sessie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 10:00:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb een vraag over een sessie.

Ik heb een sessie op pagina 1 die weergegeven wordt op pagina2
Nu wil ik een sessie op pagina 3 ook weergeven op pagina 2 maar ook de sessie van pagina 1 moet hij nog steeds weergeven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:29:04
 
Hipska BE

Hipska BE

11/05/2009 10:02:00
Quote Anchor link
gewoon alletwee tonen? OK.

Je zegt dat je een vraag hebt over sessies, maar vervolgens ga je een verhaaltje vertellen over 2 pagina's en er komt een pagina bij ofzo. Maar die vraag heb ik niet meer gezien. Moeten wij die raden?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hipska BE
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 10:03:00
Quote Anchor link
Ja dat klopt nu krijg ik of de een of de andere waarde op de pagina.
Zal het script plaatsen.
pagina 1
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php session_start();
session_register("naam");
$_SESSION['naam'] = $_POST['naam'];
?>


pagina 2

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php session_start();
$_SESSION['naam']=$_POST['naam'];
$_SESSION['opmerking']=$_POST['opmerking'];
$naam = $_SESSION['naam'];
$opmerking = $_SESSION['opmerking'];
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<table width="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
    <td colspan="2"><?php echo $naam ?></td>
  </tr>
  <tr>
    <td colspan="2"><?php echo $opmerking ?></td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="200"><a href="pag1.php">pagina1</a></td>
    <td><a href="pag3.php">pagina3</a></td>
  </tr>
</table>


pagina 3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php session_start();
session_register("opmerking");
$_SESSION['opmerking'] = $_POST['opmerking'];
$opmerking = $_SESSION['opmerking'];
?>


Het gaat er om dat ik een formulier invul (pagina 1) en deze waarde wordt in pagina 2 weergegeven.
op pagina 3 heb ik ook een formulier welke waarde ook op pagina 2 wordt weergegeven, alleen als ik pagina 1 heb ingevuld en vervolgens naar pagina 3 ga en deze ook invul geeft hij op pagina 2 alleen de laatst ingevulde waarde in, en dat is dan van pagina 3
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 11:00:00
Quote Anchor link
Pagina 1
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['naam'] = $_POST['naam'];
?>


Pagina 3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['opmerking'] = $_POST['opmerking'];
?>


Pagina 2
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
session_start();
$naam = $_SESSION['naam'];
$opmerking = $_SESSION['opmerking'];
echo '<table width="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
    <td colspan="2">'
. $naam . '</td>
  </tr>
  <tr>
    <td colspan="2">'
. $opmerking . '</td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="200"><a href="pag1.php">pagina1</a></td>
    <td><a href="pag3.php">pagina3</a></td>
  </tr>
</table>'
;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 12:21:00
Quote Anchor link
Helaas wil hij ook op deze manier niet beide variabelen plaatsen op pagina 2. Ik wil een soort flowchart maken voor mijn werk door op pagina 1 een ja / nee keuze te maken
hij presenteert dan ja of nee op pagina 2 dan moet hij naar stap2 gaan en dan de volgende gegevens bijv hoog of laag aanklikken hierdoor moet hij dan op pagina 2 zowel stap 1 ja of nee en stap 2 hoog of laag weergeven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 12:42:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin elk script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>

Het moet namelijk gewoon werken.
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 12:49:00
Quote Anchor link
Ga het even proberen
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 12:53:00
Quote Anchor link
Hij geeft aan:
Undefined index: naam in G:\wamp\Root\corus\html\pagina1.php on line 9
op pagina 1

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 12:57:00
Quote Anchor link
Dat komt doordat je de $_POST['...'] niet checked en doordat er blijkbaar nog niet gepost is.
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 13:01:00
Quote Anchor link
Dat klopt maar ik begrijp dat session_start boven aan in de pagina moet beginnen, en later bij het posten wordt de variabele gedeclareerd.
Op zich functioneerd het script alleen wil hij niet de gegevens uit beide formulieren weergeven op de pagina
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 13:04:00
Quote Anchor link
Dit opgelost met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
if (isset($_POST['naam']))
{

$_SESSION['naam'] = $_POST['naam'];
}

?>


Helaas blijft nu de resultaat pagina leeg

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Doe dit eens.

Pagina 1
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['naam'] = 'Hans';
?>


Pagina 3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['opmerking'] = 'Opmerking';
?>
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 13:23:00
Quote Anchor link
Ja nu geeft hij beide variabelen weer Hans en Opmerking.
Hij heeft dus problemen met gegevens uit de form
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 13:24:00
Quote Anchor link
Hans schreef op 11.05.2009 13:23:
Ja nu geeft hij beide variabelen weer Hans en Opmerking.
Hij heeft dus problemen met gegevens uit de form

Blijkbaar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.