Send Email error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 10:36:39
Quote Anchor link
Bij mijn nieuwssysteem heb ik een error met het versturen van een email naar de gebruiker met een wachtwoord.
Hij geeft wel aan dat de email verzonden is maar er word niks verstuurd.
Er komt ook geen Error code.

Demo.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
else if($_POST['submit']=='Register')
{
    // If the Register form has been submitted
    
    $err = array();
    
    if(strlen($_POST['username'])<4 || strlen($_POST['username'])>32)
    {
        $err[]='Your username must be between 3 and 32 characters!';
    }
    
    if(preg_match('/[^a-z0-9\-\_\.]+/i',$_POST['username']))
    {
        $err[]='Your username contains invalid characters!';
    }
    
    if(!checkEmail($_POST['email']))
    {
        $err[]='Your email is not valid!';
    }
    
    if(!count($err))
    {
        // If there are no errors
        
        $pass = substr(md5($_SERVER['REMOTE_ADDR'].microtime().rand(1,100000)),0,6);
        // Generate a random password
        
        $_POST['email'] = mysql_real_escape_string($_POST['email']);
        $_POST['username'] = mysql_real_escape_string($_POST['username']);
        // Escape the input data
        
        
        mysql_query("    INSERT INTO tz_members(usr,pass,email,regIP,dt)
                        VALUES(
                        
                            '".$_POST['username']."',
                            '".md5($pass)."',
                            '".$_POST['email']."',
                            '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."',
                            NOW()
                            
                        )");
        
        if(mysql_affected_rows($link)==1)
        {
            send_mail(    '[email protected]',
                        $_POST['email'],
                        'Registration System Demo - Your New Password',
                        'Your password is: '.$pass);

            $_SESSION['msg']['reg-success']='We sent you an email with your new password!';
        }
        else $err[]='This username is already taken!';
    }

    if(count($err))
    {
        $_SESSION['msg']['reg-err'] = implode('<br />',$err);
    }    
    
    header("Location: demo.php");
    exit;
}

$script = '';

if($_SESSION['msg'])
{
    // The script below shows the sliding panel on page load
    
    $script = '
    <script type="text/javascript">
    
        $(function(){
        
            $("div#panel").show();
            $("#toggle a").toggle();
        });
    
    </script>';
    
}
?>



functions.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

if(!defined('INCLUDE_CHECK')) die('You are not allowed to execute this file directly');

function
checkEmail($str)
{

    return preg_match("/^[\.A-z0-9_\-\+]+[@][A-z0-9_\-]+([.][A-z0-9_\-]+)+[A-z]{1,4}$/", $str);
}


function
send_mail($from,$to,$subject,$body)
{

    $headers = '';
    $headers .= "From: $from\n";
    $headers .= "Reply-to: $from\n";
    $headers .= "Return-Path: $from\n";
    $headers .= "Message-ID: <" . md5(uniqid(time())) . "@" . $_SERVER['SERVER_NAME'] . ">\n";
    $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
    $headers .= "Date: " . date('r', time()) . "\n";

    mail($to,$subject,$body,$headers);
}

?>
Gewijzigd op 06/01/2012 10:44:51 door Bas van de Steeg
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:50:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 10:39:36
Quote Anchor link
Relevante code a.u.b.
Pas a.u.b je bericht aan.
Gewijzigd op 06/01/2012 10:41:12 door - Ariën -
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 10:40:57
Quote Anchor link
Demo.php is de relevante code dat is de register code.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 10:41:40
Quote Anchor link
Waarom 300 regels? Dat is niet bepaald relevant...
Gewijzigd op 06/01/2012 10:45:49 door - Ariën -
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 10:45:17
Quote Anchor link
- Aar - op 06/01/2012 10:41:40:
Waarom 300 regels?


Heb code veranderd het is nu ongeveer het gedeelte van register
 
Jelle -

Jelle -

06/01/2012 10:45:32
Quote Anchor link
Waar is je functie send_mail?
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 10:46:55
Quote Anchor link
if(mysql_affected_rows($link)==1)
{
send_mail( '[email protected]',
$_POST['email'],
'Registration System Demo - Your New Password',
'Your password is: '.$pass);

$_SESSION['msg']['reg-success']='We sent you an email with your new password!';
}
else $err[]='This username is already taken!';
}
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 10:47:58
Quote Anchor link
Voeg een if-else controle om je mail() heen. Bij een false geef je een return false; mee in de functie. Anders een return true; en pas ook je functie aanroep aan.
Gewijzigd op 06/01/2012 10:50:35 door - Ariën -
 

06/01/2012 10:50:22
Quote Anchor link
Welke host heb je? Sommige hosts blokkeren mail om te voorkomen dat er troep gehost wordt.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 10:51:23
Quote Anchor link
Demo : http://86.87.194.161:90/demo.php#
Kga dat even toevoegen.

@Boris
Ik host nu op eigen pc via Xampp en zodra af is wou ik host nemen.
Gewijzigd op 06/01/2012 10:52:00 door Bas van de Steeg
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 10:52:55
Quote Anchor link
Heb je wel een smtp server ingesteld in php.ini? Die van je isp bijv.
Gewijzigd op 06/01/2012 10:53:35 door - Ariën -
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 10:57:53
Quote Anchor link
- Aar - op 06/01/2012 10:52:55:
Heb je wel een smtp server ingesteld in php.ini? Die van je isp bijv.


Ja dat heb ik wel. En die staan ook goed.
Maar ben het script nu zo aan het aanpassen dat je random wachtwoord krijgt.
Die krijg je te zien met een echo, en daarna als je ingelogt bent je als eerst je wachtwoord kunt veranderen. Das denk makkelijker en gebruiksvriendelijker want anders moet je eerst naar je mail voordat je kan inloggen.
 
Allan de Bruin

Allan de Bruin

06/01/2012 11:09:47
Quote Anchor link
@Bas mag ik je aanraden om sha1 te gaan gebruiken?

Wat ik zelf heb gemaakt met een wachtwoord toezenden is het volgende:
Ik toon het wachtwoord twee keer

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$time = time(); //dit zal het wachtwoord zijn. Uniek???
$wachtwoord = sha1($time); //deze gaat in de database
$wachtwoordmail = $time; // deze tonen op het scherm en meesturen in de email.
 
Jelle -

Jelle -

06/01/2012 11:11:43
Quote Anchor link
Raad het dan meteen goed aan he, een md5() / sha1() zonder salt is natuurlijk nou niet bepaald veilig meer in deze tijd.

http://www.openwall.com/phpass/
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 11:12:10
Quote Anchor link
@Allan
Bedankt voor je tip ik zal het even proberen en als niet lukt dan gebruik ik wat ik nu heb. Maar het zal wel lukken.
 
Allan de Bruin

Allan de Bruin

06/01/2012 23:22:56
Quote Anchor link
Smur f op 06/01/2012 11:11:43:
Raad het dan meteen goed aan he, een md5() / sha1() zonder salt is natuurlijk nou niet bepaald veilig meer in deze tijd.

http://www.openwall.com/phpass/


hmm, is nog even te ver van mn bed...:) maar dit is wel high level denk ik?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.