site check zymoc

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2011 21:48:34
Quote Anchor link
Sory mijn vriend heeft met de algemene voorwaarde geklooit

demo account demo demo
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 19:53:11
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/12/2011 21:53:55
Quote Anchor link
als ik als user: demo en als wachtwoord: demo invul, krijg ik:
Je hebt de verkeerde gegevens ingevuld
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2011 21:55:25
Quote Anchor link
Nick Dijkstra op 03/12/2011 21:53:55:
als ik als user: demo en als wachtwoord: demo invul, krijg ik:
Je hebt de verkeerde gegevens ingevuld


+1
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/12/2011 22:05:42
Quote Anchor link
aaah, de gebruikersnaam en het wachtwoord is: test

Toevoeging op 03/12/2011 22:18:17:

Het is volgens mij nog niet helemaal af?

- Als ik op de naam "Ivo" klik: De pagina kon niet worden gevonden.
- Waarom staat de "Admin" knop er als ik geen rechten heb?
- Als ik op een ingelogde gebruiker klik krijg ik alleen maar een stem knop te zien en de naam?
- Als ik een privebericht wil maken, en ik typ iets in het vak, en ik wil dan een UBB code toevoegen gaat het niet.
- Als ik credits wil kopen krijg ik de fouten:
Undefined index: telnr in /home/u657104357/public_html/paginas/buycredits.php on line 67
Undefined index: bedrag in /home/u657104357/public_html/paginas/buycredits.php on line 68
- De website is zoo traag.

EDIT:
ah, nu doet credits kopen het wel, maar kosten 70 credits €10,00 per gesprek :O
Gewijzigd op 03/12/2011 22:27:04 door Nick Dijkstra
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/12/2011 22:25:21
Quote Anchor link
"klik en sleep editor" heb ik nog niet gevonden.
Hoe/waar vind ik de aangemaakte pagina's terug als bezoeker.
"Je hebt geen rechten om deze pagina te bekijken" --> toon hem dan niet in je menu.

Euro 10 voor een paar credits?!?!?!?
Krijg foutmelding:
voor credits
Kan niet met de one2xs.com server verbinden. Neem contact op met de beheerder van deze website.
Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/u657104357/public_html/api.cls.php on line 75

Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/u657104357/public_html/api.cls.php on line 79
Onverwachte output
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/u657104357/public_html/api.cls.php on line 96

en

Notice: Undefined index: bedrag in /home/u657104357/public_html/paginas/buycredits.php on line 66

en nog wat fouten.

Mijn pagina's, instellingen. Als ik dan kies voor opslaan volgt er een 'foutmelding': Je hebt al een pagina met deze naam. ja, tuurlijk. Ik wil die pagina immers wijzigen.../opslaan.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

03/12/2011 22:28:15
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 03/12/2011 22:25:21:
"klik en sleep editor" heb ik nog niet gevonden.


Moet je naar mijn pagina's gaan en dan een pagina bewerken

EDIT:
Maar als je die gebruikt werkt het ook niet, zet je tekst neer, eindelijk op de juiste plek, wil je iets ander toevoegen, schuift het niet mee...
Gewijzigd op 03/12/2011 22:30:45 door Nick Dijkstra
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2011 22:56:25
Quote Anchor link
10.00 euro wow het was 1 euro raar
die kan niet verbinden klopt dat is vaker
de editor word aangewerkt en admin knop was bug

Toevoeging op 03/12/2011 23:02:36:

Nick Dijkstra op 03/12/2011 22:05:42:
aaah, de gebruikersnaam en het wachtwoord is: test

Toevoeging op 03/12/2011 22:18:17:

Het is volgens mij nog niet helemaal af?

- Als ik op de naam "Ivo" klik: De pagina kon niet worden gevonden.
- Waarom staat de "Admin" knop er als ik geen rechten heb?
- Als ik op een ingelogde gebruiker klik krijg ik alleen maar een stem knop te zien en de naam?
- Als ik een privebericht wil maken, en ik typ iets in het vak, en ik wil dan een UBB code toevoegen gaat het niet.
- Als ik credits wil kopen krijg ik de fouten:
Undefined index: telnr in /home/u657104357/public_html/paginas/buycredits.php on line 67
Undefined index: bedrag in /home/u657104357/public_html/paginas/buycredits.php on line 68
- De website is zoo traag.

EDIT:
ah, nu doet credits kopen het wel, maar kosten 70 credits €10,00 per gesprek :O


ivo is een modbot


Toevoeging op 03/12/2011 23:06:00:

nu kost het weer 1 euro
 
- Raoul -

- Raoul -

03/12/2011 23:21:01
Quote Anchor link
Een dikke vette 0.
Dit is een gratis script dat ik gemaakt en vrijgegeven had, verder heb je de layout ook weer erg lelijk gemaakt.

Oja, waarom hebben jullie mijn wachtwoord uit de MD5 gehaald?? Dat mag volgens mij niet?
Gewijzigd op 03/12/2011 23:23:11 door - Raoul -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2011 23:24:47
Quote Anchor link
dan ben jij de enigste
ps, ik heb jou script verbetert
en dat dee ik omdat jij vervelend dee
en het is geen md5 meer maar md5)sha1
 
Jens erd

Jens erd

03/12/2011 23:30:31
Quote Anchor link
Internet Verslaafde op 03/12/2011 23:21:01:
Een dikke vette 0.
Dit is een gratis script dat ik gemaakt en vrijgegeven had, verder heb je de layout ook weer erg lelijk gemaakt.

Roepen kan iedereen. Onderbouw je argumenten eens.

Overigens raad ik de TS aan om zelf icoontje's te gaan maken, met spul van google loop je mogelijk tegen het auteursrecht aan. Hou daar in ieder geval rekening mee.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2011 23:31:36
Quote Anchor link
whear is nu prut
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2011 23:59:37
Quote Anchor link
Ik heb de site nog niet gezien, ik heb geen idee of het nog een onveilige URL is, en ik niet de PC van iemand anders waarop ik nu zit niet wil verkrachten in het ernstigste geval.

Ik begrijp dus dat Pepijn een site maakt met een 'klik en sleep' tool van een 3rd party, en dat deze geen geweldige HTML levert. Je kan wel je sites laten reviewen, maar als je tegen een hoop beperkingen van dat programma loopt, kunnen we niet zo kritisch zijn.

Is het voor Pepijn geen idee om echt helemaal zelf een site te bouwen met xHTML en CSS? Als webhosting zou je daarvoor prima Woelmuis kunnen gebruiken. Een gratis hosting, met enkele beperkingen, maar wel goed bruikbaar voor diegene zonder (groot) budget.
Zulke dingen staat ook altijd leuk op een CV in die toekomst als je gaat solliciteren.
 
Joey van Genderen

Joey van Genderen

04/12/2011 14:42:08
Quote Anchor link
Leuk dat je een websitebuilder hebt opgestart, maar wat mij direct opvalt is dat heel het script en een gedeelte van de lay-out van de oude Whear is. Daarnaast zijn er verschillende typ- en domeinfouten.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.