Seriez.co.cc Review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

15/05/2010 12:35:42
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van www.Seriez.co.cc
Let er a.u.b. niet op dat de server traag is...
Gewijzigd op 15/05/2010 12:38:39 door
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:05:43
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 12:50:59
Quote Anchor link
Ik vind het er erg netjes uitzien

Heb het nog niet heel erg doorgekeken maar het oogt netjes ;)

Ik kan je trouwens wel aanraden om naar een betaalde host te gaan ;)
Ik vind zelf http://antagonist.nl een goed.
(zit er zelf ook bij ;))

p.s. Ik merkte niks van vertraging ofo=zo ;)
 

15/05/2010 12:51:37
Quote Anchor link
ik zat te denken aan webruimtehosting.nl

wacht maar tot in de avond...
dan moet je een paar keer herladen voordat je 'm krijgt, omdat de server dan overladen is
Gewijzigd op 15/05/2010 12:52:30 door
 
Yea Rupie

Yea Rupie

15/05/2010 13:05:05
Quote Anchor link
Ziet er wel goed uit, alleen een aantal opmerkingen:
- Probeer je site goed te valideren(Result:28 Errors, 2 warning(s))
- Ik vind het jammer dat je header plaatje niet helemaal netjes is uitgesneden. (klein wit randje)
- Opeens komt er een foutmelding:
Quote:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User a2238742_serie already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/a2238742/public_html/includes/conn.inc.php on line 7
Free Web Hosting

Could not connect to the database; User a2238742_serie already has more than 'max_user_connections' active connections
Gewijzigd op 15/05/2010 13:05:31 door Yea Rupie
 

15/05/2010 13:12:22
Quote Anchor link
die error had ik vandaag meer last van, komt van veel gelijke connecties.
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 13:14:44
Quote Anchor link
Dan is het een idee om error reporting uit te zetten. Het is niet netjes om error's weer te geven ;)

Maar het is een aanrader om inderdaad een validatie te doen.
Je wordt daarmee volgens mij ook hoger in de ceo gezet (google etc.)
 

15/05/2010 13:16:42
Quote Anchor link
net error reporting uitgezet, had 'm ge-comment omdat ik steeds een probllem had, maar nu niet meer ;)
 

15/05/2010 13:38:03
Quote Anchor link
Je hoort de error reporting op je live website uit te zetten, voor het geval dat als er toch iets mis gaat, de gebruiker niet een php waarschuwing krijgt, dat is niet net en kan ook misbruikt worden.
Ook moet je eigenlijk zelf de meeste foutmeldingen afhandelen.
De error hierboven kan twee dingen betekenen, of je zit bij een kut host die je maar een paar database connecties toe laat. Of je hebt je site verkeerd gescript.
In beide gevallen moet je het uitzoeken, door error reporting uit te schakelen houd je nu eigenlijk je handen voor je ogen, en blijft het probleem bestaan.

Verder werkt dat 'naar boven' dingetje rechts niet lekker... En die muziek speler werkt ook kut, want dan kan je niet verder kijken naar muziek die er is, dan wordt de pagina opnieuw geladen. (Of je überhaupt muziek op die manier op je site mag plaatsen weet ik ook niet...)
 
Moe BE

Moe BE

15/05/2010 15:07:29
Quote Anchor link
Categorieën wordt in de title van je pagina niet mooi weergegeven. En ook komt het scrollbalkje van header(serie thumbs) bovenaan bovenop de muziekplayer te liggen.
 
Henk PHP

Henk PHP

15/05/2010 15:12:53
Quote Anchor link
Ik vind de site nogal rommelig en het werkt allemaal niet zo lekker.
 

15/05/2010 15:35:59
Quote Anchor link
de titel van categorieen is nu wel goed...
 

16/05/2010 18:45:01
Quote Anchor link
Ondertussen Is het scrollbalkje ook opgelost, gewoon muziek in de pagina;)
Gewijzigd op 16/05/2010 18:46:08 door
 
John de Kroon

John de Kroon

25/05/2010 17:36:04
Quote Anchor link
Het scrolbalkje op de homepage is enigszins lastig te bedienen (je moet goed timen om er handmatig door te scrollen ipv naar de link van het plaatje te gaan. Ik vind het geheel er een beetje hoekerig uitzien.
Wat trouwens echt een probleem is, is dat de site bij mij vaak onverwachts herlaadde. Zeker als je bij zon 'mindere' webhost zit is iets wat niet bepaald meewerkt.
Je rechter 'zij-balk' is redelijk lang, maar je midden gedeelte (waar het eigenlijk om gaat) is vaak kort waardoor je een enorme lege ruimte hebt op je site. Zonde!

Voor de rest, mooie site :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.