site in css zetten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thymen akker

thymen akker

27/02/2009 21:44:00
Quote Anchor link
ik ben er achter gekomen dat ik in een "trechter" ben gekomen en zak steeds verder tot ik mijn pc uit het raam gooi ( en de andere 8 ook)

ik heb een layout gemaakt maar ik krijg hem gewoon niet in css
ik wou vragen of iemand dat voor mij zou willen doen
misschien om zijn "skills" te verbeteren
want ik word helemaal crazy
zou iemand dat voor mij willen doen?

---------------------------
ik wil graag de menu op height: 100%;
en content gewoon uitrekt
---------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<html>
<head>
<title></title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<table id="Table_01" width="1024" height="769" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td rowspan="4">
            <img src="images/index_01.jpg" width="65" height="768" alt=""></td>
        <td rowspan="4">
            <img src="images/menu-links.jpg" width="227" height="768" alt=""></td>
        <td colspan="3">
            <img src="images/Logo.jpg" width="730" height="95" alt=""></td>
        <td rowspan="3">
            <img src="images/index_04.jpg" width="2" height="745" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="2">
            <img src="images/Menu.jpg" width="604" height="38" alt=""></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_06.jpg" width="126" height="650" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="2">
            <img src="images/content.jpg" width="604" height="612" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>
            <img src="images/index_08.jpg" width="2" height="23" alt=""></td>
        <td colspan="3">
            <img src="images/Footer.jpg" width="730" height="23" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="65" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="227" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="2" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="602" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="126" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="2" height="1" alt=""></td>
    </tr>
</table>
</body>
</html>


rechtstreeks uit photoshop
groetjes thymen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thymen akker
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 00:55:48
 
Jo colling

jo colling

27/02/2009 21:50:00
Quote Anchor link
bedoel je dit ??

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<table id="Table_01" width="100%" height="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jo colling
 
Thymen akker

thymen akker

27/02/2009 21:53:00
Quote Anchor link
?¿
 
Max S

Max S

27/02/2009 22:07:00
Quote Anchor link
Waarom tabellen gebruiken? Div's zijn veel practischer!
De CSS tutorial kan je misschien helpen..?
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

28/02/2009 01:57:00
Quote Anchor link
tabellen = taboe

Waarom in godsnaam tabellen? Geen wonder dat je gek word. Al zijn tabellen misschien makkelijker in te delen, je moet gewoon overstappen op div.

En nog 1 minuscuul klein puntje.. HAAL JE CSS UIT JE HTML!!!!

Zet dit in een externe stylesheet.. Overigens.. je gebruikt geen eens css zie ik nu :D

Trouwens, waarom wil je je menu op 100% hoogte hebben? Mogen we geen content zien?
 
Thymen akker

thymen akker

28/02/2009 10:56:00
Quote Anchor link
content mag je wel zien maar gewoon hoe langer de content hoe langer het achtergrond plaatje moet worden van het menu dat is het hele probleem
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.