server status - flash

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Rene vd berge

rene vd berge

16/07/2011 16:20:11
Quote Anchor link
hey ik vroeg me af of het ook mogelijk was om in deze script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$array
="www.php.net:80";
$fp = @fsockopen($array[0], $array[1], $errno, $errstr,1);
if(!$fp){            
$status = $array[0]."==><font color=\"#FF0000\">online</font>";
}

else{              
$status = $array[0]."==><font color=\"#FF0000\">offline</font>";
}

fclose($fp);
echo $status;
?>

de online/offline teksten te veranderen in flash embeds
is dat mogelijk?

bless

Toevoeging op 16/07/2011 16:20:49:

voor de mensen die zich afvragen waarvoor:
www.stickunlimited.net
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 18:12:37
 
Joey Drieling

Joey Drieling

16/07/2011 18:00:41
Quote Anchor link
Je kan simpel twee flash bestanden maaken online.swf en offline.swf, of je kan in flash de param cheken flash.swf?status=online bijvoorbeeld.

Actionscript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
var status = _level0.swf_file;

if (status == online)
{
    doe online
}
else
{
    doe offline
}
Gewijzigd op 16/07/2011 18:05:39 door Joey Drieling
 
Rene vd berge

rene vd berge

16/07/2011 18:11:02
Quote Anchor link
het is misschien heel dom maar ik snap zelf echt heel weinig van php..
is er misschien iemand die me kan helpen door een volledige script te sturen?
de flash stukjes kan ikzelf c:
 
Joey Drieling

Joey Drieling

16/07/2011 18:27:54
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$url
= 'www.php.net';
$port = '80';

$fp = fsockopen($url, $port, $errno, $errstr,1);
if(!$fp){            
  $status = 'online';
}
else{              
  $status = 'offline';
}

fclose($fp);
?>


<objectclassid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="1024" height="150" id="intro" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="status.swf?status=<?php echo $status; ?>" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#00000" />
<embed src="status.swf?status=<?php echo $status; ?>" quality="high" bgcolor="#00000" width="1024" height="150" name="Under Construction" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
Gewijzigd op 16/07/2011 18:29:45 door Joey Drieling
 
Rene vd berge

rene vd berge

16/07/2011 18:42:48
Quote Anchor link
thanks alleen werkt geloof ik niet..

Toevoeging op 16/07/2011 18:57:44:

hm (ik snap er nog steeds heel weinig van maar tog) kan er niet bij if online een online.swf ofzo komen en bij if offline een offline.swf?


hoop echt dat het lukt :x
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.