Simulatie scriptje?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »
Jesse

Jesse

02/04/2007 17:11:00
Quote Anchor link
Ik heb nu volgend script:
Dit moet het volgende doen, het budget uitrekenen en de salaris van de leden. Dit werkte prima als je erachter zette 'WHERE memberid = '$memberid''
Maar hoe doe ik dit als ik dit bij iedereen wil doen?
Ik heb nu het volgende en die geeft de volgende error:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Resource id #7' at line 1
Wie dit snapt, kan diegene mij helpen? Alvast bedankt.:)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?
session_start();
error_reporting(E_all);

require("config.php");

$query = mysql_query("SELECT * FROM members");

while($object = mysql_num_rows($query)){
    $members = $object->memberid;

    echo"$members";
    
$query = mysql_query("SELECT * FROM sponsors WHERE memberid = '$members'");
$result = mysql_num_rows($query);

$totaal = 0;
while($list = mysql_fetch_assoc($query))
{

    $totaal += $list['sponsor'];
}


                        $query3 = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE memberid = '$members'");
                             $result3 = mysql_num_rows($query);
                    while($list3 = mysql_fetch_assoc($query3)){
                            $geld = $list3['geld'];
}


$query2 = mysql_query("SELECT * FROM spelers WHERE playerteam = '$members'");
$result2 = mysql_num_rows($query);

$salaris = 0;
while($list2 = mysql_fetch_assoc($query2))
{

    $salaris += $list2['playersalaris'];
}


     $budget1 = $geld += $totaal;
     $budget2 = $budget1 += $dagelijks;
     $budget3 = $budget2 -= $salaris;

}


if ($actie == "1"){
$query = "UPDATE members SET geld = '$budget3'";
$query3 = "UPDATE sponsors SET weken = weken -1 WHERE memberid = '$members'";
mysql_query($query) or die(mysql_error());
mysql_query($query3) or die(mysql_error());
echo "Gesimuleerd.";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 19:43:45
 
Jesse

Jesse

03/04/2007 07:46:00
Quote Anchor link
#bump#
Niemand een idee?
 
GaMer B

GaMer B

03/04/2007 07:50:00
Quote Anchor link
Gewoon GEEN WHERE gebruiken.
 
Jesse

Jesse

03/04/2007 08:30:00
Quote Anchor link
zou het dan moeten werken?
Quote:
Maar je moet toch alles bij de goede member invoeren of niet dan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

03/04/2007 08:31:00
Quote Anchor link
test het en je ziet het..
 
Jesse

Jesse

03/04/2007 08:34:00
Quote Anchor link
Deze error krijg ik nu:S
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Resource id #7' at line 1
Quote:
Snap er niks meer van:S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse
 
- SanThe -

- SanThe -

03/04/2007 09:16:00
Quote Anchor link
Je probeert blijkbaar iets met een Resource id te doen.
 
Jesse

Jesse

03/04/2007 12:29:00
Quote Anchor link
Nee, kijk maar naar bovenstaand script, ik heb 'WHERE' verwijderd daarbij in mijn script, zoals jullie zeiden, maar nu krijg ik nog steeds dezelfde foutmelding:S En ik heb geen idee wat ze met resource id bedoelen dus misschien dat een van jullie mij tot een oplossing biedt?
 
Frank -

Frank -

03/04/2007 12:34:00
Quote Anchor link
Heb je al enig idee welke query er fout gaat? In bovenstaande code staan er meerdere, maar uit de foutmelding kan ik niet opmaken welke er fout gaat. Echo de queries dus eens even om hier duidelijkheid over te krijgen.

Regel 7 t/m 10 is in elk geval hartstikke fout, dat lijkt nergens op. De rest heb ik niet naar gekeken, dat gaat vervolgens namelijk ook helemaal fout.
 
Jesse

Jesse

03/04/2007 13:16:00
Quote Anchor link
Nu heb ik de foutmelding niet meer, maar hij UPDATE bij members geld = 0 omdat hij hem niet kan berekenen waarschijnlijk, iemand oplossing?
 
Frank -

Frank -

03/04/2007 13:25:00
Quote Anchor link
Hoe ziet jouw script er nu uit?
 
- SanThe -

- SanThe -

03/04/2007 13:25:00
Quote Anchor link
Reageer eerst maar even op de post van Frank. Als je daar namelijk niks mee doet heeft het verder geen zin om te helpen.
 
Jesse

Jesse

04/04/2007 13:37:00
Quote Anchor link
Frank schreef op 03.04.2007 13:25:
Hoe ziet jouw script er nu uit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?
session_start();
error_reporting(E_all);

require("config.php");

$query = mysql_query("SELECT * FROM members");

while($object = mysql_num_rows($query)){
    $members = $object->memberid;

    echo"$members";
    
$query = mysql_query("SELECT * FROM sponsors WHERE memberid => 1");
$result = mysql_num_rows($query);

$totaal = 0;
while($list = mysql_fetch_assoc($query))
{

    $totaal += $list['sponsor'];
}


                        $query3 = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE memberid = '$members'");
                             $result3 = mysql_num_rows($query);
                    while($list3 = mysql_fetch_assoc($query3)){
                            $geld = $list3['geld'];
}


$query2 = mysql_query("SELECT * FROM competitie_spelers2 WHERE memberid => '1'");

$salaris = 0;
while($list2 = mysql_fetch_assoc($query2))
{

    $salaris += $list2['playersalaris'];
}


     $budget1 = $geld += $totaal;
     $budget2 = $budget1 += $dagelijks;
     $budget3 = $budget2 -= $salaris;

}


if ($actie == "1"){
$query = "UPDATE members SET geld = '$budget3'";
$query3 = "UPDATE sponsors SET weken = weken -1 WHERE memberid = '$members'";
mysql_query($query) or die(mysql_error());
mysql_query($query3) or die(mysql_error());
echo "Gesimuleerd.";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse
 
Frank -

Frank -

04/04/2007 13:52:00
Quote Anchor link
Mening: Een raar en brak script. Er klopt maar weinig van de logica, voor zover er van logica kan worden gesproken.

while($object = mysql_num_rows($query)){

ongeachter het aantal resultaten, mysql_num_rows() levert slechts 1 resultaat op, het aantal records dat is opgehaald. De hele while is dus zinloos, wordt slechts 1x uitgevoerd. De naam $object is slecht gekozen, het is helemaal geen object.

$members = $object->memberid;
Waarom zou $object een object zijn? Met jouw error_reporting(E_ALL) is iets goed mis, dit kan namelijk helemaal niet. Staat display_errors wel aan? Denk het niet.

Ik vermoed dat er nog wel meer misgaat, maar ga eerst maar eens gestructureerd debuggen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Jesse

Jesse

04/04/2007 13:55:00
Quote Anchor link
OK bedankt voor de tip.
Kun je misschien zeggen hoe ik dat moet doen?
Quote:

EDIT:
Ok bedankt voor de tips, idd zoveel ervaring heb ik er niet mee maar ik wil het wel leren;).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse
 
Frank -

Frank -

04/04/2007 13:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

// rest van je script
?>

Verder stap voor stap de boel uitwerken en niet alles in 1x willen doen. Daar heb je de ervaring gewoon nog niet voor. (aanname gebasseerd op het probleem en het script)
 
Jesse

Jesse

04/04/2007 14:23:00
Quote Anchor link
Ik heb het nu aangepast,
Maar ik heb nu nog een paar fouten waar ik niet van begrijp:
Dit is mijn script NU:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?
session_start();
ini_set('display_errors', E_ALL);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

require("config.php");

if ($actie == "1"){
    
    $query = mysql_query("    SELECT * FROM members");

while($object = mysql_query($query)){
    $members = $object->memberid;

    echo"$members";
    
$query = mysql_query("    SELECT * FROM sponsors WHERE memberid => 1");
$result = mysql_query($query);

$totaal = 0;
while($list = mysql_query($query))
{

    $totaal += $list['sponsor'];
}


                        $query3 = mysql_query("    SELECT * FROM members WHERE memberid = '$members'");
                             $result3 = mysql_query($query);
                    while($list3 = mysql_fetch_assoc($query3)){
                            $geld = $list3['geld'];
}


$query2 = mysql_query("    SELECT * FROM competitie_spelers2 WHERE memberid => '1'");

$salaris = 0;
while($list2 = mysql_query($query2))
{

    $salaris += $list2['playersalaris'];
}


$dagelijks = 3000;

}

    
     $budget1 = $geld += $totaal;
     $budget2 = $budget1 += $dagelijks;
     $budget3 = $budget2 -= $salaris;
$query = "    UPDATE members SET geld = '$budget3'";
$query3 = "    UPDATE sponsors SET weken = weken -1 WHERE `memberid` = '$members'";
mysql_query($query) or die(mysql_error());
mysql_query($query3) or die(mysql_error());
echo "Gesimuleerd.";
}
else{
    echo"typ ?actie=1 achter de link!";
}

?>

De volgende foutmeldingen krijg ik daarbij:

Notice: Undefined variable: totaal in /home/jesseweika/domains/onlinecyclingmanager.nl/public_html/financienupdate.php on line 45

Notice: Undefined variable: geld in /home/jesseweika/domains/onlinecyclingmanager.nl/public_html/financienupdate.php on line 45

Notice: Undefined variable: dagelijks in /home/jesseweika/domains/onlinecyclingmanager.nl/public_html/financienupdate.php on line 46

Notice: Undefined variable: salaris in /home/jesseweika/domains/onlinecyclingmanager.nl/public_html/financienupdate.php on line 47

Notice: Undefined variable: members in /home/jesseweika/domains/onlinecyclingmanager.nl/public_html/financienupdate.php on line 49

Nu snap ik hier niks van omdat ik de variabelen daar net heb aangemaakt.
 
Frank -

Frank -

04/04/2007 14:35:00
Quote Anchor link
Het wordt er niet echt beter op:
while($object = mysql_query($query)){
$query bestaat 1x, de while wordt dus 1x uitgevoerd. Tevens vraag ik mij af waarom je een query in een while wilt uitvoeren, slaat hier echt nergens op. Of probeer je hier soms te fetchen? Zo ja, gebruik dan mysql_fetch_assoc().

$query = mysql_query(" SELECT * FROM sponsors WHERE memberid => 1");
$result = mysql_query($query);

Dit is ook een nieuwe en vooral foute constructie. $result zal grandioos mislukken en $query is geen query maar een result-set. Wederom een puinhoop in de logica.

while($list = mysql_query($query))
Wederom een rare, en foute, constructie. Ik vermoed dat je probeert te fetchen, maar *_fetch_* schittert door afwezigheid. $query slaat dan nergens op, queries fetch je niet, $result fetch je echter wel.

Ongedefinieerde variabelen slaan op controles met variabelen die niet bestaan. if($totaal == 'iets') maar $totaal bestaat niet, er valt dus niets te vergelijken.

Nogmaals, ga eens gestructureerd debuggen. Zo te zien heb je geen flauw idee wat het script doet, waar functies voor dienen, etc. etc. Ga dan regel voor regel het script opnieuw opbouwen en testen. Hopelijk ga je dan begrijpen wat het script doet en wat bepaalde functies doen. Jouw huidige aanpak gaat niet werken. En mocht je het binnen 10 minuten alsnog aan de praat krijgen, dan vrees ik dat je er nog steeds niets van snapt.

Vergeet www.php.net niet!
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2007 14:39:00
Quote Anchor link
Dit vind ik een vreemde constructie:
$budget1 = $geld += $totaal;

Wat wil je daarmee?

En zowel $geld als $totaal moeten al bekend zijn.
 
Micha

Micha

04/04/2007 14:57:00
Quote Anchor link
Heb een klein beginnetje gemaakt aan een goede versie, met comments erbij.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
<?
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

require("config.php");

// Nummers hoeven ook niet tussen quotes
if ($_GET['actie'] == 1) {
    $query = mysql_query("SELECT * FROM members");

    // mysql_fetch_assoc gebruik ipv mysql_query
    while($object = mysql_fetch_assoc($query)) {
        $members = $object['memberid'];

        // Variabelen niet tussen quotes
        echo $members;
    
        $query = mysql_query("SELECT * FROM sponsors WHERE memberid => 1")or die("Fout in je sponsors query!");
        // Waar heb je deze voor? Je mysql_query in een mysql_query?
        //$result = mysql_query($query);


        $totaal = 0;
        // niet mysql_query, maar mysql_fetch_assoc
        while($list = mysql_fetch_assoc($query))
        {

            $totaal += $list['sponsor'];
        }


        // Variabelen buiten de quotes
        $query3 = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE memberid = '".$members."'")or die("Error in je members query!");
        // Weer een query in een query?
        //$result3 = mysql_query($query);

        
        $geld = 0;
        while($list3 = mysql_fetch_assoc($query3)) {
            $geld += $list3['geld'];
        }


    $query2 = mysql_query("SELECT * FROM competitie_spelers2 WHERE memberid => '1'");

        $salaris = 0;
        while($list2 = mysql_query($query2))
        {

            $salaris += $list2['playersalaris'];
        }


        $dagelijks = 3000;

    }

    
     $budget1 = $geld += $totaal;
     $budget2 = $budget1 += $dagelijks;
     $budget3 = $budget2 -= $salaris;
$query = "    UPDATE members SET geld = '$budget3'";
$query3 = "    UPDATE sponsors SET weken = weken -1 WHERE `memberid` = '$members'";
mysql_query($query) or die(mysql_error());
mysql_query($query3) or die(mysql_error());
echo "Gesimuleerd.";
}
else{
    echo"typ ?actie=1 achter de link!";
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.