site review consolecovers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels Beckers

Niels Beckers

10/12/2007 14:03:00
Quote Anchor link
Hallo,

Graah had ik jullie mening over mijn website ( Console covers. Ik heb de website seo vriendelijke links mee gegeve etc. Graag had ik jullie gedacht over de gemakelijk heid van de website's, spelfouten en andere fouten.
De admin is hier te vinden:
http://www.consolecovers.nl/admin/
inloggen met:
-test (naam)
-test (pass)

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Beckers
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:26:50
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/12/2007 14:09:00
Quote Anchor link
Mooi design, links naar a, b, c, d, enzovoort zijn goed voor het overzicht.
 
Crispijn -

Crispijn -

10/12/2007 14:26:00
Quote Anchor link
op de contact pagina kom ik tegen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
</td></tr>
        
    <tr><td> </td></tr>
    <tr><td><input type="submit" name="submit" value="Versturen" /></td></tr>
      
        </table>
    
    
</td>
                </tr>
              </table></td>
            </tr>
            <tr>
              <td><img src="images/21.gif" width="580" height="4" alt="" /></td>
            </tr>
            
</table>      
    
</td>
        </tr>
      </table>
      <table width="772" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
        <tr>
          <td><img src="images/23.gif" width="772" height="2" alt="" /></td>
        </tr>
      </table></td>
  </tr>
</table>
<div align="center">
    <span style="font-size:12px; color: #9f9f9f;">
         Consolecovers.nl 2007 <br />
    </span>
</div>
<script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript">
</script>
<script type="text/javascript">
_uacct = "UA-1770334-9";
urchinTracker();
</script>
</body>
</html>


Lijkt me niet helemaal de bedoeling ;)

Verder wel een aardige layout. Beetje smal maar daar zul je wel bewust voor gekozen hebben!

Goed werk, nu nog voor de invulling zorgen!
 
Niels Beckers

Niels Beckers

10/12/2007 14:31:00
Quote Anchor link
crispijn ik snap niet wat je bedoelt.

( [HIER) staat toch dat de pagina valid is?
 
Simon

Simon

10/12/2007 14:35:00
Quote Anchor link
Als je producten wil gaan verkopen of showen, zou ik toch de pagina toch wat breder maken, kun je wat meer producten kwijt.

Verder is het een mooie layout, maar een beetje basic en lettertypes zijn niet goed op grootte in de header.

*edits: toevoegingen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Simon
 
Crispijn -

Crispijn -

10/12/2007 14:55:00
Quote Anchor link
ik zag dat in het contactformulier staan in je bericht sectie (text area)

http://www.consolecovers.nl/contact/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crispijn -
 
Niels Beckers

Niels Beckers

10/12/2007 15:03:00
Quote Anchor link
@crispijn: oeps was de textarea vergete te sluiten, maar in opera ging dat wel goed,
bedankt voor de opmerking.

@simon: Nee ik ben niet van plan om er producten te gaan verkopen.

Nog opmerkinge?
 
Niek Weevers

Niek Weevers

10/12/2007 21:59:00
Quote Anchor link
In FF is bij de contactpagina de rechterkolom langer dan de linkerkolom. Lijkt me niet de bedoeling.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/12/2007 22:09:00
Quote Anchor link
Vind de layout lelijk, niet mijn stijl. Wat is de bedoeling? Want er zijn al zo veel sites met dit concept.

En wat dacht je van adsense?
 

10/12/2007 22:34:00
Quote Anchor link
Ik vind Online maffia game rechts bovenin (in die balk, de eerste), niet zo mooi / netjes staan.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

10/12/2007 22:51:00
Quote Anchor link
Niek,
zou je een screenshot kunnen posten?

Tommy,
de site is louter gemaakt voor verkoop (kan er eventueel wel ads tussen zetten)?waar?

jeej,
wat bedoel je?
die link daar helemaal weg doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Beckers
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/12/2007 23:02:00
Quote Anchor link
Wat betekend louter? :$

Als je hem voor een klant maakt zou ik geen ads er tussen zetten.

BTW, hij iPod Touch onvriendelijk! Echt een schande, ziet er niet uit.
 

10/12/2007 23:04:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 10.12.2007 22:51:
jeej,
wat bedoel je?
die link daar helemaal weg doen?

Euh, jah? Lijkt me niet daar horen, je hebt toch een kopje "linkpartners"?
 
Niels Beckers

Niels Beckers

10/12/2007 23:11:00
Quote Anchor link
louter == enkel en alleen:)

nee ik heb hem niet specifiek voor iemand gemaakt ik ga hem gewoon op een verkoop site plaatsen.

@jeej; ja dat is waar, maar ik zette dat daar omdat het me leek dat je daar promotie site's kon zetten? dus bv als je een nieuwe site hebt daar een linkje plaatsen (die komt beter in de aandacht)
 
Jelmer -

Jelmer -

10/12/2007 23:20:00
Quote Anchor link
Voor een site die draait om covers, mis ik de plaatjes een beetje. Als ik een site zou maken die eigenlijk alleen maar draait om covers, hoesjes, zou ik uitgaan van collages en plaatjes in plaats van alleen maar tekst. Als je op zoek bent naar een cover, en je ziet allemaal andere covers staan trekt dat toch veel meer aan, roept dat toch veel meer het gevoel van "hier zit ik goed!" op dan een lijstje met namen?

Maar om even terug te gaan waar je nu bent: Wat dacht je van de voorpagina voorzien van een "laatst toegevoegde covers" blokje?

Verder zou je simpele acties als het uploaden van gezochte covers kunnen vergemakkelijken door die regel klikbaar te maken, zodat direct alle al-bekende informatie die bekend is (naam, categorie) al is ingevuld en je direct op upload kan drukken.

Je grijze tekst valt trouwens in het niets waneer ik het contrast van mijn beeldscherm verhoog. Ikzelf gebruik dat altijd als indicatie dat de gekozen kleur wat ongelukkig is, en met bijvoorbeeld zon in je beeldscherm onmogelijk te lezen is. Zwart zou fijner zijn.

En als laatste zou ik de zoekfunctie verplaatsen naar de plek waar nu "Online maffia game" staat, of links in de zijbalk. Dat zijn de plekken waar mensen een zoekfunctie verwachten.

edit: bij mij werkt hij overigens 'prima' op de iPod touch. Precies hetzelfde als in Safari hier op mijn Mac. Alleen die ene letter uit het alfabet raken op de covers-pagina is wat lastig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Niels Beckers

Niels Beckers

11/12/2007 11:37:00
Quote Anchor link
hallo Jelmer,

Bedankt voor deze grondige controle van mijn webiste:
ik heb nu de volgende dingen aangepast:
-Tekstkleur zwart
-linkkleur rood(deze vind ik opzich niet heel geslaagd dus ideen zijn welkom)
-Je kan nu ook in de admin bij een aangevraagde cover uploaden ipv alleen verwijderen
-zoekfunctie verplaatst
-laatst nieuwe covers toegevoegd.

Bedankt,

Nog opmerkingen?
 
Winkie

winkie

11/12/2007 11:50:00
Quote Anchor link
mogen nog wel wat leuke graphics/foto's in!
 
Niels Beckers

Niels Beckers

11/12/2007 12:17:00
Quote Anchor link
je bedoelt de content?
Die komt later,

eerst zorgen dat de site kwa scripting in orde is
daarna begin ik met invoegen.

Niels
 
Joren vh

joren vh

11/12/2007 12:47:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 10.12.2007 14:31:
crispijn ik snap niet wat je bedoelt.

( [HIER) staat toch dat de pagina valid is?


1 error
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Niels Beckers

Niels Beckers

11/12/2007 12:53:00
Quote Anchor link
This Page Is Valid XHTML 1.0 Transitional!

gemaakt : had het opmaak style van de link er vergeten weg te nemen.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/12/2007 19:42:00
Quote Anchor link
bumpje?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.