Sessions

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 16:28:00
Quote Anchor link
Hoe roep je nou een sessie aan?
BV:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
session_start();

$sess_1 = "Mitch";
$sess_2 = "PHP";

session_register($sess_1);
session_register($sess_2);

// en dan wil ik hem bv echoen of checken op een andere page hoe doe ik dat?
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:32:16
 
Arend a

Arend a

27/01/2004 16:41:00
Quote Anchor link
Doe met je jodelstem: SEEESSIIEEEE

Kan je iets duidelijker uitleggen wat je bedoeld? :)
 
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 16:44:00
Quote Anchor link
Ik wil gewoon weten hoe ik zo'n sessie opvraag om er wat mee te doen... bv echoen :D
 
Eris -

Eris -

27/01/2004 17:01:00
Quote Anchor link
Sinds het gebruik van Supperglobals zijn sessie's gedefineerd als een array dus je kunt je op roepen door
echo $_SESSION['sess_1'];
 
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 17:03:00
Quote Anchor link
Deed ik al... Maar wss deed ik dan ook iets niet goed.. denk vraag ut maar even... iig bedankt :D
 
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 17:08:00
Quote Anchor link
Nou het lukt nie ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
session_start();

$sess_1 = "Mitch";
$sess_2 = "PHP";

session_register($sess_1);
session_register($sess_2);

echo $_SESSION['sess_1'];
echo $_SESSION['sess_2'];
?>

Maar mn scherm blijft leeg :(
 
Arend a

Arend a

27/01/2004 17:17:00
Quote Anchor link
De handleiding is soms nog handig.. :)

Dus gebruik is:
register_session('sess_1'); ipv register_session($sess_1);
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// Use of session_register() is deprecated
$barney = "A big purple dinosaur.";
session_register("barney");

// Use of $_SESSION is preferred, as of PHP 4.1.0
$_SESSION["zim"] = "An invader from another planet.";

// The old way was to use $HTTP_SESSION_VARS
$HTTP_SESSION_VARS["spongebob"] = "He's got square pants.";
?>

Quote:
There is a defect in PHP 4.2.3 and earlier. If you register a new session variable by using session_register(), the entry in the global scope and the $_SESSION entry will not reference the same value until the next session_start(). I.e. a modification to the newly registered global variable will not be reflected by the $_SESSION entry. This has been corrected in PHP 4.3.
Gewijzigd op 27/01/2004 17:21:00 door Arend a
 
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 17:21:00
Quote Anchor link
K heb ut al opgelost :D
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
session_start();

$_SESSION['sess_1'] = "Mitch";
$_SESSION['sess_2'] = "PHP";

echo $_SESSION['sess_1'];
echo $_SESSION['sess_2'];
?>

Zo werkt ut wel gwoon met $_SESSION :D:D:D
 
Arend a

Arend a

27/01/2004 17:22:00
Quote Anchor link
Zou je wat meer willen besparen op de smileys en wat minder op spelling? ;)
 
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 17:24:00
Quote Anchor link
Het is toch gewoon allemaal leesbaar?
-------
Ut is tog gwoon allemaal leesbaar?
-------

Bij mij leest dat even makkelijk :D
 
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 18:35:00
Quote Anchor link
En dan de laaste vraag over dit onderwerp:
Stel ik log in op login.php en ik wil de sessie op profiel.php lezen hoe doe ik dat?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2004 19:05:00
Quote Anchor link
profiel.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
session_start();
// Die moet, zoals je weet voor welke output dan ook

// En hier je website

?>


Zolang je met dezelfde browser blijft bladeren en op dezelfde webserver onthoud die dus je sessie... :D

Elwin
 
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 19:06:00
Quote Anchor link
Ok tnx kikker :P
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2004 19:10:00
Quote Anchor link
Njah.. nu moet het nog werken hè.. ;)

Bij mij doet dat het iig.. :D

Elwin

[Edit: Typo]
Gewijzigd op 27/01/2004 19:16:00 door Elwin - Fratsloos
 
Mitch X

Mitch X

28/01/2004 15:46:00
Quote Anchor link
En hoe log je uit? Met session_unregister(); of ???
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

28/01/2004 16:16:00
Quote Anchor link
Dat doe je met session_unset();

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_unset($_SESSION['sess_1'], $_SESSION['sess_2']);
?>


Elwin
 
Mitch X

Mitch X

28/01/2004 16:23:00
Quote Anchor link
Damn Elwin als jij er tog niet was :P... (dan moest ik wss langer w88 ;))
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.