Set mimetype zip

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daan Onbekend

Daan Onbekend

18/11/2009 17:04:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik genereer een zip bestand, dit werkt.
Maar als ik het later met een ander programma controleer krijg ik:

mimetype contains wrong type

Hoe kan ik de mimetype van een zip bestand instellen? ik gebruik:

$zip = new ZipArchive();

Bvd.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 22:17:00
 
GaMer B

GaMer B

18/11/2009 18:33:00
Quote Anchor link
header
Bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
header("Content-type: application/zip");
header("Content-Transfer-Encoding: binary");
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

18/11/2009 19:34:00
Quote Anchor link
Dit speelt alleen een rol tijdens het downloaden.
Mij gaat het om het mime-type van het bestand.

Dat kun je op vragen met:
echo mime_content_type('bestand.zip');

Maar datgene dat hier uit komt wil ik graag veranderen.

Edit/

Ik denk dat ik weet waar het probleem zit.
In het zip bestand staat een bestand 'mimetype', met daarin de gegevens.

Op een website las ik:
The first file in the ZIP Container MUST be a file by the ASCII name of ‘mimetype’ which holds the MIME type for the ZIP Container (as a 20 character ASCII string; no padding, CR/LF, white-space or case change). The file MUST NOT be compressed nor encrypted and there MUST NOT be an extra field in its ZIP header.

Maar nu is dus de vraag: Hoe krijg ik dit bestand er op deze manier in, dus ongecomprimeerd?

Is er een manier om te zippen zonder compressie (als store)?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daan Onbekend
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.