Simpel resize

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »
Glenn Schnieders

Glenn Schnieders

04/01/2011 22:59:05
Quote Anchor link
Hi,

Ik heb via Google een script gevonden om images te uploaden naar een bepaalde map. Maar nu wil
ik ze nog eerst resizen naar een bepaald formaat voordat ze worden geplaats in de map. Maar buiten een tekst (Copy unsuccesful) krijg ik geen verdere aanwijzingen van fouten te zien.

Het is maar een deel van de code:

Alvast bedankt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
//we will give an unique name, for example the time in unix time format
$image_name=time().'.'.$extension;
$uploads_dir = '/customers/**/***/httpd.www/images/uploads/';
//the new name will be containing the full path where will be stored (images folder)
$newname="http://www.***.be/images/uploads/".$image_name;
    $name = $_FILES['image']['tmp_name'];
        list($width, $height) = getimagesize($name);
         $new_width = 500;
        $new_height = 375;

        // Resample
        $image_p = imagecreatetruecolor($new_width, $new_height);
        $image = imagecreatefromjpeg($name);
        imagecopyresampled($image_p, $image, 0, 0, 0, 0, $new_width, $new_height, $width, $height);
//we verify if the image has been uploaded, and print error instead
$copied = move_uploaded_file($image_p, "/customers/***/***/httpd.www/images/uploads/".$image_name);
if (!$copied)
{
    echo '<br/><span class="rood">Copy unsuccessfull!</span><br/>';
    echo $image_p;
    $errors=1;
    
}}}}

//If no errors registred, print the success message
 if(isset($_POST['toevoegen']) && !$errors)
 {
     $query    =    "INSERT INTO foto (album, naam, path) VALUES ('$id', '$image_name', '$newname')";
    mysql_query($query);
     
     header('Location: fotostoevoegen.php');
 }
Gewijzigd op 04/01/2011 23:02:32 door Glenn Schnieders
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:13:55
 
Tikkes C

Tikkes C

04/01/2011 23:01:17
Quote Anchor link
gebruik code tags...zo is t niet te lezen bijna
 
Glenn Schnieders

Glenn Schnieders

04/01/2011 23:02:49
Quote Anchor link
Tikkes C op 04/01/2011 23:01:17:
gebruik code tags...zo is t niet te lezen bijna


Excuses
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

04/01/2011 23:54:17
Quote Anchor link
Zet error reporting aan bovenin je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
?>

Post dan de foutmelding die je krijgt.
 
Glenn Schnieders

Glenn Schnieders

04/01/2011 23:56:42
Quote Anchor link
Lauren Zonneveld op 04/01/2011 23:54:17:
Zet error reporting aan bovenin je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
?>

Post dan de foutmelding die je krijgt.


Warning: move_uploaded_file() expects parameter 1 to be string, resource given in /customers/****/***/httpd.www/admin/media/fotostoevoegen.php on line 96
Gewijzigd op 06/01/2011 13:05:45 door Glenn Schnieders
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2011 00:13:55
Quote Anchor link
De error zegt precies wat er niet goed is. Je hebt geen filenaam opgegeven maar een resource.
 
Kees Schepers

kees Schepers

05/01/2011 00:19:35
Quote Anchor link
Je kunt aan de functie move_uploaded_file geen resource mee geven enkel een absoluut pad naar een bestand. En het bestand in het eerste argument moet ook nog eens een echt geupload bestand zijn. Ik snap niet precies waarom je een GD image maakt en die vervolgens $image_p noemt en doorgeeft aan move_uploaded_file maar het volgende zou moeten werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$copied
= move_uploaded_file($image_name, "/customers/***/***/httpd.www/images/uploads/".$_FILES['image']['name']);
?>


Maar waarschijnlijk wil je een verkleinde versie van de afbeelding opslaan. Daar zou ik geen move_upload_file voor gebruiken. Je controleer eerst of het geuploade bestand daadwerkelijk een afbeelding is met een geldig mimetype. Vervolgens maak je hier een GD-lib resource van met bijvoorbeeld (als het een JPEG is) imagecreatefromjpeg($_FILES['image']['tmp_name']) en maak je weer een nieuwe GD resource die je resized (imagecopyresampeld geloof ik). Als je dat gedaan hebt sla je de afbeelding in het gewenste pad op:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
//als het een jpeg is
imagejpeg($verkleinderesource,"/customers/***/***/httpd.www/images/uploads/".$image_name,100); //0-100 is de kwaliteit
?>
Gewijzigd op 05/01/2011 00:20:22 door kees Schepers
 
Glenn Schnieders

Glenn Schnieders

05/01/2011 00:29:11
Quote Anchor link
Bedankt allen om zo snel te antwoorden, het probleem is opgelost met Kees Schepers zijn voorgestelde code!

Dikke merci
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.