Simpel page print vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »
Allard Keij

Allard Keij

05/01/2011 11:25:54
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben momenteel bezig aan een klein scriptje.

Nu is de werking als volgt:
1. Je vult een aantal velden met informatie
2. Je drukt op genereer ( een submit button )
3. Er komt een tekst op een afbeelding te staat die je zojuist ingetypt hebt

Dat alles werkt wel gewoon lekker. Je hebt de afbeelding met daarop het ingevulde formulier.

Dit doe ik doormiddel van div's in div's dus bijv:
<div id="abeelding">
<div id="invulantwoord1">1</div>
<div id="invulantwoord2">2</div>
<div id="invulantwoord3">3</div>
</div>

In de div "afbeelding" heb ik de volgende regel staan:
background-image: url('afbeelding.jpg');

Nu komt dus het uiteindelijke probleem.
De pagina moet afgedrukt kunnen worden.
Nu als ik op het knopje print druk ( gewoon vanuit de browser zelf ) dan print hij alles op de goede posities van alle div's alleen mis ik mijn background-image.

Dat is eigenlijk het enige wat dwars zit. Bij deze mijn vraag. Heeft iemand een oplossing zodat bij het printen ook de background-image regel meegenomen word?

Hartstikke bedankt voor de hulp!
Gewijzigd op 05/01/2011 11:31:47 door Allard Keij
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 11:46:33
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2011 11:34:30
Quote Anchor link
Dit zou zomaar te maken kunnen hebben met de instellingen van de printer. Vaak is het printen van background-images namelijk standaard uitgeschakeld om zo inkt te besparen. Kijk dus eerst eens even bij je printer (configuratie-)instellingen.
 
Allard Keij

Allard Keij

05/01/2011 11:49:39
Quote Anchor link
Aha Thanks! Ik zie het nu.

Is er toevallig een manier om je web-browser via een Print button automatisch de achtergronden en afbeeldingen wel af te drukken?

Dus dat het niet handmatig ingesteld hoeft te worden?

Ook heb ik nog even een vraagje, is het mogelijk om de link + Pagina 1 van 1 e.d. info niet mee te laten printen?

Cheers!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2011 11:54:00
Quote Anchor link
Volgens mij kun je beide opties niet aanpassen, maar 100% zeker weet ik dat niet.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

05/01/2011 12:13:27
Quote Anchor link
Dan moet je geen achtergrond gebruiken maar een div die over de gehele pagina gaat en de afbeelding bevat.

Maar je moet je wel afvragen hoe blij de mensen zijn als je inkt verspild. Een achtergrond afbeelding is niet voor niks een achtergrond afbeelding.
 
Mitchel V

Mitchel V

06/01/2011 11:02:24
Quote Anchor link
wat ik nou niet snap, waarom is dat print gedoe zo lastig?
stel je wilt alleeeen maar 1 div uit printen gaat dat niet, dan moet je eerst alle andere divs weg halen en dan printen en dan heb je ook nog eens de url en datum?? en de tijd.... -.-

waarom gaat dat zo moeilijk...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/01/2011 11:06:52
Quote Anchor link
Mitchel V op 06/01/2011 11:02:24:
stel je wilt alleeeen maar 1 div uit printen gaat dat niet, dan moet je eerst alle andere divs weg halen en dan printen
wat bedoel je?
 
Mitchel V

Mitchel V

06/01/2011 11:25:58
Quote Anchor link
nou dat er nog niets simpels is bedacht...
zo als: PrintTarget('div.print');

want toen ik iets uit wilde printen moest ik de eene div hidden, en de printknop ook enz..
 
TJVB tvb

TJVB tvb

06/01/2011 11:28:07
Quote Anchor link
je hebt daar print stylesheets voor.
 
Allard Keij

Allard Keij

07/01/2011 13:49:10
Quote Anchor link
Hallo,

Bedankt voor alle reacties.

Het zit zo.

Het is één div waar overige divs instaan. Deze divs moeten ook gewoon afgedrukt worden.

Het gaat me nu eigenlijk alleen om de URL , Datum en de rest die er bij komt.

Nu kun je dit bij de instellingen gewoon weghalen, maar het is eigenlijk de bedoeling dat dit vanuit een knopje via de site kan.

Eigenlijk moet ik de margins in kunnen stellen, de link weg, de datum weg, de sitetitel weg. De pagina 1 van .. mag blijven staan.

Is dit op één of andere manier mogelijk om dit via een knop op de website te laten printen onder die instellingen?

Cheers!
 
TJVB tvb

TJVB tvb

07/01/2011 13:50:23
Quote Anchor link
Nee, dit is een browser instelling en browser instellingen kun je niet wijzigen vanuit de website (behalve iets als de startpagina).
 
Allard Keij

Allard Keij

07/01/2011 13:57:49
Quote Anchor link
Hmm,

Dat word allemaal een stuk lastiger dan. Het moet een gevuld A4tje worden..

Misschien toch aan gaan denken om vanuit de website alles te laten exporteren naar een PDF.

Hoe dit moet kom ik wel achter maar mijn vraag hierbij, is dit ingewikkeld? Of gaat het lang duren? Dus een knopje die de webpagina omzet naar een pdf?

Cheers!
 
Mitchel V

Mitchel V

08/01/2011 13:54:06
Quote Anchor link
TJVB tvb op 07/01/2011 13:50:23:
Nee, dit is een browser instelling en browser instellingen kun je niet wijzigen vanuit de website (behalve iets als de startpagina).


zie je dat het allemaal zo lastig moet :P
ik vindt dat dit via de print functie moet kunnen :)


Allard Keij op 07/01/2011 13:57:49:
Hmm,

Dat word allemaal een stuk lastiger dan. Het moet een gevuld A4tje worden..

Misschien toch aan gaan denken om vanuit de website alles te laten exporteren naar een PDF.

Hoe dit moet kom ik wel achter maar mijn vraag hierbij, is dit ingewikkeld? Of gaat het lang duren? Dus een knopje die de webpagina omzet naar een pdf?

Cheers!


Heb hier ook wel eens aan gedacht, maar dat is ook weer echt een hele klus!
zeker als je een tabel wilt zal dat met veel moeite gaan :(
Gewijzigd op 08/01/2011 13:55:23 door Mitchel V
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.