Site probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

22/03/2012 22:05:41
Quote Anchor link
Hallo leden,

Ik heb een probleem.

Als ik op deze link ga: www.debug.wmzon.nl/index

Dan zie je alles normaal.(Lay-out zie je alles werkt.)

Maar ga je naar: www.debug.wmzon.nl/leden/inloggen

Dan is de hele site gebugd.(layout weg, connectie fouten include fouten.0

Wat moet ik nou doen?
Gewijzigd op 22/03/2012 22:16:22 door Dylan Zoethout
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 02:51:46
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2012 22:11:00
Quote Anchor link
Ziet er hier exact hetzelfde uit.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

22/03/2012 22:13:32
Quote Anchor link
Beste ik heb de links nu even bewerkt naar de goede site.
 
Gerhard l

gerhard l

22/03/2012 22:17:36
Quote Anchor link
Staat er toch duidelijk? Het bestand dat je wil includen bestaat niet, je path klopt dus niet.
 
Frank WD

Frank WD

22/03/2012 22:18:19
Quote Anchor link
Ik krijg op allebij de linken dikke include fouten.

Het lijkt er op dat de paden naar de file's verkeerd zijn geinclude.
Probeer eens bij de diverse include regels ../ er voor te zetten.

Je zet net zolang ../ steeds er voor tot de error weg is.
Wat het probleem is: Je include verschillende file's
Als deze file de url hebben als: www.domein.nl/inc/style.css
en je probeert www.domein.nl/inlog/user te openen en je include regel is iets als inc/style.css dan wil je de style.css 2 mappen te hoog oproepen. Je dient dan 2 stappen terug te gaan. Stappen terug doe je dus door ../../ ervoor te zetten.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

22/03/2012 22:19:57
Quote Anchor link
Kijk nog eens.
Dit is het probleem nou.

Als ik die include files nu verander dan werkt het bij de normale links niet meer.
 
Frank WD

Frank WD

22/03/2012 22:23:23
Quote Anchor link
Je include is nog steeds niet goed. Je zal toch een manier moeten vinden om ../ te kunnen gebruiken. Laat eens wat relevante linken en include regels zien.

Er is volgens mij ook een functie in php dat je iets als ROOT DOCUMENT kunt gebruiken.
Maar hoe dat er dan uit moet zien zou ik even niet weten. Ik heb het nog nooit hoeven gebruiken.
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2012 22:25:24
Quote Anchor link
Misschien heb je hier wat aan?
Gewijzigd op 22/03/2012 22:25:55 door - SanThe -
 

22/03/2012 22:26:11
Quote Anchor link
@Anthony
Doe eens in het bestand dat je include:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    # Volledige path naar het bestand:
    echo dirname(__FILE__);
?>

En probeer de output dat je krijgt in het andere bestand te plaatsen. Normaal zou dit moeten werken. Want met relative paths moet je voor iedere map weer een andere path hebben als die twee hoger of lager ligt.

Als je dan bijvoorbeeld config wilt includen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    include_once('hier_de_output/config.php');
?>
Gewijzigd op 22/03/2012 22:27:39 door
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

22/03/2012 22:29:00
Quote Anchor link
Het lukt allemaal niet :(

Er is toch een manier om het voor elkaar te krijgen?

Met dat ['ROOT_DOCUMENT'] toch of hoe dat ook heette?
 

22/03/2012 22:30:54
Quote Anchor link
Anthony, dat van mij moet normaal wel lukken. Want ik gebruik het nu niet meer, maar vroeger wel heel veel en daarmee lukte het dus altijd. Ongeacht de map waarin je werkt.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

22/03/2012 22:34:25
Quote Anchor link
Aaron, de bestand wil niet eens includen. Hoe moet ik dan iets krijgen?
 

22/03/2012 22:35:49
Quote Anchor link
Ga naar het bestand dat je wilt includen. Zet daar bovenaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo dirname(__FILE__);
?>

Ga dan naar het bestand die de andere bestanden moet includen en zet daar de output die je daarnet ontvangde i.p.v. die ../ of wat je ook al geprobeerd hebt.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

22/03/2012 22:38:42
Quote Anchor link
Aaron bedankt.

Ht is gelukt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.