Selected index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Willem R

Willem R

15/04/2014 15:48:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<form  action=""  method="POST">  <select name="enddate"id="einddatum" onchange="this.form.submit()"> <?php
                    for($i=1; $i<=24; $i++){
            echo'<option value="'.$i.'"';
    
                echo '>'.$i.'</option>';
                                            }

?>
</select><input type="text" name="test_text" id="text_content" value="<?php echo $i;  ?>" /></form>


Ik heb hier een select gemaakt en wil graag de waarde displayen in een textbox ($i) alleen krijg geen verandering in $i, het lijkt net of die hem niet submit. overigens dit form staat wel in een groter form.

bvd
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 17:44:24
 
Michael -

Michael -

15/04/2014 16:06:32
Quote Anchor link
>>> Ik heb hier een select gemaakt en wil graag de waarde displayen in een textbox ($i)

Je wilt de waarde die wordt gepost? Dan zul je $_POST['enddate'] moeten gebruiken in je text box ipv $i
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

15/04/2014 16:19:46
Quote Anchor link
$i gebruik je toch om mee te rekenen? met die plusjes
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 09:22:23
Quote Anchor link
Ja Michael dat was ff stom van me:P maar nu loop ik nog tegen een andere probleem aan want het ene form waar de select in staat wordt overruled door het form van het gehele contactformulier, dus al met al werkt ie nu nog niet..
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 10:21:29
Quote Anchor link
>> $i gebruik je toch om mee te rekenen? met die plusjes

Ja klopt, maar dat geldt dus alleen in de for-loop.

>> het ene form waar de select in staat wordt overruled door het form van het gehele contactformulier

Moet ik nou gokken wat er gebeurt? :) Mogelijk heb je 2 form's. Je moet de select en de rest van het formulier natuurlijk maar in een form plaatsen als deze samen wilt submitten.

Toevoeging op 16/04/2014 10:31:41:

Waarom wil je sowieso de waarde uit de select over brengen na de input?
Ik zou dit anders niet doen met een POST, maar direct. Ik heb hier even een voorbeeldje geplaatst.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 10:34:06
Quote Anchor link
Ja oke dat begrijp ik maar ik wil de klant die het gehele contact formulier invult meteen laten zien wat de prijs is afhankelijk van de aantal maanden die hij/zij selecteert, en dat probeer ik met een tweede form, zie code hierboven
 
- SanThe -

- SanThe -

16/04/2014 10:37:23
Quote Anchor link
Beter met Javascript.
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 10:43:25
Quote Anchor link
Willem, Voorbeeld gezien in de toevoeging? Hierbij wordt bij de select direct de waarde getoond. Die lijkt me voor de klant ook duidelijker.
Je kunt met Javascript alles 'live' berekenen en laten zien.
Kijk ook eens naar dit voorbeeld. Hier bereken ik de prijs gelijk op het moment dat je de aantallen aanpast. Duidelijker dan na de post.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 10:47:20
Quote Anchor link
Michael, ik had idd dat eerste voorbeeld gebruikt en hij werkte ook maar wist niet hoe ik die value moest opvangen om uiteindelijk te berekenen met een maandprijs. voorbeeld 2 laat dat wel zien
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 10:52:36
Quote Anchor link
Door document.getElementById('text_content').value her te gebruiken kun je daarmee in javascript gelijkertijd de maandprijs berekenen.
Kijk gerust in de broncodes van het 2e voorbeeld. Ik gebruik hier alleen wel jQuery (javascript framework). Wijkt dus af van de javascript die je nu gebruikt.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 11:24:40
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip, maar kan weinig vinden in de broncode:$
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 11:35:24
Quote Anchor link
De javascript is hier te vinden.
Om die te gebruiken moet je dus wel eerst jQuery inladen, maar misschien dat het ook wel te uitgebreid is voor wat je wil..
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 11:42:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<script>
function myFunction(document.getElementById('text_content').value,b) {
    return document.getElementById('text_content').value * b;
}
document.getElementById("text_content2").innerHTML = myFunction(4, 3);
</script>
                <td><form name="1"  action="onlineorder.php"  method="POST" id="Form3" >  <select name="enddate" id="einddatum" onchange="document.getElementById('text_content').value=this.value"> <?php
                

for($i=1; $i<=24; $i++){
                                                echo'<option value="'.$i.'"';
    
                                                
echo '>'.$i.'</option>';
                                            }

?>
</select></form> <input type="text" name="test_text" id="text_content" /><input type="text" name="test_text2" id="text_content2" /></td>


Ik heb nu dit:$ ik weet niet of ik ergens in de buurt zit maar de 2e textbox(id=textcontent2) wordt nog niet gevuld
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 11:46:45
Quote Anchor link
Misschien heb je hier wat aan?
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 11:50:13
Quote Anchor link
omfg haha jazeker! :P daarmee kom ik er denk ik wel uit, laat het nog wel even weten of het me gelukt is! Bedankt in ieder geval
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 11:52:01
Quote Anchor link
Misschien een beter voorbeeld als ik goed begrijp dat de select het aantal is en er nog een prijs bij moet.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 12:04:11
Quote Anchor link
Hij werkt! top, bedankt man!

Toevoeging op 16/04/2014 12:04:12:

Hij werkt! top, bedankt man!
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 12:05:13
Quote Anchor link
Graag gedaan. Mocht er nog iets zijn dan horen we het wel weer.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 14:00:31
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<script>


function getPrice(price) {
  
document.getElementById('text_content').value=price.value;

document.getElementById('text_contents').value = '\u20ac' + document.getElementById('text_content').value * <?php echo $w; ?>;
}

$(function Test(test) {

var hidderValue = document.getElementById('text_content').value;
    $(".firstcal").datepicker({
        dateFormat: "dd/mm/yy",
        onSelect: function(dateText, instance) {
            date = $.datepicker.parseDate(instance.settings.dateFormat, dateText, instance.settings);
            date.setMonth(date.getMonth() + hidderValue);
            $(".secondcal").datepicker("setDate", date);
        }
    });
    $(".secondcal").datepicker({
    
        dateFormat: "dd/mm/yy"
    });
});
</script>
                <td>Aantal maanden </td>
                <td><select name="enddate"id="einddatum" onchange="getPrice(this)">
            <?php
                $x
=200;
                for($i=1; $i<=24; $i++)
                {

                    echo'<option value="'.$i.'"';
                    echo '>'.$i.'</option>';
                }

            ?>
                        
                    </select>
                <input type="text" name="test_text" id="text_content" value="1" onchange="Test(this)" />





Toevoeging op 16/04/2014 14:02:22:

Nu ben ik bezig met het veranderen van de datum dus als je een begin datum uitvoert wil ik de einddatum afhankelijk van de hoeveelheid maanden die geselecteerd zijn uit laten rekenen, de code ansich werkt alleen hij pakt de value niet die ik in de functie TEST als variabele heb aangemaakt
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 14:14:23
Quote Anchor link
je hebt niet alle code gepost? Laad je jQuery in? Laad je jQuery UI in? Waar is class firstcal en secondcal?
Als je die hier even kunt toevoegen hebben we gelijk een werkend voorbeeld die jouw probleem omschrijft.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 14:32:16
Quote Anchor link
http://jsbin.com/xixebemu/2/edit

Sorry idd ik miste nog al wat
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.