site cookies wijzigen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »
Honore Van Zerk

Honore Van Zerk

16/10/2019 16:25:19
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik vroeg me af of en hoe het mogelijk is om parameters toe te voegen aan een url op je lokale pc. In mijn geval gaat het om de site van marktplaats. Voorheen onthield de site dat je het browsen van advertenties bv 100 advertenties per pagina wilde bekijken ipv de standaard 30. Maar nu "onthoud" de site deze instelling niet meer.

Ik vraag me dus af hoe ik dat op mijn lokale pc(of op de router) wel kan laten gebeuren.

voorbeeld marktplaats url zoals die nu binnenkomt via chrome:
- computers-en-software/monitoren-en-beeldschermen/

standaard toevoeging/parameters die ik aan de automatisch aan elke marktplaats url zou willen toevoegen:
- #view:gallery-view|limit:100

Dus een scriptje als cookie of in de windowshostfile of elders zou hiervan elke keer moeten maken:
- computers-en-software/monitoren-en-beeldschermen/#view:gallery-view|limit:100

Ik weet niet welke manieren hiervoor allemaal zijn en laat me graag door jullie adviseren, alvast bedankt

grt,
Honore
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:16:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2019 16:43:13
Quote Anchor link
Het kan zijn dat ze hun programmacode hebben aangepast, en dat het daardoor niet meer werkt. Ik denk dat je dit beter aan Marktplaats voor kan leggen.
 
Honore Van Zerk

Honore Van Zerk

16/10/2019 17:30:03
Quote Anchor link
Dank je Ariën... dat had ik al gedaan, maar marktplaats antwoord altijd hetzelfde... we zijn er mee bezig(jaar+)..

los daarvan was ik sowieso geïnteresseerd in hoe en of het werkt...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2019 17:32:33
Quote Anchor link
Dat kom je niet zomaar te weten. Die code is alleen bij Marktplaats bekend.
 
Honore Van Zerk

Honore Van Zerk

16/10/2019 17:41:37
Quote Anchor link
Ik was ook niet geïnteresseerd in de code van marktplaats zelf... ik was benieuwd of ik een url lokaal kan "redirecten" met toegevoegde parameters.. Ik weet dat je via windows hostfile urls kunt redirecten, maar zou niet weten hoe ik dat kan doen met toegevoegde parameters
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2019 17:48:40
Quote Anchor link
Dan moet je toch weten hoe je die code van Marktplaats moet beïnvloeden.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/10/2019 18:00:46
Quote Anchor link
Als marktplaats dit niet standaard aanbiedt wordt dit lastig. Als zij deze functionaliteit hebben verwijderd dan werkt deze simpelweg niet meer.

Wel zou ik mij kunnen voorstellen dat ze ondertussen een webservice of feed hebben om op deze manier informatie te serveren. Maar misschien is dat een betaalde dienst. Het is per slot van rekening in zekere zin strategische informatie.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2019 18:05:37
Quote Anchor link
Voor zover ik weet is de API betaald, en puur bedoeld voor invoeren van data.
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

16/10/2019 18:45:33
Quote Anchor link
Je zou een plugin kunnen maken voor de browser die je gebruikt, die alle marktplaats pagina's af scant naar dat soort linkjes, en dan de toevoeging maakt.

Of je maakt een marktplaats proxy (via een server dus) en maakt de aanpassingen terwijl je de HTML vanuit Marktplaats doorsluist.

Die 1e is (mijns inziens) het "eenvoudigst" te realiseren (tussen aanhalingstekens; alles is relatief). Die 2e oplossing maakt dat het op alle devices en alle browsers werkt (dus ook op je mobiel waar je vaak niet ze eenvoudig een plugin kunt installeren).
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/10/2019 19:06:09
Quote Anchor link
Interessant is natuurlijk waarom ze hier ooit van afgestapt zijn als ze dit wel hadden. Je zou misschien eens kunnen informeren bij klantenservice, of het in de ideeënbus doen.

Aan de andere kant.

Waar heb je deze paginering precies voor nodig? Waarom/wanneer mis je deze?
 
Honore Van Zerk

Honore Van Zerk

16/10/2019 19:24:44
Quote Anchor link
Dank allen voor jullie reacties. Het ging me niet zozeer om marktplaats. In die zin is de code van marktplaats ook compleet niet relevant. Het gaat/ging me meer om of ik uberhaupt op lokaal niveau iets kon doen met een url. Nogmaals, in windows hostfile kun je bv een domein blocken door bv (127.0.0.1 www.voorbeeldsite.com) toe te voegen. Of een redirect (99.86.115.113 www.ad.nl).. iemand die op mijn pc ad.nl intikt gaat automatisch door naar nu.nl..

En ik neem aan dat hiervoor nog andere opties mogelijk zijn. Maar nergens kan ik vinden hoe je dan ook nog extra parameters aan de url kunt toevoegen. De parameters in het geval van marktplaats (#view:gallery-view|limit:100) zie je achter de url van marktplaats verschijnen als je die keuzes maakt. Ik neem aan dat ze die voorkeuren voorheen in je marktplaats cookies opsloegen. Ik weet ook niet of ik bv die marktplaats cookies op mijn pc kan vinden/aanpassen..

Dus voor het gemak..vergeet even dat het om marktplaats gaat en dan is de vraag simpel.. kan ik een binnenkomende url op lokaal niveau nog aanpassen voordat hij definitief door mijn browser gerenderd wordt..

alvast bedankt voor de moeite
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.