sessie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 10:00:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb een vraag over een sessie.

Ik heb een sessie op pagina 1 die weergegeven wordt op pagina2
Nu wil ik een sessie op pagina 3 ook weergeven op pagina 2 maar ook de sessie van pagina 1 moet hij nog steeds weergeven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 06:34:55
 
Hipska BE

Hipska BE

11/05/2009 10:02:00
Quote Anchor link
gewoon alletwee tonen? OK.

Je zegt dat je een vraag hebt over sessies, maar vervolgens ga je een verhaaltje vertellen over 2 pagina's en er komt een pagina bij ofzo. Maar die vraag heb ik niet meer gezien. Moeten wij die raden?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hipska BE
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 10:03:00
Quote Anchor link
Ja dat klopt nu krijg ik of de een of de andere waarde op de pagina.
Zal het script plaatsen.
pagina 1
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php session_start();
session_register("naam");
$_SESSION['naam'] = $_POST['naam'];
?>


pagina 2

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php session_start();
$_SESSION['naam']=$_POST['naam'];
$_SESSION['opmerking']=$_POST['opmerking'];
$naam = $_SESSION['naam'];
$opmerking = $_SESSION['opmerking'];
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<table width="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
    <td colspan="2"><?php echo $naam ?></td>
  </tr>
  <tr>
    <td colspan="2"><?php echo $opmerking ?></td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="200"><a href="pag1.php">pagina1</a></td>
    <td><a href="pag3.php">pagina3</a></td>
  </tr>
</table>


pagina 3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php session_start();
session_register("opmerking");
$_SESSION['opmerking'] = $_POST['opmerking'];
$opmerking = $_SESSION['opmerking'];
?>


Het gaat er om dat ik een formulier invul (pagina 1) en deze waarde wordt in pagina 2 weergegeven.
op pagina 3 heb ik ook een formulier welke waarde ook op pagina 2 wordt weergegeven, alleen als ik pagina 1 heb ingevuld en vervolgens naar pagina 3 ga en deze ook invul geeft hij op pagina 2 alleen de laatst ingevulde waarde in, en dat is dan van pagina 3
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 11:00:00
Quote Anchor link
Pagina 1
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['naam'] = $_POST['naam'];
?>


Pagina 3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['opmerking'] = $_POST['opmerking'];
?>


Pagina 2
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
session_start();
$naam = $_SESSION['naam'];
$opmerking = $_SESSION['opmerking'];
echo '<table width="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
    <td colspan="2">'
. $naam . '</td>
  </tr>
  <tr>
    <td colspan="2">'
. $opmerking . '</td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="200"><a href="pag1.php">pagina1</a></td>
    <td><a href="pag3.php">pagina3</a></td>
  </tr>
</table>'
;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 12:21:00
Quote Anchor link
Helaas wil hij ook op deze manier niet beide variabelen plaatsen op pagina 2. Ik wil een soort flowchart maken voor mijn werk door op pagina 1 een ja / nee keuze te maken
hij presenteert dan ja of nee op pagina 2 dan moet hij naar stap2 gaan en dan de volgende gegevens bijv hoog of laag aanklikken hierdoor moet hij dan op pagina 2 zowel stap 1 ja of nee en stap 2 hoog of laag weergeven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 12:42:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin elk script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>

Het moet namelijk gewoon werken.
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 12:49:00
Quote Anchor link
Ga het even proberen
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 12:53:00
Quote Anchor link
Hij geeft aan:
Undefined index: naam in G:\wamp\Root\corus\html\pagina1.php on line 9
op pagina 1

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 12:57:00
Quote Anchor link
Dat komt doordat je de $_POST['...'] niet checked en doordat er blijkbaar nog niet gepost is.
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 13:01:00
Quote Anchor link
Dat klopt maar ik begrijp dat session_start boven aan in de pagina moet beginnen, en later bij het posten wordt de variabele gedeclareerd.
Op zich functioneerd het script alleen wil hij niet de gegevens uit beide formulieren weergeven op de pagina
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 13:04:00
Quote Anchor link
Dit opgelost met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
if (isset($_POST['naam']))
{

$_SESSION['naam'] = $_POST['naam'];
}

?>


Helaas blijft nu de resultaat pagina leeg

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Doe dit eens.

Pagina 1
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['naam'] = 'Hans';
?>


Pagina 3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['opmerking'] = 'Opmerking';
?>
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 13:23:00
Quote Anchor link
Ja nu geeft hij beide variabelen weer Hans en Opmerking.
Hij heeft dus problemen met gegevens uit de form
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 13:24:00
Quote Anchor link
Hans schreef op 11.05.2009 13:23:
Ja nu geeft hij beide variabelen weer Hans en Opmerking.
Hij heeft dus problemen met gegevens uit de form

Blijkbaar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.