Seriez.co.cc Review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

15/05/2010 12:35:42
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van www.Seriez.co.cc
Let er a.u.b. niet op dat de server traag is...
Gewijzigd op 15/05/2010 12:38:39 door
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 12:23:46
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 12:50:59
Quote Anchor link
Ik vind het er erg netjes uitzien

Heb het nog niet heel erg doorgekeken maar het oogt netjes ;)

Ik kan je trouwens wel aanraden om naar een betaalde host te gaan ;)
Ik vind zelf http://antagonist.nl een goed.
(zit er zelf ook bij ;))

p.s. Ik merkte niks van vertraging ofo=zo ;)
 

15/05/2010 12:51:37
Quote Anchor link
ik zat te denken aan webruimtehosting.nl

wacht maar tot in de avond...
dan moet je een paar keer herladen voordat je 'm krijgt, omdat de server dan overladen is
Gewijzigd op 15/05/2010 12:52:30 door
 
Yea Rupie

Yea Rupie

15/05/2010 13:05:05
Quote Anchor link
Ziet er wel goed uit, alleen een aantal opmerkingen:
- Probeer je site goed te valideren(Result:28 Errors, 2 warning(s))
- Ik vind het jammer dat je header plaatje niet helemaal netjes is uitgesneden. (klein wit randje)
- Opeens komt er een foutmelding:
Quote:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User a2238742_serie already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/a2238742/public_html/includes/conn.inc.php on line 7
Free Web Hosting

Could not connect to the database; User a2238742_serie already has more than 'max_user_connections' active connections
Gewijzigd op 15/05/2010 13:05:31 door Yea Rupie
 

15/05/2010 13:12:22
Quote Anchor link
die error had ik vandaag meer last van, komt van veel gelijke connecties.
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 13:14:44
Quote Anchor link
Dan is het een idee om error reporting uit te zetten. Het is niet netjes om error's weer te geven ;)

Maar het is een aanrader om inderdaad een validatie te doen.
Je wordt daarmee volgens mij ook hoger in de ceo gezet (google etc.)
 

15/05/2010 13:16:42
Quote Anchor link
net error reporting uitgezet, had 'm ge-comment omdat ik steeds een probllem had, maar nu niet meer ;)
 

15/05/2010 13:38:03
Quote Anchor link
Je hoort de error reporting op je live website uit te zetten, voor het geval dat als er toch iets mis gaat, de gebruiker niet een php waarschuwing krijgt, dat is niet net en kan ook misbruikt worden.
Ook moet je eigenlijk zelf de meeste foutmeldingen afhandelen.
De error hierboven kan twee dingen betekenen, of je zit bij een kut host die je maar een paar database connecties toe laat. Of je hebt je site verkeerd gescript.
In beide gevallen moet je het uitzoeken, door error reporting uit te schakelen houd je nu eigenlijk je handen voor je ogen, en blijft het probleem bestaan.

Verder werkt dat 'naar boven' dingetje rechts niet lekker... En die muziek speler werkt ook kut, want dan kan je niet verder kijken naar muziek die er is, dan wordt de pagina opnieuw geladen. (Of je überhaupt muziek op die manier op je site mag plaatsen weet ik ook niet...)
 
Moe BE

Moe BE

15/05/2010 15:07:29
Quote Anchor link
Categorieën wordt in de title van je pagina niet mooi weergegeven. En ook komt het scrollbalkje van header(serie thumbs) bovenaan bovenop de muziekplayer te liggen.
 
Henk PHP

Henk PHP

15/05/2010 15:12:53
Quote Anchor link
Ik vind de site nogal rommelig en het werkt allemaal niet zo lekker.
 

15/05/2010 15:35:59
Quote Anchor link
de titel van categorieen is nu wel goed...
 

16/05/2010 18:45:01
Quote Anchor link
Ondertussen Is het scrollbalkje ook opgelost, gewoon muziek in de pagina;)
Gewijzigd op 16/05/2010 18:46:08 door
 
John de Kroon

John de Kroon

25/05/2010 17:36:04
Quote Anchor link
Het scrolbalkje op de homepage is enigszins lastig te bedienen (je moet goed timen om er handmatig door te scrollen ipv naar de link van het plaatje te gaan. Ik vind het geheel er een beetje hoekerig uitzien.
Wat trouwens echt een probleem is, is dat de site bij mij vaak onverwachts herlaadde. Zeker als je bij zon 'mindere' webhost zit is iets wat niet bepaald meewerkt.
Je rechter 'zij-balk' is redelijk lang, maar je midden gedeelte (waar het eigenlijk om gaat) is vaak kort waardoor je een enorme lege ruimte hebt op je site. Zonde!

Voor de rest, mooie site :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.