simpel tel-script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

12/03/2011 21:11:03
Quote Anchor link
Hallo, ik ben op zoek naar een simpel script waarblij je zelf in kunt stellen om de hoeveel seconden een cijfer wordt opgeteld bij de teller zeg maar. Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:15:09
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

13/03/2011 11:50:39
Quote Anchor link
Dit kun je het beste met javascript doen. Een variable aanmaken, en dan met de timer van javascript aan de slag.
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

13/03/2011 12:19:29
Quote Anchor link
zie hier, een simpel tel scriptje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<html>
<head>
<script type="text/javascript">
var tel = 0;
var seconde = 1; //na hoeveel secondes
function count(){
document.getElementById("tel").innerHTML = tel++;
setTimeout("count()", seconde*1000);
}
</script>
</head>
<body onload="count();">
<div id="tel"></div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 13/03/2011 12:20:17 door Thomas van den Bulk
 

15/03/2011 21:01:32
Quote Anchor link
Is er ook iets dat de teller blijft opgeslagen? dus bijvoorbeeld dat hij start op 01-01-2011 en dat ie door blijft tellen, en niet telkens gereset wordt als je hem opnieuw laadt
Alvast bedankt!
 
Bram Boos

Bram Boos

15/03/2011 21:04:32
Quote Anchor link
Bekijk deze tutorial eens. Ga kijken naar insert en sla zo je data op in een database...
 

15/03/2011 21:13:38
Quote Anchor link
Kan het niet met javascript?
 
Bram Boos

Bram Boos

15/03/2011 21:30:38
Quote Anchor link
Ik weet niet waar je het precies voor nodig hebt. Kun je iets meer details vertellen?
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

15/03/2011 21:36:26
Quote Anchor link
met een beetje php erbij:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<html>
<head>
<script type="text/javascript">
var tel = <?=time()-strtotime("00:00:00 01-01-2011");?>;
var seconde = 1; //na hoeveel secondes
function count(){
document.getElementById("tel").innerHTML = tel++;
setTimeout("count()", seconde*1000);
}
</script>
</head>
<body onload="count();">
<div id="tel"></div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 15/03/2011 21:36:49 door Thomas van den Bulk
 

15/03/2011 21:37:36
Quote Anchor link
dus die regel php moet ik gwn tussen het script zelf laten? geen insert of iets?

Toevoeging op 15/03/2011 21:44:00:

Maar die code van je met php werkt niet, ik heb die gekopieerd naar een txt bestandje en het vernoemd naar htm maar ik zie niks als ik er op druk, alleen een lege pagina
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

15/03/2011 21:51:04
Quote Anchor link
heb je wel enig idee hoe je een php bestand moet opslaan?
 
Jasper DS

Jasper DS

15/03/2011 21:51:42
Quote Anchor link
opslaan als .php natuurlijk ;)
 

15/03/2011 22:00:24
Quote Anchor link
ooh tuurlijk! dom van me XD

Bedankt!

slotje
Gewijzigd op 15/03/2011 22:00:55 door
 

23/03/2011 20:47:11
Quote Anchor link
kan ik ook doen dat hij vanaf een bepaald cijfer begint?
Gewijzigd op 23/03/2011 20:48:06 door
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

23/03/2011 20:51:02
Quote Anchor link
verander in mijn script de var tel, naar een getal naar keuze ;)
 

23/03/2011 20:52:49
Quote Anchor link
zo dus bijvoorbeeld?

<html>
<head>
<script type="text/javascript">
var tel = 1
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=time()-strtotime("00:00:00 01-01-2011");?>
;
var seconde = 1; //na hoeveel secondes
function count(){
document.getElementById("tel").innerHTML = tel++;
setTimeout("count()", seconde*1000);
}
</script>
</head>
<body onload="count();">
<div id="tel"></div>
</body>
</html>

Toevoeging op 23/03/2011 21:56:05:

maar wat nou als ik 2 tellers wil plaatsen? moet ik dan iedere teller een specifieke ID geven?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/03/2011 22:45:06
Quote Anchor link
Lees eens wat tuts over javascript, ik denk dat je er dan al wel snel uit moet komen. zo moeilijk is javascript namelijk niet.

Toevoeging op 23/03/2011 22:46:06:

Lees eens wat tuts over javascript, ik denk dat je er dan al wel snel uit moet komen. zo moeilijk is javascript namelijk niet.
 

23/03/2011 23:01:01
Quote Anchor link
Ik word daar echt geen steek wijzer van, zou iemand me aub alleen kunnen vertellen wat ik moet doen als ik 2 tellers moet plaatsen? dan weet ik namelijk genoeg :D
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

23/03/2011 23:08:18
Quote Anchor link
zet gewoon 2 settimeouts neer...?
 

23/03/2011 23:09:47
Quote Anchor link
setTimeout("count()", seconde*1000);

wat moet er tussen de () van "count" komen te staan?
 
Wouter J

Wouter J

23/03/2011 23:29:13
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.