Session Probleem help?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »
Plato Republic

Plato Republic

26/12/2009 14:43:00
Quote Anchor link
Beste allen,
Ik heb een probleem met Session_register()
Ik heb een:

Username:
Password:

if ($username==$myrow[1] && $password ==$myrow[2])
{
session_register("username");
// user is logged in
echo "gaat naar de pagina";
}
else
{
echo "U moet eerst inloggen";
}

De session_registeren() werkt niet. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
Ik heb ook dit gebruikt:

$_SESSION['username'] = "username";

maar dit werkt ook nie.

alvast, dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 19:46:43
 
Cees St

Cees St

26/12/2009 14:54:00
Quote Anchor link
Heb je wel session_start(); voorafgaande aan de sessie toekenning gegeven.

De syntact is
session_start();
$_SESSION["username"] = $username;
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

26/12/2009 16:24:00
Quote Anchor link
*syntax
een syntact is niets :p
 
Plato Republic

Plato Republic

27/12/2009 12:55:00
Quote Anchor link
Ja dat heb ik.
Maar op alle andere pagina's heb het volgende staan:

//pagina bewerken bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("checksession.php");
?>


Om te checken of men ingelogged is.

In de sessie zelf is dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
  session_start();
  if (!isset($_SESSION["username"]))
  {

    $tekst  = "U bent nog niet aangemeld.<br>";
    $tekst .= "U kunt <a href=\"link.php\">hier inloggen</a>";
    echo($tekst);
    exit();
  }

?>


Het inloggen gaat goed. Maar iedere keer als op een link klik wordt ik weer d'r uit gegooid om op nieuw in te loggen.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/12/2009 12:59:00
Quote Anchor link
Dan check je waarschijnlijk toch niet op de goede plaats of je verandert ergens je session.
 
Plato Republic

Plato Republic

27/12/2009 13:13:00
Quote Anchor link
nou dit is wat i k heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
    $LinkID
= mysql_connect("$hostname", "$username", "$password") or die("MySQL Connectie mislukt");
    mysql_select_db("$dbname") or die("verkeerde database");

    $sql = "SELECT * FROM user";
    $result = mysql_query($sql);
    $myrow = mysql_fetch_array($result);
    
      $username = $_POST['username'];
      $password = $_POST['password'];
        
    if ($username==$myrow[1]  && $password ==$myrow[2])
    {

        session_start();
        $_SESSION["username"] = $username;
        echo "<html><head><title></title><meta HTTP-EQUIV=\"refresh\" CONTENT=\"1; URL=pagina.php\"></head><body>";
        print("<br><br>Inloggen succesvol<BR>");
        print("</body></html>");
    }

        else
        {
            echo "<br><br><font color = red>Verkeerde wachtwoord of gebruikersnaam!<br>probeert u nog eens.</font>";
        }

    ?>
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

27/12/2009 13:30:00
Quote Anchor link
session_start() zet je BOVENAAN je script.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/12/2009 13:34:00
Quote Anchor link
Ik zou het neer zo doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
session_start();

$LinkID = mysql_connect($hostname, $username, $password) or die("MySQL Connectie mislukt");
mysql_select_db($dbname) or die("Verkeerde database");

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $sql = "SELECT id
            FROM user
            WHERE username = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['username'] . "'
            AND password = 'MD5("
. $_POST['password'] . ")'
            "
;
    $result = mysql_query($sql);
    if($result)
    {

        $_SESSION["username"] = $username;
        echo 'Inloggen succesvol';
        header('Location: pagina.php');
        exit();
    }

    else
    {
        echo 'SQL Error';
    }
}

else
{
    echo 'Niks gepost';
}

?>
 
Plato Republic

Plato Republic

27/12/2009 13:39:00
Quote Anchor link
nog steeds een hetzelfde probleem.
Vroeger gebruikte ik session_register(); dat werkte toen nog wel.
Maar nu werkt dat niet ...
 
- SanThe -

- SanThe -

27/12/2009 14:10:00
Quote Anchor link
Let wel even op het feit dat ik je password in de database verwacht als een MD5()-hash. Anders kan je niet inloggen.
 
Plato Republic

Plato Republic

27/12/2009 15:29:00
Quote Anchor link
Ja dat snap ik.
Ik snap het niet.
Inloggen gaat prima, de pagina in header wordt opgeladen. Als ik vanaf daar op een andere link klik, wordt ik weer eruit gegooid. $_session['username'] wordt op een of andere manier niet geregistreerd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Plato Republic
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/12/2009 15:33:00
Quote Anchor link
Dan zul je iets verder moeten zoeken. Probeer eens met een zeer eenvoudig testje of het registreren van sessies überhaupt wel goed gaat:

test.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['test'] = 'Een testwaarde';
?>


resultaat.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
echo $_SESSION['test'];
?>


Roep eerst test.php en vervolgens resultaat.php aan. Als het goed is, zou je nu de string op je scherm moeten zien. Als dat werkt, kun je verder gaan kijken waarom het in je loginscript niet werkt. Werkt dit al niet, dan weet je dat hier je probleem zit...
 
Plato Republic

Plato Republic

27/12/2009 15:50:00
Quote Anchor link
thanks, ik zal kijken.
Bedankt zo ver voor alle moeite.
 
Plato Republic

Plato Republic

27/12/2009 16:32:00
Quote Anchor link
Beste Blanche,
Het lag inderdaad aan de session zelf. Het is opgelost. Bedankt voor al je hulp en geduld.

Groet en alvast een gelukkig 2010
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/12/2009 16:35:00
Quote Anchor link
Wat was nu uiteindelijk de oplossing? Wellicht dat anderen er ook nog wat aan hebben...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.