Selectievakje/radio button in php formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

29/12/2011 16:07:58
Quote Anchor link
Ik heb een inschrijfformulier gemaakt met invulvelden en dropdown menus. Dit werkt allemaal prima. Het wordt naar de invuller verzonden en naar een willekeurig mailadres voor de inschrijvingen.
Echter wil ik er nu graag selectievakjes in maken.
De site wordt gemaakt in Dreamweaver. Het toevoegen van de rondjes is geen probleem en de tekst erachter ook niet. Maar hoe krijg ik het nou zo dat de selectie die is aangegeven ook in de mail verzonden wordt?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:29:40
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 16:11:08
Quote Anchor link
Op dezelfde manier als die andere formulier inputs.
 
Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

29/12/2011 16:45:29
Quote Anchor link
Ik geloof dat het gelukt is. Ben aan het proberen, maar heb nu de volgende melding:

Firefox weet niet hoe het dit adres moet openen, omdat het protocol (notice) met geen enkel programma is verbonden.

Deze melding krijg ik wanneer ik op verzenden klik op het formulier.
In IE doet het het ook niet. Daar blijft hij hangen.

Iemand enig idee hoe dit dan kan??

THNX
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 16:50:12
Quote Anchor link
Je krijgt blijkbaar ergens een notice melding. Post een stukje relevante code. Dan kunnen we er even naar kijken.
 
Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

29/12/2011 16:53:16
Quote Anchor link
Het formulier is nogal lang....en rommelig ook geloof ik haha. Maar ben al blij dat het werkt(e)
Zal het proberen.

Toevoeging op 29/12/2011 16:53:40:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
<?php




ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

ob_start();
session_start();



// Config Gedeelte
$cfg['url'] = "http://www.kcm2012.nl";// Site waarnaar je terug gaat als je een bericht hebt achtergelaten
$cfg['naam'] = "Kringgroep Frisiana";                // Webmaster naam
$cfg['mail'] = "[email protected]";
$cfg['spam'] = "0";                        // Anti Spam Tijd in Minuten ( Voer "0" om de Spam Beveiliging uit te zetten )
$cfg['text'] = TRUE;                    // Bij Fout Text Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['input'] = TRUE;                    // Bij Fout Border om Vakje Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['HTML'] = TRUE;                    // Een HTML email ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['CAPTCHA'] = TRUE;                    // CAPTCHA ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )




// Hieronder niks meer veranderen
// E-mail Checker / Validator

function checkmail($emaileigenaar)
{

    if(eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$", $emaileigenaar))
    {

        return TRUE;
    }

    return FALSE;
}




$formulier = TRUE;

if(!isset($_COOKIE['formulier']))
{

    if(isset($_POST['wis']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {

        foreach($_POST as $key => $value)
        {

            unset($value);
        }

        header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']."");
    }

        
    if(isset($_POST['verzenden']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {

        $aFout = array();
        
        $Naamhond = trim($_POST['Naamhond']);
          $Kkl = trim($_POST['Kkl']);
         $ReuTeef = trim($_POST['ReuTeef']);
        $Klasse = trim($_POST['Klasse']);
         $Beharing = trim($_POST['Beharing']);
               $NSHBSZ = trim($_POST['NSHBSZ']);
        $Chipnr = trim($_POST['Chipnr']);
        $Gebdatum = trim($_POST['Gebdatum']);
        $Afrcert = trim($_POST['Afrcert']);
         $Vader = trim($_POST['Vader']);
        $Afrvader = trim($_POST['Afrvader']);
        $Kklvader = trim($_POST['Kklvader']);
        $Moeder = trim($_POST['Moeder']);
         $Afrmoeder = trim($_POST['Afrmoeder']);
        $Kklmoeder = trim($_POST['Kklmoeder']);
        $Fokker = trim($_POST['Fokker']);
        $Plaats = trim($_POST['Plaats']);
        $Eigenaar = trim($_POST['Eigenaar']);
         $Houder = trim($_POST['Houder']);
        $Adres = trim($_POST['Adres']);
        $Postcode = trim($_POST['Postcode']);
         $Woonplaats = trim($_POST['Woonplaats']);
        $Telefoon = trim($_POST['Telefoon']);
        $emaileigenaar = trim($_POST['emaileigenaar']);
        
      
      
                
        if(empty($ReuTeef) || (strlen($ReuTeef) < 3) || eregi("[<>]", $ReuTeef) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen geslacht ingevuld.";
            unset($ReuTeef);
            $fout['text']['ReuTeef'] = TRUE;
            $fout['input']['ReuTeef'] = TRUE;
        }

          if(empty($Klasse) || (strlen($Klasse) < 1) || eregi("[<>]", $Klasse) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen klasse ingevuld.";
            unset($Klasse);
            $fout['text']['Klasse'] = TRUE;
            $fout['input']['Klasse'] = TRUE;
            }

          if(empty($Klasse) || (strlen($Klasse) < 1) || eregi("[<>]", $Klasse) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen Beharing ingevuld.";
            unset($Beharing);
            $fout['text']['Beharing'] = TRUE;
            $fout['input']['Beharing'] = TRUE;
        }

          if(empty($Naamhond) || (strlen($Naamhond) < 3) || eregi("[<>]", $Naamhond) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen naam van de hond ingevuld.";
            unset($Naamhond);
            $fout['text']['Naamhond'] = TRUE;
            $fout['input']['Naamhond'] = TRUE;
        }

          if(empty($Kkl) || (strlen($Kkl) < 1) || eregi("[<>]", $Kkl) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen Kkl van de hond ingevuld.";
            unset($Kkl);
            $fout['text']['Kkl'] = TRUE;
            $fout['input']['Kkl'] = TRUE;
        }

          if(empty($NSHBSZ) || (strlen($NSHBSZ) < 3) || eregi("[<>]", $NSHBSZ) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen NSHB/SZ nummer ingevuld.";
            unset($NSHBSZ);
            $fout['text']['NSHBSZ'] = TRUE;
            $fout['input']['NSHBSZ'] = TRUE;
        }

         if(empty($Chipnr) || (strlen($Chipnr) < 3) || eregi("[<>]", $Chipnr) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen Chipnr ingevuld.";
            unset($Chipnr);
            $fout['text']['Chipnr'] = TRUE;
            $fout['input']['Chipnr'] = TRUE;
        }

         if(empty($Gebdatum) || (strlen($Gebdatum) < 3) || eregi("[<>]", $Gebdatum) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen Geboortedatum ingevuld.";
            unset($Gebdatum);
            $fout['text']['Gebdatum'] = TRUE;
            $fout['input']['Gebdatum'] = TRUE;
        }

         if(empty($Afrcert) || (strlen($Afrcert) < 1) || eregi("[<>]", $Afrcert) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen Africhtingscertificaat ingevuld.";
            unset($Afrcert);
            $fout['text']['Afrcert'] = TRUE;
            $fout['input']['Afrcert'] = TRUE;
        }

         if(empty($Vader) || (strlen($Vader) < 3) || eregi("[<>]", $Vader) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen naam van de vader ingevuld.";
            unset($Vader);
            $fout['text']['Vader'] = TRUE;
            $fout['input']['Vader'] = TRUE;
        }

            
        if(empty($Moeder) || (strlen($Moeder) < 3) || eregi("[<>]", $Moeder) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen naam van de moeder ingevuld.";
            unset($Moeder);
            $fout['text']['Moeder'] = TRUE;
            $fout['input']['Moeder'] = TRUE;
        }

                             if(empty($Fokker) || (strlen($Fokker) < 3) || eregi("[<>]", $Fokker) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen fokker ingevuld.";
            unset($Fokker);
            $fout['text']['Fokker'] = TRUE;
            $fout['input']['Fokker'] = TRUE;
        }

                 if(empty($Plaats) || (strlen($Plaats) < 3) || eregi("[<>]", $Plaats) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen plaats ingevuld.";
            unset($Plaats);
            $fout['text']['Plaats'] = TRUE;
            $fout['input']['Plaats'] = TRUE;
        }

         if(empty($Eigenaar) || (strlen($Eigenaar) < 3) || eregi("[<>]", $Eigenaar) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen eigenaar ingevuld.";
            unset($Eigenaar);
            $fout['text']['Eigenaar'] = TRUE;
            $fout['input']['Eigenaar'] = TRUE;
            }

         if(empty($Vader) || (strlen($Vader) < 3) || eregi("[<>]", $Vader) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen houder ingevuld.";
            unset($Houder);
            $fout['text']['Houder'] = TRUE;
            $fout['input']['Houder'] = TRUE;
            
            
        }

        if(empty($Adres) || (strlen($Adres) < 3) || eregi("[<>]", $Adres) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen adres ingevuld.";
            unset($Adres);
            $fout['text']['Adres'] = TRUE;
            $fout['input']['Adres'] = TRUE;
        }

        if(empty($Postcode) || (strlen($Postcode) < 3) || eregi("[<>]", $Postcode) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen postcode ingevuld.";
            unset($Postcode);
            $fout['text']['Postcode'] = TRUE;
            $fout['input']['Postcode'] = TRUE;
        }

            if(empty($Woonplaats) || (strlen($Woonplaats) < 3) || eregi("[<>]", $Woonplaats) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen woonplaats ingevuld.";
            unset($Woonplaats);
            $fout['text']['Woonplaats'] = TRUE;
            $fout['input']['Woonplaats'] = TRUE;
        }

        if(empty($Telefoon) || (strlen($Telefoon) < 3) || eregi("[<>]", $Telefoon) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen telefoonnummer ingevuld.";
            unset($Telefoon);
            $fout['text']['Telefoon'] = TRUE;
            $fout['input']['Telefoon'] = TRUE;
        }

        
        
        if(empty($emaileigenaar))
        {

            $aFout[] = "Er is geen mailadres ingevuld.";
            unset($emaileigenaar);
            $fout['text']['emaileigenaar'] = TRUE;
            $fout['input']['emaileigenaar'] = TRUE;
        }

        elseif(checkmail($emaileigenaar) == 0)
        // Wanneer je PHP 5.2 > gebruikt
        //elseif(!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))

        {
            $aFout[] = "Er is geen correct e-mail adres ingevuld.";
            unset($emaileigenaar);
            $fout['text']['emaileigenaar'] = TRUE;
            $fout['input']['mailadres'] = TRUE;
            
        }

        if(!$cfg['text'])
        {

            unset($fout['text']);
        }

        if(!$cfg['input'])
        {

            unset($fout['input']);
        }

        if(!empty( $aFout ))
        {

            $errors = '
            <div id="errors">
            <ul>'
;
            foreach($aFout as $sFout)
            {

                $errors .= "    <li>".$sFout."</li>\n";
            }

            $errors .= "</ul>
            </div>"
;
        }

        else
        {
            $formulier = FALSE;
            
            
            if($cfg['HTML'])
            {

                // Headers
                $headers = "From: \"$Eigenaar\" <".$cfg['mail'].">\r\n";
                 $headers .= "Reply-To: \"".$Eigenaar."\" <".$cfg['naam'].">\n";
                $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$cfg['mail'].">\n";
                $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                
                
                $bericht = '
                <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
                <html>
                <head>
                </head>
            
                <body>
                <br />
                 <b>Naam hond:</b> '
.$Naamhond.'<br />
                  <b>Kkl:</b> '
.$Kkl.'<br />
                <b>Reu/Teef:</b> '
.$ReuTeef.'<br />
                <b>Klasse:</b> '
.$Klasse.'<br />
                  <b>Beharing:</b> '
.$Beharing.'<br />
                <b>NSHB/SZ:</b> '
.$NSHBSZ.'<br />
                <b>Chipnr:</b> '
.$Chipnr.'<br />
                <b>Geb datum:</b> '
.$Gebdatum.'<br />
                <b>Afr cert:</b> '
.$Afrcert.'<br />
                <b>Vader:</b> '
.$Vader.'<br />
                <b>Afr:</b> '
.$Afrvader.'<br />
                <b>Kkl:</b> '
.$Kklvader.'<br />
                <b>Moeder:</b> '
.$Moeder.'<br />
                <b>Afr:</b> '
.$Afrmoeder.'<br />
                <b>Kkl:</b> '
.$Kklmoeder.'<br />
                <b>Fokker:</b> '
.$Fokker.'<br />
                <b>Plaats</b> '
.$Plaats.'<br />
                <b>Naam:</b> '
.$Eigenaar.'<br />
                 <b>Eigenaar:</b> '
.$Eigenaar.'<br />
                  <b>Adres:</b> '
.$Adres.'<br />
                    <b>Postcode:</b> '
.$Postcode.'<br />
                      <b>Woonplaats:</b> '
.$Woonplaats.'<br />
                        <b>Telefoon:</b> '
.$Telefoon.'<br />
                          <b>Email:</b> <a href="mailto:'
.$emaileigenaar.'">'.$emaileigenaar.'</a><br />
              
                <b><br><br>Wij hebben uw inschrijving voor de Kampioenschapsclubmatch 2012 met bovenstaande gegevens ontvangen.<br>
De officiële bevestiging met routebeschrijving volgt nog.<Br>
Mocht u nog vragen hebben dan kunt contact met ons opnemen.<br><br>

Met vriendelijke groeten,<br><br>

Kringgroep Frisiana
                
                
            </b><br />
                
              
                <br />
                <br />
                --------------------------------------------------------------------------<br />
                <b>Datum:</b> '
.date("d-m-Y @ H:i:s").'<br />
                <b>IP:</b> <a href=\"http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois?domain='
.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'\">'.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'</a><br />
                <b>Host:</b> '
.gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR']).'<br />
                </body>
                </html>'
;
            }

            else
            {
                $bericht_wrap = wordwrap ($bericht, 40, "\n", 1);
                // Headers
                $headers = "From: \"Kringgroep Frisiana\" <".$cfg['mail'].">\n";
                $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                $headers .= "Content-type: text/plain; charset='iso-8859-1'\n";
            
                // Bericht
                $message = "Naam:<".$cfg['mail']."> ".$Eigenaar."        \n";
                $message .= "E-mail: ".$emaileigenaar."     \n";
                $message .= "Bericht:\n".$bericht_wrap."     \n ";
                $message .= "               \n ";
                $message .= "Datum: ".date("d-m-Y H:i:s")." \n";
                $message .= "------------------------------------------------------- \n ";
                $message .= "IP: ".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."                    \n ";
                $message .= "Host: ".gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."                \n ";
            
            }

        
            if(mail($cfg['mail'], "[Digitaal inschrijfformulier Kampioenschapsclubmatch 2012] ".$Eigenaar, $bericht, $headers))
            {

                if(isset($_POST['emaileigenaar']))
                {

                    $headers = "From: \"Kringgroep Frisiana\" <".$cfg['naam'].">\r\n";

                    $headers .= "Reply-To: \"".$emaileigenaar."\" <".$emaileigenaar.">\n";
                    $headers .= "Reply-To: \"".$Eigenaar."\" <".$emaileigenaar.">\n";
                    $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$emaileigenaar.">\n";
                    $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                    $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";

                  
                  
                   mail($emaileigenaar, "[Digitaal inschrijfformulier Kampioenschapsclubmatch 2012] ".$Eigenaar, $bericht, $headers);
                
                
                }

$bericht = '
                <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
                <html>
                <head>
                </head>
            
                <body>
                <br />
                  <b>Naam hond:</b> '
.$Naamhond.'<br />
                  <b>Kkl:</b> '
.$Kkl.'<br />
                <b>Reu/Teef:</b> '
.$ReuTeef.'<br />
                <b>Klasse:</b> '
.$Klasse.'<br />
                  <b>Beharing:</b> '
.$Beharing.'<br />
                <b>NSHB/SZ:</b> '
.$NSHBSZ.'<br />
                <b>Chipnr:</b> '
.$Chipnr.'<br />
                <b>Geb datum:</b> '
.$Gebdatum.'<br />
                <b>Afr cert:</b> '
.$Afrcert.'<br />
                <b>Vader:</b> '
.$Vader.'<br />
                <b>Afr:</b> '
.$Afrvader.'<br />
                <b>Kkl:</b> '
.$Kklvader.'<br />
                <b>Moeder:</b> '
.$Moeder.'<br />
                <b>Afr:</b> '
.$Afrmoeder.'<br />
                <b>Kkl:</b> '
.$Kklmoeder.'<br />
                <b>Fokker:</b> '
.$Fokker.'<br />
                <b>Plaats</b> '
.$Plaats.'<br />
                <b>Naam:</b> '
.$Eigenaar.'<br />
                 <b>Houder</b> '
.$Houder.'<br />
                  <b>Adres:</b> '
.$Adres.'<br />
                    <b>Postcode:</b> '
.$Postcode.'<br />
                      <b>Woonplaats:</b> '
.$Woonplaats.'<br />
                        <b>Telefoon:</b> '
.$Telefoon.'<br />
                          <b>Email:</b> <a href="mailto:'
.$emaileigenaar.'">'.$emaileigenaar.'</a><br />
                <br />
              <br />
                
              
                <br />
                <br />
                --------------------------------------------------------------------------<br />
                <b>Datum:</b> '
.date("d-m-Y @ H:i:s").'<br />
                <b>IP:</b> <a href=\"http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois?domain='
.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'\">'.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'</a><br />
                <b>Host:</b> '
.gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR']).'<br />
                </body>
                </html>'
;
            }

            else
            {
                $bericht_wrap = wordwrap ($bericht, 40, "\n", 1);
                // Headers
                $headers = "From: \"Kringgroep Frisiana\" <".$cfg['mail'].">\n";
                $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                $headers .= "Content-type: text/plain; charset='iso-8859-1'\n";
            
                // Bericht
                $message = "Naam: ".$Eigenaar."        \n";
                $message .= "E-mail: ".$emaileigenaar."     \n";
                $message .= "Bericht:\n".$bericht_wrap."     \n ";
                $message .= "               \n ";
                $message .= "Datum: ".date("d-m-Y H:i:s")." \n";
                $message .= "------------------------------------------------------- \n ";
                $message .= "IP: ".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."                    \n ";
                $message .= "Host: ".gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."                \n ";
            
            }

                unset($ReuTeef, $Klasse, $Naamhond, $Kkl, $Beharing, $NSHBSZ, $Chipnr, $Gebdatum, $Afrcert, $Vader, $Afrvader, $Kklvader, $Moeder, $Afrmoeder, $Kklmoeder, $Fokker, $Plaats, $Eigenaar, $Houder,  $Adres, $Postcode, $Woonplaats, $Telefoon, $emaileigenaar);
                setcookie("formulier", 1, time() + ( $cfg['spam'] * 60 ) );
        
                echo "
                <p><br>
                <br>
                <br><br><br>
                <b> Bedankt voor uw inschrijving!</b>
                <br><br>
                Uw inschrijving voor de Kampioenschapsclubmatch 2012 is succesvol verzonden. U ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestigingsmail.<br />
                <br />
                U kunt nu terug gaan naar de site.
                
                <br>
                <br>
                Met vriendelijke groeten,<br /><br>
                
                <b>"
.$cfg['naam']."</b>
                </p>
                "
;    
          
                echo "";
            }
          
        }
    }

    if($formulier)
    {

    ?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<link href="file:///C|/Users/Jantina/Documents/Kampioenschapsclubmatch2012/www.kcm2012.nl/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

<title>Digitaal inschrijfformulier</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl" />
<style type="text/css">
body {
font-family: Verdana, Geneva, sans-serif;
}
</style>
</head>

<body>
<p>&nbsp;</p>
<p class="MsoNormal" style='text-align:center;mso-outline-level:
1'><b style='mso-bidi-font-weight:normal'><span style="font-size:20.0pt; mso-bidi-font-size:12.0pt; font-family:Verdana, Geneva, sans-serif">V.D.H. Kgp. Frisiana</span></b></p>
<p align="left" style='text-align:center'><span style="font-family:Verdana, Geneva, sans-serif">Inschrijfformulier
Kampioenschapsclubmatch 12 & 13 mei 2012</span></p>
<p align="left" style='text-align:center'><span style="font-family:Verdana, Geneva, sans-serif">Sluiting 1 mei</span></p>
<p align="left" style='text-align:center'><b style='mso-bidi-font-weight:normal'><span
style='font-family:Arial'>Inschrijven verplicht tot betalen<br />
</b> Inschrijfgeld t/m 16 april 2012 &euro;15,00<br />
Inschrijfgeld van 16 t/m 30 april 2012 €20,00 <span
style='font-family:Arial'>
<o:p></o:p>
</span></p>
<p align="left" style='text-align:center'>Let op!!! Er kunnen maximaal 400 Duitse Herders worden ingeschreven.<br />
Schrijf dus tijdig in!
</p>
<p align="left" style='text-align:center'>&nbsp;</p>
<p align="left" style='text-align:center'>&nbsp;</p>
<div id="container">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if(isset($errors)) {
        echo $errors;
    }

    ?>

<form id="form1" method="post" action="mailto:[email protected]" enctype="text/plain">

</form>
<tr>
<td>
<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SERVER['file:///C|/Users/Jantina/Documents/Kringgroep de Walden/public/sites/www.kringgroepdewalden.nl/PHP_SELF']; ?>
">
<p style="text-align: center; float:center;">
<table width="796" border="0" align="center">
<tr>
<td><input type="radio" id="Klasse A" name="Klasse A" width="200" "maxlength="500" /></td>
<td><label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Klasse A'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Klasse A </label></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>" />


<td><input type="radio" id="Klasse B" name="Klasse B" width="200" "maxlength="500" /></td>


<td><label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Klasse B'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Klasse B </label></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td><label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Naamhond'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Naam hond: </label></td>
<td><input type="text" id="Naamhond" name="Naamhond" width="200" "maxlength="500"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Naamhond'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Naamhond)) { echo stripslashes($Naamhond); } ?>
" /></td>
<td><label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Kkl'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Kkl:</label></td>
<td><span style='font-family:Arial'>
<select name="Kkl">
<option selected="selected" value="-">- </option>
<option value="1">1 </option>
<option value="2">2 </option>
<option value="NVT">NVT </option>
</select>
</span><br /></td>
<td>&nbsp;</td>








<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td width="110"> <label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['ReuTeef'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Reu/Teef :</label> </td>
<td width="201"><SELECT NAME="ReuTeef">

<OPTION SELECTED VALUE="-">-
<OPTION VALUE="Teef">Teef
<OPTION VALUE="Reu">Reu
</SELECT> </td>
<td width="109">&nbsp;</td>
<td width="250"><br /></td>
<td width="32">&nbsp;</td>
<td width="68">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td><label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Beharing'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Beharing :</label></td>
<td><SELECT NAME="Beharing">
<option selected="selected" value="-">- </option>
<option value="Teef">Stokhaar </option>
<option value="Reu">Langstokhaar </option>
</select></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td> <label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['NSHBSZ'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>NSHB/SZ:</label></td>
<td>
<input type="text" id="NSHBSZ" name="NSHBSZ" width="200" maxlength="500"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['NSHBSZ'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($NSHBSZ)) { echo stripslashes($NSHBSZ); } ?>
" /></td>
<td> <label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Chipnr'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Chipnr:</label></td>
<td> <input type="text" id="Chipnr" name="Chipnr" width="250" maxlength="30"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Chipnr'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Chipnr)) { echo stripslashes($Chipnr); } ?>
" />
</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td><label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Gebdatum'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Geb datum:</label></td>
<td> <input type="text" id="Gebdatum" name="Gebdatum" maxlength="500"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Gebdatum'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Gebdatum)) { echo stripslashes($Gebdatum); } ?>
" /></td>
<td><label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Afrcert'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Afr cert:</label></td>
<td><input type="text" id="Afrcert" name="Afrcert" maxlength="30"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Afrcert'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Afrcert)) { echo stripslashes($Afrcert); } ?>
" /></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td> <label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Vader'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Vader:</label></td>
<td><input type="text" id="Vader" name="Vader" maxlength="500"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Vader'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Vader)) { echo stripslashes($Vader); } ?>
" /></td>
<td> <label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Afrvader'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Afr:</label></td>
<td> <input type="text" id="Afrvader" name="Afrvader" maxlength="30"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Afrvader'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Afrvader)) { echo stripslashes($Afrvader); } ?>
" /></td>
<td><label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Kklvader'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Kkl:</label></td>
<td><span style='font-family:Arial'>
<SELECT NAME="Kklvader">
<OPTION SELECTED VALUE="-">-

<OPTION VALUE="1">1
<OPTION VALUE="2">2
<OPTION VALUE="NVT">NVT
</SELECT></span></td>
</tr>
<tr>
<td> <label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Moeder'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Moeder:</label></td>
<td> <input type="text" id="Moeder" name="Moeder" maxlength="500"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Moeder'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Moeder)) { echo stripslashes($Moeder); } ?>
" /></td>
<td> <label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Afrmoeder'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Afr:</label></td>
<td> <input type="text" id="Afrmoeder" name="Afrmoeder" maxlength="30"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Afrmoeder'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Afrmoeder)) { echo stripslashes($Afrmoeder); } ?>
" /></td>
<td><label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Kklmoeder'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Kkl:</label></td>
<td> <SELECT NAME="Kklmoeder">

<OPTION SELECTED VALUE="-">-

<OPTION VALUE="1">1
<OPTION VALUE="2">2
<OPTION VALUE="NVT">NVT
</SELECT></td>
</tr>
<tr>
<td> <label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Fokker'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Fokker:&nbsp;</label></td>
<td><input type="text" id="Fokker" name="Fokker" maxlength="100"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Fokker'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Fokker)) { echo stripslashes($Fokker); } ?>
" /></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td><label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Plaats'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Plaats:</label></td>
<td><input type="text" id="Plaats" name="Plaats" maxlength="100"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Plaats'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Plaats)) { echo stripslashes($Plaats); } ?>
" /></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td><label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Eigenaar'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Eigenaar:</label></td>
<td><input type="text" id="Eigenaar" name="Eigenaar" maxlength="100"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Eigenaar'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Houder)) { echo stripslashes($Houder); } ?>
" /></td>
<td><label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Houder'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Houder:</label></td>
<td><input type="text" id="Houder" name="Houder" maxlength="100"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Houder'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Houder)) { echo stripslashes($Houder); } ?>
" /></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td> <label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Adres'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Adres:</label></td>
<td>
<input type="text" id="Adres" name="Adres" maxlength="100"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Adres'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Adres)) { echo stripslashes($Adres); } ?>
" /></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td> <label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Postcode'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Postcode:</label></td>
<td><input type="text" id="Postcode" name="Postcode" maxlength="30"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Postcode'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Postcode)) { echo stripslashes($Postcode); } ?>
" /></td>
<td> <label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Woonplaats'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Woonplaats:</label></td>
<td><input type="text" id="Woonplaats" name="Woonplaats" maxlength="100"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Woonplaats'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Woonplaats)) { echo stripslashes($Woonplaats); } ?>
" /></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td><label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['Telefoon'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Telefoon:</label></td>
<td> <input type="text" id="Telefoon" name="Telefoon" maxlength="30"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['Telefoon'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($Telefoon)) { echo stripslashes($Telefoon); } ?>
" /></td>
<td> <label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['emaileigenaar'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Email:</label></td>
<td> <input type="text" id="emaileigenaar" name="emaileigenaar" maxlength="30"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['emaileigenaar'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($emaileigenaar)) { echo stripslashes($emaileigenaar); } ?>
" /></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</table>
<p style="text-align: center; float:center;">





Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

        ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
        }
        ?>

<p style="word-spacing: normal; vertical-align: middle; text-align: center; letter-spacing: normal;">
<input type="submit" id="verzenden" name="verzenden" value="verzenden" />
<input type="submit" id="wis" name="wis" value="Wis velden" />
</p>
<p style="word-spacing: normal; vertical-align: middle; text-align: center; letter-spacing: normal;">&nbsp;</p>
</p>
</p>
</p>
</form>
</div>

</body>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    }

else
{
    echo "
    <p>
  
    </p>"
;
  
}

?>
 
Wouter J

Wouter J

29/12/2011 16:56:51
Quote Anchor link
@Jantina:
- SanThe - op 29/12/2011 16:50:12:
Je krijgt blijkbaar ergens een notice melding. Post een stukje relevante code. Dan kunnen we er even naar kijken.

Dus niet alles...
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 17:03:53
Quote Anchor link
Niet echt relevant deze hele lap code.
Maar ik denk toch dat ik het heb gevonden.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SERVER['file:///C|/Users/Jantina/Documents/Kringgroep de Walden/public/sites/www.kringgroepdewalden.nl/PHP_SELF']; ?>

Dat moet dus geen file:... zijn. Sterker nog, haal deze complete regel eens weg.
 
Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

29/12/2011 17:08:47
Quote Anchor link
Ik heb de volledige regel weggehaald. Echter gebeurd er nu helemaal niets als ik op verzenden klik.

Deze regel was idd sowieso fout. Ik heb het formulier ook gebruikt voor een andere site. (kringgroep de walden, maar moet nu kampioenschapsclubmatch2012 zijn).

Toevoeging op 29/12/2011 17:13:22:

ah....was t dus wel...wou iets te snel geloof ik.

Echter wordt de mail nu niet meer naar de afzender verzonden.

Nadat het formulier verzonden wordt krijg je een ander scherm dat de inschrijving gelukt is.
Echter krijg ik nu daar ook allemaal "troep" te staan:

Notice: Undefined index: Klasse in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 60 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 85 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 95 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 102 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 109 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 116 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 123 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 130 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 137 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 145 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 152 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 159 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 166 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 173 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 182 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 189 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 196 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 203 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 31
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 17:14:24
Quote Anchor link
Dus nu staat er dit?
<form method="post" action="">

Je kan daar ook de pagina in zetten waar het formulier wordt afgehandeld.
<form method="post" action="xxxxx.php">
 
Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

29/12/2011 17:17:01
Quote Anchor link
Dat staat er nu idd.

Begrijp niet helemaal wat je bedoelt met de pagina waar het formulier wordt afgehandeld....

Toevoeging op 29/12/2011 17:20:43:

Ah....hij heeft m wel verzonden naar mn mail adres, maar was in de spambak gekomen...

Nu nog de selectievakjes werkend krijgen! Die komen er niet bij in de mail:-(
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 17:20:44
Quote Anchor link
$_POST['Klasse'] bestaat NOOIT, dat is óf Klasse A óf Klasse B.
En de function eregi() moet je niet meer gebruiken, die is antiek. Gebruik daarvoor preg_match() en pas de inhoud aan, want die kan je niet zomaar overnemen.
Gewijzigd op 29/12/2011 17:21:52 door - SanThe -
 
Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

29/12/2011 17:33:29
Quote Anchor link
Ik heb de post klasse verwijderd en de eregi vervangen door preg_match.
Helaas krijg ik nu de volgende melding:


Warning: preg_match(): Unknown modifier '(' in /home/kcm2012.nl/www/phpdigitaalinschrijfformulier.php on line 31

Dit gaat om de volgende code:
if(!preg_match("[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$", $emaileigenaar))
{
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 17:35:27
Quote Anchor link
- SanThe - op 29/12/2011 17:20:44:
Gebruik daarvoor preg_match() en pas de inhoud aan, want die kan je niet zomaar overnemen.
 
Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

29/12/2011 17:37:54
Quote Anchor link
ah ok.
Ik dacht dat dit een standaard iets was..

Kun je uitleggen wat het precies doet? Zodat ik het aan kan passen???
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 17:45:51
Quote Anchor link
Ik ben daar niet echt een ster in. Er zijn hier anderen die er veel meer van weten.
 
Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

29/12/2011 17:46:39
Quote Anchor link
Zie net op google/internet het volgende:

Validatie functies

Testen of een e-mailadres juist is:

$test = preg_match("/^[a-z0-9_\.-]+@([a-z0-9]+([\-]+[a-z0-9]+)*\.)+[a-z]{2,7}$/i", $input);

Testen of een URL juist is:

$test = preg_match('/(https?:\/\/[-A-Z0-9+&@#\/%?=~_|!:,.;]*[-A-Z0-9+&@#\/%=~_|])/i', $input);

Toevoeging op 29/12/2011 17:54:08:

Het formulier werkt weer perfect.
Ontzettend bedankt!! Ben echt reuze blij met de hulp van anderen. Echt super.

Alleen doen de selectievakjes het niet(klasse a, b...etc.)
Heeft iemand hier nog tips voor?
 
Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

30/12/2011 22:44:04
Quote Anchor link
Hmm...Helaas niet geloof ik:-(
 
- SanThe -

- SanThe -

31/12/2011 00:10:59
Quote Anchor link
Jantina Kooistra op 29/12/2011 17:33:29:
Ik heb de post klasse verwijderd


Die had je toch verwijderd.
 
Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

31/12/2011 00:14:46
Quote Anchor link
Ik heb ze nu idd verwijderd en maar een drop down gemaakt. Deze werkt;-)
Heb nu een ander probleem haha.

Op de één of andere manier werkt het niet meer dat er een foutmelding komt als de velden niet ingevuld zijn wanneer je op verzenden klikt...

Ben nu al zo lang aan het staren en googlen....zie t echt niet:-(
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

31/12/2011 07:24:56
Quote Anchor link
Volgende post even code ["code"] tags zonder ""
gebruiken is iets overzichtelijker.
Ook handig om meerdere bestanden te gebruiken.
En dan includen.
Maak je voor jezelf alleen maar makkelijker.
Gewijzigd op 31/12/2011 08:20:17 door Bas van de Steeg
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

31/12/2011 09:08:43
Quote Anchor link
@Bas : Waarom maak je het dan voor jezelf makkelijker? Je moet dan twee (of meer??) bestanden naast elkaar gaan leggen om te kijken wat er fout gaat.
Een (eenvoudig) formulier als dit kan prima in 1 bestand worden afgehandeld.

@Jantina: als het weergeven van de foutmelding wel gewerkt heeft: wat heb je allemaal aangepast? Stap voor stap terug en kijken wanneer het mis gaat.

Tip: kort je formulier, tijdelijk, in om te testen. Maakt het voor je zelf overzichtelijker. En als het bij 3 invoervelden goed gaat, is het voor 30 invoervelden dezelfde 'lijn' doortrekken.

Plaats aub niet weer alle honderden regels code.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.