Selected index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Willem R

Willem R

15/04/2014 15:48:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<form  action=""  method="POST">  <select name="enddate"id="einddatum" onchange="this.form.submit()"> <?php
                    for($i=1; $i<=24; $i++){
            echo'<option value="'.$i.'"';
    
                echo '>'.$i.'</option>';
                                            }

?>
</select><input type="text" name="test_text" id="text_content" value="<?php echo $i;  ?>" /></form>


Ik heb hier een select gemaakt en wil graag de waarde displayen in een textbox ($i) alleen krijg geen verandering in $i, het lijkt net of die hem niet submit. overigens dit form staat wel in een groter form.

bvd
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:40:42
 
Michael -

Michael -

15/04/2014 16:06:32
Quote Anchor link
>>> Ik heb hier een select gemaakt en wil graag de waarde displayen in een textbox ($i)

Je wilt de waarde die wordt gepost? Dan zul je $_POST['enddate'] moeten gebruiken in je text box ipv $i
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

15/04/2014 16:19:46
Quote Anchor link
$i gebruik je toch om mee te rekenen? met die plusjes
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 09:22:23
Quote Anchor link
Ja Michael dat was ff stom van me:P maar nu loop ik nog tegen een andere probleem aan want het ene form waar de select in staat wordt overruled door het form van het gehele contactformulier, dus al met al werkt ie nu nog niet..
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 10:21:29
Quote Anchor link
>> $i gebruik je toch om mee te rekenen? met die plusjes

Ja klopt, maar dat geldt dus alleen in de for-loop.

>> het ene form waar de select in staat wordt overruled door het form van het gehele contactformulier

Moet ik nou gokken wat er gebeurt? :) Mogelijk heb je 2 form's. Je moet de select en de rest van het formulier natuurlijk maar in een form plaatsen als deze samen wilt submitten.

Toevoeging op 16/04/2014 10:31:41:

Waarom wil je sowieso de waarde uit de select over brengen na de input?
Ik zou dit anders niet doen met een POST, maar direct. Ik heb hier even een voorbeeldje geplaatst.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 10:34:06
Quote Anchor link
Ja oke dat begrijp ik maar ik wil de klant die het gehele contact formulier invult meteen laten zien wat de prijs is afhankelijk van de aantal maanden die hij/zij selecteert, en dat probeer ik met een tweede form, zie code hierboven
 
- SanThe -

- SanThe -

16/04/2014 10:37:23
Quote Anchor link
Beter met Javascript.
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 10:43:25
Quote Anchor link
Willem, Voorbeeld gezien in de toevoeging? Hierbij wordt bij de select direct de waarde getoond. Die lijkt me voor de klant ook duidelijker.
Je kunt met Javascript alles 'live' berekenen en laten zien.
Kijk ook eens naar dit voorbeeld. Hier bereken ik de prijs gelijk op het moment dat je de aantallen aanpast. Duidelijker dan na de post.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 10:47:20
Quote Anchor link
Michael, ik had idd dat eerste voorbeeld gebruikt en hij werkte ook maar wist niet hoe ik die value moest opvangen om uiteindelijk te berekenen met een maandprijs. voorbeeld 2 laat dat wel zien
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 10:52:36
Quote Anchor link
Door document.getElementById('text_content').value her te gebruiken kun je daarmee in javascript gelijkertijd de maandprijs berekenen.
Kijk gerust in de broncodes van het 2e voorbeeld. Ik gebruik hier alleen wel jQuery (javascript framework). Wijkt dus af van de javascript die je nu gebruikt.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 11:24:40
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip, maar kan weinig vinden in de broncode:$
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 11:35:24
Quote Anchor link
De javascript is hier te vinden.
Om die te gebruiken moet je dus wel eerst jQuery inladen, maar misschien dat het ook wel te uitgebreid is voor wat je wil..
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 11:42:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<script>
function myFunction(document.getElementById('text_content').value,b) {
    return document.getElementById('text_content').value * b;
}
document.getElementById("text_content2").innerHTML = myFunction(4, 3);
</script>
                <td><form name="1"  action="onlineorder.php"  method="POST" id="Form3" >  <select name="enddate" id="einddatum" onchange="document.getElementById('text_content').value=this.value"> <?php
                

for($i=1; $i<=24; $i++){
                                                echo'<option value="'.$i.'"';
    
                                                
echo '>'.$i.'</option>';
                                            }

?>
</select></form> <input type="text" name="test_text" id="text_content" /><input type="text" name="test_text2" id="text_content2" /></td>


Ik heb nu dit:$ ik weet niet of ik ergens in de buurt zit maar de 2e textbox(id=textcontent2) wordt nog niet gevuld
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 11:46:45
Quote Anchor link
Misschien heb je hier wat aan?
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 11:50:13
Quote Anchor link
omfg haha jazeker! :P daarmee kom ik er denk ik wel uit, laat het nog wel even weten of het me gelukt is! Bedankt in ieder geval
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 11:52:01
Quote Anchor link
Misschien een beter voorbeeld als ik goed begrijp dat de select het aantal is en er nog een prijs bij moet.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 12:04:11
Quote Anchor link
Hij werkt! top, bedankt man!

Toevoeging op 16/04/2014 12:04:12:

Hij werkt! top, bedankt man!
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 12:05:13
Quote Anchor link
Graag gedaan. Mocht er nog iets zijn dan horen we het wel weer.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 14:00:31
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<script>


function getPrice(price) {
  
document.getElementById('text_content').value=price.value;

document.getElementById('text_contents').value = '\u20ac' + document.getElementById('text_content').value * <?php echo $w; ?>;
}

$(function Test(test) {

var hidderValue = document.getElementById('text_content').value;
    $(".firstcal").datepicker({
        dateFormat: "dd/mm/yy",
        onSelect: function(dateText, instance) {
            date = $.datepicker.parseDate(instance.settings.dateFormat, dateText, instance.settings);
            date.setMonth(date.getMonth() + hidderValue);
            $(".secondcal").datepicker("setDate", date);
        }
    });
    $(".secondcal").datepicker({
    
        dateFormat: "dd/mm/yy"
    });
});
</script>
                <td>Aantal maanden </td>
                <td><select name="enddate"id="einddatum" onchange="getPrice(this)">
            <?php
                $x
=200;
                for($i=1; $i<=24; $i++)
                {

                    echo'<option value="'.$i.'"';
                    echo '>'.$i.'</option>';
                }

            ?>
                        
                    </select>
                <input type="text" name="test_text" id="text_content" value="1" onchange="Test(this)" />





Toevoeging op 16/04/2014 14:02:22:

Nu ben ik bezig met het veranderen van de datum dus als je een begin datum uitvoert wil ik de einddatum afhankelijk van de hoeveelheid maanden die geselecteerd zijn uit laten rekenen, de code ansich werkt alleen hij pakt de value niet die ik in de functie TEST als variabele heb aangemaakt
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 14:14:23
Quote Anchor link
je hebt niet alle code gepost? Laad je jQuery in? Laad je jQuery UI in? Waar is class firstcal en secondcal?
Als je die hier even kunt toevoegen hebben we gelijk een werkend voorbeeld die jouw probleem omschrijft.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 14:32:16
Quote Anchor link
http://jsbin.com/xixebemu/2/edit

Sorry idd ik miste nog al wat
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.