Simpel contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Michael Brouwer

Michael Brouwer

22/10/2012 19:55:51
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben op zoek naar een simpel email contact formulier, ben totaal niet bekend in php. Ik heb al op meerdere plekken gezocht, maar kan door de bomen het bos niet meer zien zoveel verschillende scripts dat er zijn. Ik ben op zoek naar een contact formulier waar alleen een naam, emailadres en een bericht ingevuld kan worden en dat deze dan gelijk naar mijn emailadres wordt gestuurd.

Hopelijk kan iemand me helpen.

Bedankt alvast!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:30:27
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

22/10/2012 21:38:07
Quote Anchor link
hallo,

hier staat er één:
alleen even je emailadres er in zetten en gewoon op je site zetten als bijv. contact.php.
en dan even testen, heb je vragen zet het script dan hieronder even neer en stel je vragen.

gr Frank

http://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/contact-formulier/12/contactformulierphp/1419/
 
Michael Brouwer

Michael Brouwer

22/10/2012 21:55:22
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie, maakt het niet uit dat dit script al 12 jaar oud is?
 
Tim S

Tim S

22/10/2012 22:11:02
Quote Anchor link
Nee volgens mij niet, ik heb dit script ook gebruikt in het begin. Ik zou wel zelf proberen het script aan te passen naar je wensen. Hier leer je veel van en het script kan natuurlijk netter.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

22/10/2012 22:44:36
Quote Anchor link
Het kan altijd beter, maar je vroeg een simpel contact formulier :) maar hij is nog actueel genoeg voor hetgeen jij wil. Er zit geen enkele opmaak bij, maar dat is ook geen probleem want je kunt de html gewoon aanpassen.
 
Michael Brouwer

Michael Brouwer

06/02/2013 11:30:14
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb onderstaande script gemaakt om een veld te controleren op invulling, lengte en invoer, maar nu is mijn vraag is dit goed op deze manier. Of doe ik het te omslachtig en kan het ook op een kortere manier?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

    if(!isset($_POST['name']) || empty($_POST['name']))
    {

        $nameEmpty = 'Naam mag niet leeg zijn.';
    }

    elseif (strlen($_POST['name']) < 4)
    {

        $nameShort = 'Naam moet minimaal 4 letters lang zijn';
    }

    elseif (!ctype_alnum($_POST['name']))
    {

        $nameCtype = 'Naam mag alleen uit letters en cijfers bestaan.';
    }    
}

?>


<form method="POST" action="">
    <label for="name">Naam</label>
    <input type="text" name="name">
    <?php if($nameEmpty) { echo $nameEmpty; } ?>
    <?php if($nameShort) { echo $nameShort; } ?>
    <?php if($nameCtype) { echo $nameCtype; } ?>
    
    <input type="submit" value="Verzenden">
</form>    
 
Jeroen ruiten

jeroen ruiten

08/02/2013 11:51:03
Quote Anchor link
Hallo Michael,

ik heb even de code hierboven overgenomen en heb ik korter gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{
    
    if(!isset($_POST['name'])) //als die NIET isset dan is deze automatische ook leeg.
    {
        $nameError = 'Naam mag niet leeg zijn.';
    }

    elseif (strlen($_POST['name']) < 4)
    {

        $nameError = 'Naam moet minimaal 4 letters lang zijn';
    }

    elseif (!ctype_alnum($_POST['name']))
    {

        $nameError = 'Naam mag alleen uit letters en cijfers bestaan.';
    }


    if(!isset($nameError))    //hiermee controleer je snel of er iets is fout gegeaan
    {
        //hier de rest van de code
    }
}

?>


<form method="POST" action="">
    <label for="name">Naam</label>
    <input type="text" name="name">
    <?php if($nameEerror) { echo $nameError; }// Er kan er maar 1 instaan en de inhoud maakt duidelijk welke dit is. ?>
    <input type="submit" value="Verzenden">
</form>  


Jeroen
Gewijzigd op 08/02/2013 11:52:02 door jeroen ruiten
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/02/2013 11:54:47
Quote Anchor link
Michael Brouwer op 22/10/2012 21:55:22:
Bedankt voor je reactie, maakt het niet uit dat dit script al 12 jaar oud is?

12 jaar oud?
In de comments lees ik dit:
Datum: 10 september 2010 ;-)
 
Albert de Wit

Albert de Wit

08/02/2013 12:05:56
Quote Anchor link
Ik lees in felrood:

SCRIPT UPDATE 14 FEBRUARY 2011
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/02/2013 12:25:10
Quote Anchor link
Nog beter dus...
Nu zie ik het ook.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

08/02/2013 12:27:27
Quote Anchor link
Haha, het is felrood, duidelijk genoeg om direct op te vallen als je op de pagina komt en toch presteren twee mensen het om erachter te komen dat het script 3 tot 12 jaar oud is. Dat is knap :D
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/02/2013 14:19:23
Quote Anchor link
Michael Brouwer op 06/02/2013 11:30:14:
if(!isset($_POST['name']) || empty($_POST['name']))


empty voert zelf een isset check uit.
Het is nooit nodig (noch wenselijk) om isset en empty samen, in 1 conditie te zetten.

In die gevallen is if(empty($_POST['name'])) genoeg.
Gewijzigd op 08/02/2013 14:20:06 door Kris Peeters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.