Simpele shop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joran

joran

13/08/2009 09:42:00
Quote Anchor link
Hallo!

Ik ben op zoek naar een HEEL simpel shop-script die dit kan:

Admin>producten toevoegen/wijzigen/verwijderen
Klant>Winkelwagentje die prijs berekent+bestel formulier waar alleen naam en adres in hoeft.

Het formulier moet naar een mail adres worden gestuurd..

Iemand toevallig een script liggen of een linkje voor me?
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 11/01/2011 14:52:56 door B a s
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 13:45:54
 
Joran

joran

14/08/2009 11:19:00
Quote Anchor link
Niemand een idee?
 
Daniel H

Daniel H

14/08/2009 11:45:00
Quote Anchor link
kijk hier eens naar klikje. ik post de link als je wilt hebben.
 
Joran

joran

17/08/2009 08:59:00
Quote Anchor link
Die is top! :) Als je dit script kunt plaatsen zou dat geweldig zijn!
 
M Ypma

M Ypma

17/08/2009 10:14:00
Quote Anchor link
@Daniel

Waarom post je niet meteen de link? Dan is hij toch meteen geholpen? Baat het niet schaadt het niet.
http://www.qualitycodes.com/tutorial.php?articleid=25
 
- SanThe -

- SanThe -

17/08/2009 10:14:00
Quote Anchor link
Zie diezelfde site. http://www.qualitycodes.com/
 
Daniel H

Daniel H

17/08/2009 10:49:00
Quote Anchor link
sorry, ik heb gezocht naar de source op hun eigen site en die kon ik niet meer vinden, ik heb de bestanden wel op mijn computer. ik dacht voor dat ik veel moeite gaan doen, vraag ik het maar eerst even.

winkelwagentje source
 
- SanThe -

- SanThe -

17/08/2009 10:53:00
 
Joran

joran

17/08/2009 11:19:00
Quote Anchor link
Danku allemaal! :)
 
Rick geenidee

rick geenidee

17/08/2009 11:31:00
Quote Anchor link
google ff denk dat je het dan zo vind
 
Martin vellinga

martin vellinga

06/01/2011 18:18:57
Quote Anchor link
ik wil graag vanuit deze shop een mail laten sturen naar degene die de order moet verwerken. dit moet komen uit bestand billing.php het lukt me niet. Enig idee?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

06/01/2011 18:22:16
Quote Anchor link
swiftmailer? phpmailer?
 
Victor Php

Victor Php

06/01/2011 19:03:27
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/script/overig/upload-systeem-winkelwagen-oo/1756/

Niels heeft een goede tutorial geschreven.
Ik geloof dat je er ondertussen al een hebt gevonden, maar als je wilt weten hoe het werkt als je iets aan wilt passen kun je daarvan gebruik maken.

Swiftmailer en phpmailer zijn 2 goede.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/01/2011 19:12:56
Quote Anchor link
voor 40 euro mag je hem kopen van mij compleet wat je zoek plus design admin winkelmandje en alles wat je er bij zoekt
 
Martin vellinga

martin vellinga

06/01/2011 21:23:42
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 06/01/2011 18:22:16:
swiftmailer? phpmailer?


Wat bedoel je ?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

06/01/2011 21:53:27
Quote Anchor link
Rick op 17/08/2009 11:31:00:
google ff denk dat je het dan zo vind
 
Steve Snick

Steve Snick

22/04/2011 15:20:31
Quote Anchor link
zou het mogelijk zijn om dit script beetje te wijzigen zodat de bestelling verstuurd wordt naar e-mailadres ipv gewoon in de databank gestopt wordt.

billing is nu zo :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
    include("includes/db.php");
    include("includes/functions.php");
    
    if($_REQUEST['command']=='update'){
        $name=$_REQUEST['name'];
        $email=$_REQUEST['email'];
        $address=$_REQUEST['address'];
        $location=$_REQUEST['location'];
        $phone=$_REQUEST['phone'];
        
        $result=mysql_query("insert into customers values('','$name','$email','$address','$phone','$location')");
        $customerid=mysql_insert_id();
        $date=date('Y-m-d');
        $result=mysql_query("insert into orders values('','$date','$customerid')");
        $orderid=mysql_insert_id();
        
        $max=count($_SESSION['cart']);
        for($i=0;$i<$max;$i++){
            $pid=$_SESSION['cart'][$i]['productid'];
            $q=$_SESSION['cart'][$i]['qty'];
            $price=get_price($pid);
            mysql_query("insert into order_detail values ($orderid,$pid,$q,$price)");
        
        }

        header('Location: order_ok.php');
    }

?>


<form name="form1" onsubmit="return validate()">
<input type="hidden" name="command" />
<div align="center">
<table border="0" cellpadding="2px">
<tr>
<td>
<tr><td><p id="text">Totaal:</td><td><p id="text">€
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=get_order_total()?>
</td></tr>
<tr><td><p id="text">Uw naam:</td><td><input type="text" name="name" /></td></tr>
<tr><td><p id="text">Straat + Nr:</td><td><input type="text" name="address" /></td></tr>
<tr><td><p id="text">Woonplaats:</td><td><input type="text" name="location" /></td></tr>
<tr><td><p id="text">Email:</td><td><input type="text" name="email" /></td></tr>
<tr><td><p id="text">Telefoon:</td><td><input type="text" name="phone" /></td></tr>
<tr><td>&nbsp;</td><td><input type="submit" value="Bevestig Bestelling" /></td></tr>
</table>
</div>
</form>
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

22/04/2011 16:20:23
Quote Anchor link
Ja is mogelijk
 
Steve Snick

Steve Snick

22/04/2011 17:15:01
Quote Anchor link
hoe begin ik daar best aan... could nee some help :-)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

22/04/2011 17:22:21
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 06/01/2011 18:22:16:
swiftmailer? phpmailer?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.