Seriez.co.cc Review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

15/05/2010 12:35:42
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van www.Seriez.co.cc
Let er a.u.b. niet op dat de server traag is...
Gewijzigd op 15/05/2010 12:38:39 door
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 09:27:12
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 12:50:59
Quote Anchor link
Ik vind het er erg netjes uitzien

Heb het nog niet heel erg doorgekeken maar het oogt netjes ;)

Ik kan je trouwens wel aanraden om naar een betaalde host te gaan ;)
Ik vind zelf http://antagonist.nl een goed.
(zit er zelf ook bij ;))

p.s. Ik merkte niks van vertraging ofo=zo ;)
 

15/05/2010 12:51:37
Quote Anchor link
ik zat te denken aan webruimtehosting.nl

wacht maar tot in de avond...
dan moet je een paar keer herladen voordat je 'm krijgt, omdat de server dan overladen is
Gewijzigd op 15/05/2010 12:52:30 door
 
Yea Rupie

Yea Rupie

15/05/2010 13:05:05
Quote Anchor link
Ziet er wel goed uit, alleen een aantal opmerkingen:
- Probeer je site goed te valideren(Result:28 Errors, 2 warning(s))
- Ik vind het jammer dat je header plaatje niet helemaal netjes is uitgesneden. (klein wit randje)
- Opeens komt er een foutmelding:
Quote:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User a2238742_serie already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/a2238742/public_html/includes/conn.inc.php on line 7
Free Web Hosting

Could not connect to the database; User a2238742_serie already has more than 'max_user_connections' active connections
Gewijzigd op 15/05/2010 13:05:31 door Yea Rupie
 

15/05/2010 13:12:22
Quote Anchor link
die error had ik vandaag meer last van, komt van veel gelijke connecties.
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 13:14:44
Quote Anchor link
Dan is het een idee om error reporting uit te zetten. Het is niet netjes om error's weer te geven ;)

Maar het is een aanrader om inderdaad een validatie te doen.
Je wordt daarmee volgens mij ook hoger in de ceo gezet (google etc.)
 

15/05/2010 13:16:42
Quote Anchor link
net error reporting uitgezet, had 'm ge-comment omdat ik steeds een probllem had, maar nu niet meer ;)
 

15/05/2010 13:38:03
Quote Anchor link
Je hoort de error reporting op je live website uit te zetten, voor het geval dat als er toch iets mis gaat, de gebruiker niet een php waarschuwing krijgt, dat is niet net en kan ook misbruikt worden.
Ook moet je eigenlijk zelf de meeste foutmeldingen afhandelen.
De error hierboven kan twee dingen betekenen, of je zit bij een kut host die je maar een paar database connecties toe laat. Of je hebt je site verkeerd gescript.
In beide gevallen moet je het uitzoeken, door error reporting uit te schakelen houd je nu eigenlijk je handen voor je ogen, en blijft het probleem bestaan.

Verder werkt dat 'naar boven' dingetje rechts niet lekker... En die muziek speler werkt ook kut, want dan kan je niet verder kijken naar muziek die er is, dan wordt de pagina opnieuw geladen. (Of je überhaupt muziek op die manier op je site mag plaatsen weet ik ook niet...)
 
Moe BE

Moe BE

15/05/2010 15:07:29
Quote Anchor link
Categorieën wordt in de title van je pagina niet mooi weergegeven. En ook komt het scrollbalkje van header(serie thumbs) bovenaan bovenop de muziekplayer te liggen.
 
Henk PHP

Henk PHP

15/05/2010 15:12:53
Quote Anchor link
Ik vind de site nogal rommelig en het werkt allemaal niet zo lekker.
 

15/05/2010 15:35:59
Quote Anchor link
de titel van categorieen is nu wel goed...
 

16/05/2010 18:45:01
Quote Anchor link
Ondertussen Is het scrollbalkje ook opgelost, gewoon muziek in de pagina;)
Gewijzigd op 16/05/2010 18:46:08 door
 
John de Kroon

John de Kroon

25/05/2010 17:36:04
Quote Anchor link
Het scrolbalkje op de homepage is enigszins lastig te bedienen (je moet goed timen om er handmatig door te scrollen ipv naar de link van het plaatje te gaan. Ik vind het geheel er een beetje hoekerig uitzien.
Wat trouwens echt een probleem is, is dat de site bij mij vaak onverwachts herlaadde. Zeker als je bij zon 'mindere' webhost zit is iets wat niet bepaald meewerkt.
Je rechter 'zij-balk' is redelijk lang, maar je midden gedeelte (waar het eigenlijk om gaat) is vaak kort waardoor je een enorme lege ruimte hebt op je site. Zonde!

Voor de rest, mooie site :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.