Selection en Filter

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/04/2023 16:12:23
Anchor link
Okay,

Het zelfde probleem met het script uit vorige post.
Echter helemaal in jip en janneke, hap klare brokken gemaakt, zodat ik en de rest het begrijpt.
Ik heb nu echt alles in delen op gebroken en dit is wat het script nu doet.

Zoek in de UserServices alles op, daarna User database en als laatste bij Services.
Hij geeft nu een enkele output, maar een gebruiker heeft 2 records met 2 verschillende services en geeft maar 1 weer.
Bij 1 optie niet erg, maar als je er 2 aan hebt staan en je ziet er maar 1 dan, vraag ik me af wat kan er nu weer fout gaan.

Ik probeer al 3 dagen van alles en ik ben er non-stop mee bezig en krijg niet het gewenste resultaat.
Kan zijn dat ik idd door de bomen het bos niet meer zie, maar ik moet het af hebben en ik kan geen weken het laten rusten. Ben op dat gebied net een pitbull, hou me vast tot het werkt in dit geval.

Ik doe of kijk verkeerd en misschien is er een makkelijkere manier.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
// The user database with all their info //
        $sql1        = 'SELECT * FROM Girls  WHERE ID = '.$_SESSION['ID'].'';
        $result1    = mysqli_query($connect, $sql1);
        
        // Database where the user can select their services //
        $sql2        = 'SELECT * FROM Services';
        $result2    = mysqli_query($connect, $sql2);
        
        // Database where users has their selected services standing //
        $sql3        = 'SELECT * FROM UserServices';
        $result3    = mysqli_query($connect, $sql3);

        // Collect user selected services like, ID, User_ID and Services_ID //
        while ($row3 = mysqli_fetch_array($result3)) {
            
            // Collect user info like, ID and Nickname //
            while ($row1 = mysqli_fetch_array($result1)) {
                            
                // Collect te fixed services like, ID and Services //
                while ($row2 = mysqli_fetch_array($result2)) {
                    
                    // Check if the services are selected by the user yes or no //
                    if($row3['User_ID'] == $row1['ID'] && $row3['Services_ID'] == $row2['ID']) {
                        echo $row2['Services']."<font color='#00FF00'><b> = Gevonden en geselecteerd!!!</b></font><br />";
                    }else {
                        echo $row2['Services']."<font color='#FF0000'><b> = Niet gevonden, dus niet geselecteerd!!!</b></font><br />";
                    }
                }
            }
        }

de output met oud script :
User_A - 1 - Emmer <= NOT Selected
User_A - 1 - Emmer <= NOT Selected
User_A - 2 - Schep <= Selected
User_A - 2 - Schep <= NOT Selected
User_A - 3 - Drank <= NOT Selected
User_A - 3 - Drank <= Selected
User_A - 4 - Eten <= NOT Selected
User_A - 4 - Eten <= NOT Selected

nu met dit script :
User_A - 1 - Emmer <= NOT Selected
User_A - 2 - Schep <= Selected
User_A - 3 - Drank <= NOT Selected
User_A - 4 - Eten <= NOT Selected

moet zijn :
User_A - 1 - Emmer <= NOT Selected
User_A - 2 - Schep <= Selected
User_A - 3 - Drank <= Selected
User_A - 4 - Eten <= NOT Selected
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:44:53
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2023 16:23:26
Anchor link
Quote:
Ik probeer al 3 dagen van alles en ik ben er non-stop mee bezig en krijg niet het gewenste resultaat.
Kan zijn dat ik idd door de bomen het bos niet meer zie, maar ik moet het af hebben en ik kan geen weken het laten rusten. Ben op dat gebied net een pitbull, hou me vast tot het werkt in dit geval.

Sorry, maar denk je echt dat het opeens beter gaat? Ik heb je al via PM duidelijk gemaakt dat je het beter even los moet laten, en ook heb je duidelijk verteld hoe en wat. De code die je nu hebt raakt kant noch wal. En meer heb ik eigenlijk ook niet te zeggen. Zullen we het over een weekje opnieuw proberen?
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.