Sidebar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

26/09/2015 18:58:35
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben begonnen aan een UserArea voor mijn website.
Maar ik krijg steeds een witruimte boven mijn sidebar en content.
Ook zou ik graag hebben dat mijn sidebar helemaal tot aan de onderkant van mijn website gaat...
Dit wil maar niet lukken...

Hieronder de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div id="lside">
            <a href="userarea.php?p=home">Home</a><br/>
            <a href="userarea.php?p=page1">Page 1</a><br/>
            <a href="userarea.php?p=page2">Page 2</a><br/>
        </div>
        <div id="content">
            <h2>UserArea</h2>
        </div>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
body {
    margin: 0;
}

#lside {
    width: 300px;
    float: left;
    background-color: red;
}

#content {
    margin-left: 300px;
}


Mvg
Gewijzigd op 26/09/2015 19:20:13 door John De Zon
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:10:45
 
Jan de Laet

Jan de Laet

27/09/2015 09:24:41
Quote Anchor link
Kijk eens met de developer toos (vaak Ctrl+Shift+i) of recht-klik in je pagina en dan element inspecteren/checken.
Je ziet dan misschien waar de witruimte vandaan komt.

Met het beetje dat je nu geeft is dat niet te achterhalen.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

27/09/2015 09:46:03
Quote Anchor link
Volgensmij is die margin-left van #content ook niet nodig.
 
John De Zon

John De Zon

27/09/2015 10:02:57
Quote Anchor link
Ik kan het echt niet vinden de developer tools zeggen dat het probleem in de <head> tags zit... Ik zie daar geen probleem.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <title>UserArea</title>
        <meta charset="utf-8" />
        <link href="assets/images/favicon.ico" rel="icon">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/userarea_style.css">
        <script src="js/main.js"></script>
    </head>
    <body>        <div id="lside">
            <a href="userarea.php?p=home">Home</a><br/>
            <a href="userarea.php?p=page1">Page 1</a><br/>
            <a href="userarea.php?p=page2">Page 2</a><br/>
        </div>
        <div id="content">
            <h2>UserArea</h2>
            <p>Welkom Onbekende</p>
            <p>Gebruikersnaam: Onbekend</p>
            <p>Lid van familie(s): Nog te maken</p>
        </div>
    </body>
</html>


Toevoeging op 27/09/2015 10:15:15:

Er is ook tussen alle regels die ik met de <p></p> en de <h2></h2> tags extra ruimte.

Toevoeging op 27/09/2015 10:20:18:

Ik heb het allemaal in een JSFiddle gezet: https://jsfiddle.net/z1tjuL8o/
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

27/09/2015 10:26:27
Quote Anchor link
Het zou kunnen dat het door je h2-tag komt omdat die nog een top en bottom margin heeft.

Edit:
Ja, het klopt want maak er eens een andere tag van zoals b-tag dan heb je geen ruimte.
Gewijzigd op 27/09/2015 10:27:35 door Marthijn Buijs
 
John De Zon

John De Zon

27/09/2015 10:31:12
Quote Anchor link
Waar geef ik die h2-tag dan top en bottom?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

27/09/2015 10:32:06
Quote Anchor link
Nergens, het hoort bij het element.
 
John De Zon

John De Zon

27/09/2015 10:32:59
Quote Anchor link
Hoe los ik dat dan op?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

27/09/2015 10:34:23
Quote Anchor link
De margins van je h2-tag te verwijderen zoals:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
h2 {
  margin: 0;
}
Gewijzigd op 27/09/2015 10:34:43 door Marthijn Buijs
 
John De Zon

John De Zon

27/09/2015 10:39:51
Quote Anchor link
Alvast bedankt voor de snelle hulp!
Nog 1 laatste vraag: hoe krijg ik mijn sidebar tot aan het einde van de pagina?
JSFiddle: https://jsfiddle.net/z1tjuL8o/3/
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

27/09/2015 11:13:41
 
John De Zon

John De Zon

27/09/2015 12:58:50
Quote Anchor link
Dank je! Dit is het!
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

28/09/2015 16:41:00
Quote Anchor link
Het eerste wat ik doe voordat ik met een nieuwe website begin is de CSS Reset importeren. Chris Meyer heeft hier een stylesheet voor gemaakt die alle voorgeprogrammeerde waardes van browsers "reset" of op 0 zet. Zo voorkom je onnodige whitespace.

Zie: http://meyerweb.com/eric/tools/css/reset/
 
Eddy E

Eddy E

28/09/2015 21:13:37
Quote Anchor link
Hij is al een tijdje uit, die reset.css
Volgens mij is hij met de nieuwste generatie browsers (Chrome vanaf versie 30 oid) al niet meer nodig.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.