Server-to-server

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »
Gerben pHp

Gerben pHp

06/12/2010 21:18:21
Quote Anchor link
Heej!

Ik ben nu aan het kijken naar een manier waardoor ik een formulier op mijn (of iemand anders) site kan invullen, laten uitvoeren en het resultaat kan laten ophalen. Helaas lukt mij dit niet helemaal.

Na veel zoekpogingen op google kom ik uit bij het volgende script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php

    function httpSocketConnection($host, $method, $path, $data)
        {

            global $Db;
          
          
            $method = strtoupper($method);      
          
            if ($method == "GET")
            {

                $path.= '?'.$data;
            }
  
          
            $filePointer = fsockopen($host, 80, $errorNumber, $errorString);
          
            if (!$filePointer)
            {

                throw new Exception("Chyba spojeni $errorNumber $errorString");
            }

  
            $requestHeader = $method." ".$path."  HTTP/1.1\r\n";
            $requestHeader.= "Host: ".$host."\r\n";
            $requestHeader.= "User-Agent:      Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0\r\n";
            $requestHeader.= "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\r\n";
  
            if ($method == "POST")
            {

                $requestHeader.= "Content-Length: ".strlen($data)."\r\n";
            }

          
            $requestHeader.= "Connection: close\r\n\r\n";
          
            if ($method == "POST")
            {

                $requestHeader.= $data;
            }
          
  
            fwrite($filePointer, $requestHeader);
          
            $responseHeader = '';
            $responseContent = '';
  
            do
            {
                $responseHeader.= fread($filePointer, 1);
            }

            while (!preg_match('/\\r\\n\\r\\n$/', $responseHeader));
          
          
            if (!strstr($responseHeader, "Transfer-Encoding: chunked"))
            {

                while (!feof($filePointer))
                {

                    $responseContent.= fgets($filePointer, 128);
                }
            }

            else
            {
  
                while ($chunk_length = hexdec(fgets($filePointer)))
                {

                    $responseContentChunk = '';
              
                  
                    $read_length = 0;
                  
                    while ($read_length < $chunk_length)
                    {

                        $responseContentChunk .= fread($filePointer, $chunk_length - $read_length);
                        $read_length = strlen($responseContentChunk);
                    }

  
                    $responseContent.= $responseContentChunk;
                  
                    fgets($filePointer);
                  
                }
              
            }

  
          
          
          
            return chop($responseContent);

        }


echo httpSocketConnection('localhost', 'POST', '/posts.php', 'invullen=hoi&invullen2=ja');

?>


testformulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if(isset($_POST['invullen']) && isset($_POST['invullen2'])) {

    if($_POST['invullen'] == 'hoi' && $_POST['invullen2'] == 'ja') {

        echo 'Gelukt!';

    }
else {

        echo 'Niet gelukt :(';

    }

}
else {

?>


<form action="" method="POST">

<input type="text" name="invullen" />
<input type="text" name="invullen2" />
<input type="submit" value="Submit" />

</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>


Resultaat van uitvoeren php script:
Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in K:\System\xampp\htdocs\posts.php on line 46

Ik wil niet dat het te lang duurt ;)

Mijn vraag is: Weet iemand hoe dit mogelijk is ZONDER cURL? Gebruik ik dit script verkeerd, of moet ik iets anders proberen?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:34:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/12/2010 00:18:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
// 120 seconden.
$filePointer = fsockopen($host, 80, $errorNumber, $errorString, 120);
?>


CURL werkt veel makkelijker overigens.
Gewijzigd op 07/12/2010 00:19:23 door - Ariën -
 
Chris -

Chris -

07/12/2010 10:14:23
Quote Anchor link
Waarom zonder cURL? Als je hoster dit niet support wordt het hoog tijd om naar een andere hoster te gaan en/of een VPS aan te schaffen ;-)
 
Gerben pHp

Gerben pHp

07/12/2010 17:15:48
Quote Anchor link
Hoster? Xampp usb versie ondersteund gewoon geen curl ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/12/2010 17:16:21
Quote Anchor link
Dan voeg je het toch lekker toe?
 
Gerben pHp

Gerben pHp

07/12/2010 17:19:36
Quote Anchor link
Nou, weet je, ik heb eventjes gekeken bij de site van curl, en ik zou werkelijk niet weten wat ik met zon pakket moet doen :o
 
Chris -

Chris -

07/12/2010 17:50:35
Quote Anchor link
Dan installeer je een fatsoenlijker programma? Wamp, zend server.. Allemaal cURL ondersteuning =)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/12/2010 19:30:14
Quote Anchor link
Gerben pHp op 07/12/2010 17:19:36:
Nou, weet je, ik heb eventjes gekeken bij de site van curl, en ik zou werkelijk niet weten wat ik met zon pakket moet doen :o

Installeren? Ze hebben vast wel een handleiding?
 
Gerben pHp

Gerben pHp

07/12/2010 20:35:35
Quote Anchor link
Ook al naar gekeken ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/12/2010 20:45:22
Quote Anchor link
En? Wat is er uit gekomen?
 
Gerben pHp

Gerben pHp

07/12/2010 20:48:55
Quote Anchor link
Niets :o
 
Th van

Th van

07/12/2010 21:45:37
Quote Anchor link
En heb je al wat geprobeert?
 
Chris -

Chris -

08/12/2010 09:00:13
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 07/12/2010 17:50:35:
Dan installeer je een fatsoenlijker programma? Wamp, zend server.. Allemaal cURL ondersteuning =)


Dit toevallig al gedaan? ;-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/12/2010 10:39:22
Quote Anchor link
Gerben pHp op 07/12/2010 20:48:55:
Niets :o

Leg uit.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.