Server?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »
Roeltje M

Roeltje M

28/07/2010 14:26:34
Quote Anchor link
Hoi mensen,

Hier thuis downloaden wij nog al wat GB's eraf (wel voor eigen gebruik!). Daarom hebben wij besloten om een centrale plek te maken waarop alle downloads opgeslagen worden, zodat we vanaf elke computer hier thuis die centrale plek kunnen opvragen om downloads te bekijken (films bijvoorbeeld).

Nu willen wij een server die niet 24/7 draait, maar puur bij downloaden aan gaat. Iemand een idee hoe dit te realiseren is?

Roel
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:12:01
 
Hipska BE

Hipska BE

28/07/2010 14:28:27
Quote Anchor link
Je zal hem toch wel handmatig moeten aanschakelen hoor..
 
Leon Vosmeijer

Leon Vosmeijer

28/07/2010 14:28:41
Quote Anchor link
Ik zou een NAS aanraden. Deze staat wel 24/7 aan, maar het verbruikt niet veel.

Een server die 'on demand' aangaat, is geen reele oplossing.
 
John D

John D

28/07/2010 14:29:18
Quote Anchor link
Er zijn ethernet/usb harddisks te koop die qua gebruik heel zuinig zijn en waarvan de harddisk pas gaat spinnen wanneer de disk aangesproken wordt. Werkt prima. Ik heb dat in de meterkast staan als backupdisk. Wil je echt een server zoek dan even op pc/server wake-up-on-lan maar daarmee moet dan een complete server opstarten....
http://www.prijsvergelijk.nl/harddisk/lacie-harddisk/lacie_ethernet_disk_mini_320gb/
Gewijzigd op 28/07/2010 14:31:49 door John D
 

28/07/2010 14:29:34
Quote Anchor link
Wake up on lan zou nog kunnen in een thuis netwerk, maar dat lijkt mij ook niet ideaal.
 
Roeltje M

Roeltje M

28/07/2010 14:32:40
Quote Anchor link
Ok, en stel ik moet 'm zelf aan en uit zetten (tuurlijk ook mogelijk). Wat raden jullie dan aan?
 
Hipska BE

Hipska BE

28/07/2010 14:36:28
Quote Anchor link
Ja wat wil je? een server !== een server
 

28/07/2010 14:36:37
Quote Anchor link
Roeltje M op 28/07/2010 14:32:40:
Ok, en stel ik moet 'm zelf aan en uit zetten (tuurlijk ook mogelijk). Wat raden jullie dan aan?


Gewoon het knopje indrukken?
 
Daniel H

Daniel H

28/07/2010 14:37:14
Quote Anchor link
Als het echt alleen een opslag plek is raad ik een nas aan.
Makkelijk uit te breiden en vreet in verhouding weinig stroom.
 
Roeltje M

Roeltje M

28/07/2010 14:37:42
Quote Anchor link
Maar, wat is een zuinige en handige manier? Een centrale server gebruiken dan ? Een NAS?
 
John D

John D

28/07/2010 14:39:34
Quote Anchor link
een NAS of een ethernetdisk waarvan bij niet-gebruik de disken stoppen is het zuinigste in stroomgebruik.
 
Hipska BE

Hipska BE

28/07/2010 14:40:46
Quote Anchor link
Nogmaals: Wat wil je precies...

Ik kan je ook een superprofessionele SAN storage aanraden met heleboel disks in een array, maar als dat niet het gewenste resultaat levert dan wat jij verwacht is het dus geen goed voorstel he.
 
Roeltje M

Roeltje M

28/07/2010 14:42:06
Quote Anchor link
Ok dit wil ik:

Ik wil een zuinige oplossing voor een centrale opslag van de downloads, waarbij we op elke computer in ons netwerk kunnen komen.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2010 14:44:53
Quote Anchor link
Lees de antwoorden nog eens door, want je hebt al diverse keer een duidelijk antwoord gekregen.
 
Daniel H

Daniel H

28/07/2010 14:45:41
Quote Anchor link
Antwoord = NAS
 
John D

John D

28/07/2010 15:06:13
Quote Anchor link
NAS=duur
1TB etherdisk kost weinig
en wat is een NAS ? Meestal een smb etherdisk waar je teveel voor betaalt. Een NAS is alleen een NAS wanneer er ook meer serieuze netwerk protocollen beschikbaar zijn zoals NFS of ISCSI. Over het algemeen is het SMB en FTP en koop dan gerust een goedkope etherdisk.
Gewijzigd op 28/07/2010 15:07:53 door John D
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/07/2010 15:28:41
Quote Anchor link
John D op 28/07/2010 15:06:13:
NAS=duur
1TB etherdisk kost weinig
en wat is een NAS ? Meestal een smb etherdisk waar je teveel voor betaalt. Een NAS is alleen een NAS wanneer er ook meer serieuze netwerk protocollen beschikbaar zijn zoals NFS of ISCSI. Over het algemeen is het SMB en FTP en koop dan gerust een goedkope etherdisk.

Je moet ook even kijken naar performance, raid etc. Er zit wel meer veschil tussen een ethernetdisk en een NAS ;)
 
Roeltje M

Roeltje M

28/07/2010 15:45:17
Quote Anchor link
En wat moet ik doen met zo'n etherdisk? Gaat dat via USB of wat? Of is dat een 'servertje' op zichzelf?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/07/2010 15:49:27
Quote Anchor link
Dat is een externe hardeschijf met een utp i.p.v. usb aansluiting.
 
- Mark -

- Mark -

28/07/2010 15:56:59
Quote Anchor link
Staat die download pc van jullie 24/7 aan? Waarom dan niet de opslag daar in bouwen. De films die klaar zijn naar een andere schijf/partitie zetten en deze op delen zetten voor je thuis netwerk.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

28/07/2010 16:45:30
Quote Anchor link
Is dit niks:
Netwerk harde schijf
Gewijzigd op 28/07/2010 16:47:27 door Pieter van Linschoten
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.