Sessie rechten werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »
Dirk Renes

Dirk Renes

05/12/2011 09:51:53
Quote Anchor link
Ik heb een inlog systeem gemaakt alleen nu start in een session "Recht" alleen als ik hem echo krijg ik hem niet te zien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
    <?php
session_start();

include('inc/database.php');

if ($_SERVER ['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    
    $gebr =  ($_POST['gebruikersnaam']);
    $ww =  (addslashes(sha1($_POST["wachtwoord"])));
    $recht = '';
    
    $query = "SELECT recht,gebruikersnaam,wachtwoord FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam='".mysql_real_escape_string($gebr)."' AND wachtwoord='".mysql_real_escape_string($ww)."'";
    
    $result = mysql_query($query);
    
    $aantal = mysql_fetch_array($result);



        if($aantal[0] == true){
        
            $_SESSION['gebr']=$gebr;
            $_SESSION['recht']=$recht;
            
            header("location: Control.php");
            exit;
        
        }
else {
                echo '<FONT COLOR="red">U heeft u gegevens verkeerd ingevuld!!</font>';
                
        
    }    
    
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php


session_start();

if(!isset($_SESSION['gebr']) || $_SESSION['gebr'] == "")
elseif(!isset($_SESSION['recht']) || $_SESSION['recht'] == "")
{

    header('Location: login.php');
    
}


$recht = $_SESSION['recht'];



if ($recht == '1')
{

    
        echo'<li><a href="#">Verkoop</a>';
        echo'<ul>';
        echo'<li><a href="AddingTruck.php">Nieuw</a></li>';
        echo'<li><a href="Stocklist.php">overzicht</a></li>';

        echo'</ul>';
        
        echo'<li><a href="#">Overige</a>';
        echo'<ul>';
        echo'<li><a href="NewUser.php">Nieuwe gebruiker</a></li>';
        echo'<li><a href="changePassword.php">Wachtwoord wijzigen</a></li>';

        echo'</ul>';

}

else
{
        echo'<li><a href="#">Verkoop</a>';
        echo'<ul>';
        echo'<li><a href="AddingTruck.php">Nieuw</a></li>';
        echo'<li><a href="Stocklist.php">overzicht</a></li>';

        echo'</ul>';
        
        echo'<li><a href="#">Overige</a>';
        echo'<ul>';
        echo'<li><a href="changePassword.php">Wachtwoord wijzigen</a></li>';
        echo'</ul>';
}

    


?>
Gewijzigd op 05/12/2011 09:56:13 door Dirk Renes
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:25:57
 
- SanThe -

- SanThe -

05/12/2011 10:16:26
Quote Anchor link
Eerst doe je $recht = '';
En dat zet je in de session $_SESSION['recht']=$recht;
Dus er zal weinig te zien zijn in een echo.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2011 10:17:52
Quote Anchor link
komt omdat je op regel 10 $recht vult met niks. Verder in vul je het ook niet
 
Dirk Renes

Dirk Renes

05/12/2011 10:17:55
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/12/2011 10:16:26:
Eerst doe je $recht = '';
En dat zet je in de session $_SESSION['recht']=$recht;
Dus er zal weinig te zien zijn in een echo.


Ja dat had ik onlangs ook ontdekt, en aangepast, verder print die met print_r wel het recht alleen ik krijg hem niet in een echo.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2011 10:17:59
Quote Anchor link
En <FONT COLOR="red"> is ook een beetje verouderd hè ;-)
 
Dirk Renes

Dirk Renes

05/12/2011 10:18:20
Quote Anchor link
Hoe kan ik dit het beste oplossen.

Toevoeging op 05/12/2011 10:19:11:

- Aar - op 05/12/2011 10:17:59:
En <FONT COLOR="red"> is ook een beetje verouderd hè ;-)


oké, ga ik ook wat mee doen om de kleur te genereren
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2011 10:19:24
Quote Anchor link
Dirk Renes op 05/12/2011 10:17:55:
Ja dat had ik onlangs ook ontdekt, en aangepast, verder print die met print_r wel het recht alleen ik krijg hem niet in een echo.

Plaats je een array in $_SESSION['recht']? Die zijn nooit met een echo te tonen, maar wel met een print_r (voor debugging).
 
Dirk Renes

Dirk Renes

05/12/2011 10:33:26
Quote Anchor link
nee ik had het met print_r result gedaan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2011 10:35:39
Quote Anchor link
Dat is om in ontwikkelomgevingen om een array te tonen. Dus blijkbaar zit er in $_SESSION['recht'] een array.

Wat is de output van print_r($_SESSION['recht'])?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

05/12/2011 15:00:39
Quote Anchor link
Ik krijg een foutmelding in lijn 16 als ik hem op de webserver zet, wat kan dit zijn?

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resourc
Gewijzigd op 05/12/2011 15:04:29 door Dirk Renes
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2011 15:24:45
Quote Anchor link
je foutafhandeling voor je query mist
 
Dirk Renes

Dirk Renes

05/12/2011 16:46:45
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 05/12/2011 15:24:45:
je foutafhandeling voor je query mist


De tabel in de database was het probleem, en foutafhandeling is toegevoegd

Toevoeging op 06/12/2011 15:52:33:

- Aar - op 05/12/2011 10:35:39:
Dat is om in ontwikkelomgevingen om een array te tonen. Dus blijkbaar zit er in $_SESSION['recht'] een array.

Wat is de output van print_r($_SESSION['recht'])?


Die geeft gewoon 1 als output.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

06/12/2011 19:22:35
Quote Anchor link
Heeft iemand nog een idee?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/12/2011 19:28:33
Quote Anchor link
En var_dump($_SESSION['recht']);
 
Dirk Renes

Dirk Renes

06/12/2011 20:14:58
Quote Anchor link
- Aar - op 06/12/2011 19:28:33:
En var_dump($_SESSION['recht']);


Ik heb het voor elkaar gekregen, door een beetje creatief te zijn.

Oplossing:

$_SESSION['recht']=$aantal['recht'];
Gewijzigd op 06/12/2011 20:15:20 door Dirk Renes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.