPrice"><?php echo $value['price_currency'];?>&nbsp;<?php echo $value['boat_price'];?></div>
         <div class="clear"></div>
        <div class="itemDescription" align="left">
            <a href="boat_detail.php?id=<?php echo $value['boat_id'];?>&common_id=<?php echo $com_id?>"><?php echo $value['boat_summary'];?></a>
             <div class="moreLink"><!--<a href="boat_detail.php?id=<?php //echo $value['boat_id'];?> & common_id=<?php //echo $com_id?>">more...</a>--></div>
             <div class="clear"></div>
        </div>

         <div class="ItemThumbnail"><a href="boat_detail.php?id=<?php echo $value['boat_id'];?>&common_id=<?php echo $com_id?>"><?php //createThumbnail($filename);?><img src="admin/uploads/<?php echo $im_array[0]['boat_image'];?>" width="200px" height="140px" border="0" /></a></div>
        </div>
        <div class="listBase"></div>
      </div>

      <?php }}?>
      <div class="clear"></div>
    </div>
    </div>
      <div class="verticalSpacer"></div>
  <div class="clear"></div>
  <div class="line"></div>
  <div class="footer">
  <?php  include($footer);?></div>
   <?php include('language.php');?>
<div class="clear"></div>
</div>

</body>
</html>

mochten er vragen zijn, ik weet dat ze komen. let me know, groetjes

Toevoeging op 07/12/2010 15:25:24:

Het bovenste script, daar worden de boten netjes in weer gegeven maar werkt de zoek funtie niet.
Het onderste script, daar werkt de zoek functie wel maar worden de boten niet netjes weergegeven.

Groetjes

Toevoeging op 07/12/2010 15:49:55:

op de website heb ik het bovenste script staan nu zodat de boten er netjes bijstaan.

Groetjes

Toevoeging op 08/12/2010 09:13:17:

Zou er anders iets bestaan om een script op fouten te testen?

Groetjes
Gewijzigd op 07/12/2010 15:48:48 door Nick cortez
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:15:28
 
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

09/12/2010 11:50:23
Quote Anchor link
dat je tekst blauw wordt weergegeven, heeft puur met je opmaak te maken. De basiskleur van een link is steeds blauw, maar ergens heb je ingesteld dat het wit moet zijn. Hier moet je ervoor zorgen dat dat overal wordt toegepast.

Ivm het dollarteken, zoek ik nog even verder.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.