serveralias EN redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mobile Developer in Oost-Nederland (Android en/of

Bedrijfsomschrijving Een unieke kans voor Mobile Developers in Oost-Nederland. Deze prachtige organisatie is namelijk opzoek naar een Mobile Developer. Mobile Development en Ops Engineering gaan hand in hand bij deze organisatie dat een hoog verantwoordelijkheidsgevoel draagt. Als organisatie ontwikkelt zij dan ook veelal mobiele applicaties ter inspiratie en ondersteuning van belangrijke sectoren in Nederland. Met het technische team van gepassioneerde developers en engineers voeren ze dagelijks veelal diverse, inspirerende en complexe werkzaamheden uit. Door gebruik van innovatieve software en de nieuwste platformen binnen de sector is deze klant dan ook zeker als vooruitstrevend te betitelen waar zijn enorm veel waarde

Bekijk vacature »

S -

S -

03/03/2012 22:14:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een serveralias in mijn httpd staan zodat op domein2.com dezelfde website te zien is als op domein1.com

Nu wil ik enkele uitzonderingen toevoegen. Op het moment dat het bestandstype php is en het domein domein2.com is, wil ik een redirect naar domein1.com in plaats van een alias.

Is dit mogelijk?

Je kan met httpd met filesmatch kijken naar het bestandstype volgens mij. Maar ik krijg het niet voor elkaar om een redirect in te stellen van domein2.com naar domein1.com.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/01/2021 00:11:00
 
Bart Roelofs

Bart Roelofs

16/03/2012 19:02:33
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php  
header('Location: http://www.domijn1.com/'); /* Stuur de browser naar www.site.nl */  
?>


Misschien begrijp ik het verkeerd... Maar als je dit op al je php pagina's toevoegd, werkt het dan niet?

B. Roelofs
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.