selecteren en opslaan onder een andere naam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dimi meulman

dimi meulman

13/01/2013 23:16:35
Quote Anchor link
hey, Ik had graag enkel rijen opgevraagt uit mijn database om nadien terug op te slaan onder een andere naam.
Dit is wat ik momenteel heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$sql
= "SELECT * FROM gamma WHERE artnr = $zefartnr ;";
$result=mysql_query($sql);
while($row=mysql_fetch_array($result)){
$zelfafbeelding = $row['afbeeldingkeuze'];
$zelfkleur = $row['kleur'];
$zelfbreedte = $row['zelfbreedte'];
$zelfhoogte = $row['zelfhoogte'];
 $sql = "INSERT INTO gamma (artnr, kleur,  afbeeldingkeuze, breedte, hoogte) VALUES ('$artnr', '$zelfkleur',  '$zelfafbeelding', '$zelfbreedte', '$zelfhoogte')";
$result=mysql_query($sql);
header("Refresh: 0; URL= productafb.php ");
exit;
 }

?>

Maar op die manier kopieert hij enkel 1 rij (de eerste rij) en niet allemaal. Weet iemand hoe dit wel moet?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:53:32
 
Jan R

Jan R

14/01/2013 07:28:04
Quote Anchor link
totale tabel kopieren of een deeltje
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
INSERT INTO nieuwetabel SELECT FROM oudetabel;

eventueel een where toevoegen

Jan
Gewijzigd op 14/01/2013 09:40:02 door Jan R
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

14/01/2013 09:02:50
Quote Anchor link
Dan manier van Jan is natuurlijk veel makkelijker, maar volgens mij kan jouw script ook heel makkelijk werken als je het volgende weg haalt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
header("Refresh: 0; URL= productafb.php ");
exit;
Gewijzigd op 14/01/2013 09:03:19 door Tom aan t Goor
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.