Simpele header redirect wil niet werken...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »
Robin

Robin

06/10/2008 14:56:00
Quote Anchor link
if(!empty($_POST))
{


//Connectie met de databank
include("inc_connect.php");
$naam = $_POST["username"];
$wachtwoord = $_POST["wachtwoord"];

$sqlSelect = "select * from admin where A_NAAM = '".$naam."' and A_WACHTWOORD = '".$wachtwoord."'";

$resultaatset = mysql_query($sqlSelect) or die (mysql_error());
$rij = mysql_fetch_array($resultaatset);
//$rol = $rij["A_ROL"];

if(mysql_num_rows($resultaatset) == 0)
{
echo "<p align = \"center\">Niet correct ingelogd - Nieuwe Poging</p>";
}
else
{
//Correct ingelogd
$_SESSION["username"] = $naam;
$_SESSION["wachtwoord"] = $wachtwoord;
header("Location: overzicht.php");
exit;

}
}


Dit is mijn php code. Als ik foutieve login gegevens invoer op mijn server toont hij wat hij moet tonen, namelijk: echo "<p align = \"center\">Niet correct ingelogd - Nieuwe Poging</p>";

Als ik JUISTE login gegevens invoer geeft hij een error:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers*****/index.php:13) in /customers/****/index.php on line 38

Kan iemand me helpen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 18:05:56
 
Thijs Damen

Thijs Damen

06/10/2008 14:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
echo "<p align = \"center\">Niet correct ingelogd - Nieuwe Poging</p>";
}
else
{
//Correct ingelogd
$_SESSION["username"] = $naam;
$_SESSION["wachtwoord"] = $wachtwoord;
header("Location: overzicht.php");


er mag geen echo plaatsvinden voor een header redirect


lees hier: http://nl.php.net/header
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs Damen
 
Robin

Robin

06/10/2008 15:02:00
Quote Anchor link
Die code die jij intypt, is toch volledig dezelfde als de mijne? en er staat geen echo voor mijn redirect...
 
Thijs Damen

Thijs Damen

06/10/2008 15:04:00
Quote Anchor link
ok.. ik zal het nog een keer doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<p align = \"center\">Niet correct ingelogd - Nieuwe Poging</p>";


staat boven

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Location: overzicht.php");


dus: output voor je header. dus error. lees mijn link eens dan zie je wat ik bedoel, er mag geen, 0, niks, noppes, nada aan output zijn voor je je header aanroept.
 
Robin

Robin

06/10/2008 15:06:00
Quote Anchor link
die echo doet hij alleen als de inlog gegevens incorrect zijn..., dus dat heeft toch niets te maken met de redirect? En ik heb deze code al gebruikt voor een gastenboek, en daar werkte het wel. Zou het aan mijn hosting kunnen liggen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2008 15:12:00
Quote Anchor link
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/selachiix-net.be/selachiix-net.be/httpd.www/brugge/Admin/index.php:13)

Zie dus lijn 13 van je code. Daar staat output welke VOOR de header staat.
Ligt niet aan je hosting... (tenzij die een advertentie bovenaan plaatst in je code, wat ik niet verwacht)
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

06/10/2008 15:24:00
Quote Anchor link
Ook een Bruggeling?

Nu ja. Ik zie ook geen output.
Dit is waarschijnlijk niet de volledige code.

Wat staat er op lijn 13 (en omstreken)?
De code die je schreef, telt geen 38 lijnen, dus je zal output verzonden hebben voor de lijn

if (!empty($_POST))
 
Robin

Robin

06/10/2008 15:28:00
Quote Anchor link
Ja ook bruggeling.
op lijn 13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(!empty($_POST))
?>

De voledige code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<title>VbInlogPagina</title>
<meta http-equiv = "content-type" content = "text/html; charset = utf-8" />
<link href = "Stylesheets/stylesheet1.css" type = "text/css" rel = "stylesheet" />
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
if(!empty($_POST))
{


    
    //Connectie met de databank
    include("inc_connect.php");
    $naam = $_POST["naam"];
    $wachtwoord = $_POST["wachtwoord"];
    
    $sqlSelect = "select * from admin where A_NAAM = '".$naam."' and A_WACHTWOORD = '".$wachtwoord."'";
                    
    $resultaatset = mysql_query($sqlSelect) or die (mysql_error());
    $rij = mysql_fetch_array($resultaatset);
    //$rol = $rij["A_ROL"];    
    
    if(mysql_num_rows($resultaatset) == 0)
    {

        echo "<p align = \"center\">Niet correct ingelogd - Nieuwe Poging</p>";
    }

    else
    {
        //Correct ingelogd
        $_SESSION["naam"] = $naam;
        $_SESSION["wachtwoord"] = $wachtwoord;
        header("location: overzicht.php");
                
    }
}




?>

<h1>Inlogformulier</h1>
<form name="form1" method = "post" action =
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"];    ?>
>
<table align = "center" border = "0" >
<tr>
<td>Gebruikersnaam</td>
<td colspan = "2"><input type="text" name = "naam" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Wachtwoord</td>
<td colspan = "2"><input type="password" name = "wachtwoord" /></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
<td><input type="submit" name = "InlogKnop" value = "Login" /></td>
<td align = "right"><input type="reset" name = "ResetKnop" value = "Reset" /></td>
</tr>
</table>

</form>


</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

06/10/2008 15:32:00
Quote Anchor link
Ja kijk, dat is het dus he.

Die

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>...

mag niet verzonden worden.

Zorg er voor dat de php logica helemaal bovenaan staat.

Dus iets als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
session_start();
if (!empty($_POST))
{

// behandel hier je POST dingen
...
header(...);
}

else
 {
 echo '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>...
'
;
 }


?>
 
Robin

Robin

06/10/2008 15:52:00
Quote Anchor link
oké, merci!!!!
Het is gelukt!
 
Robin

Robin

06/10/2008 21:30:00
Quote Anchor link
Robin schreef op 06.10.2008 14:56:
if(!empty($_POST))
{


//Connectie met de databank
include("inc_connect.php");
$naam = $_POST["username"];
$wachtwoord = $_POST["wachtwoord"];

$sqlSelect = "select * from admin where A_NAAM = '".$naam."' and A_WACHTWOORD = '".$wachtwoord."'";

$resultaatset = mysql_query($sqlSelect) or die (mysql_error());
$rij = mysql_fetch_array($resultaatset);
//$rol = $rij["A_ROL"];

if(mysql_num_rows($resultaatset) == 0)
{
echo "<p align = \"center\">Niet correct ingelogd - Nieuwe Poging</p>";
}
else
{
//Correct ingelogd
$_SESSION["username"] = $naam;
$_SESSION["wachtwoord"] = $wachtwoord;
header("Location: overzicht.php");
exit;

}
}



Kan iemand me helpen?


Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

07/10/2008 07:55:00
Quote Anchor link
Gaat het nog steeds niet?

probeer eens met ob_start(); bovenaan in je script te plaatsen en onderaan in je script ob_end_flush();
 
Joren de Wit

Joren de Wit

07/10/2008 08:51:00
Quote Anchor link
@Paradox: dat doe je dus niet! Je gebruikt ob_start() dan als heel smerig lapmiddel om foutmeldingen te voorkomen, maar het eigenlijk probleem (incorrecte PHP logica) los je daar niet mee op! De functie ob_start() is hier bovendien helemaal niet voor bedoeld...

Zorg gewoon dat je scripts goed in elkaar zitten, dan heb je dit soort smerige oplossingen helemaal niet nodig. Dus eerst alle PHP logica afhandelen en dan pas output naar de browser versturen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.