Site review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

/home/joost

/home/joost

23/01/2010 20:11:00
Quote Anchor link
Beste,

Voor mijn vervolgopleiding moet ik 2 thuisopdrachten maken, 1 daarvan is het maken van een website voor een nieuw product wat de eetlust tegen houd.
Ik ben er al wat aan begonnen, maar ik weet het allemaal niet meer, is er iemand die me een beetje kan helpen met tips?
Afbeelding

B.v.d., Joost.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 01:22:48
 
Tom K

Tom K

23/01/2010 20:16:00
Quote Anchor link
ik vindt het er niet echt goed uit zien. De gradiënts zijn erg lelijk, en ik vindt het logo veel te groot.

Ook vindt ik het menu te simpel en de hele layout heeft gewoon een te gewone opbouw.

Tip: voor betere kleuren combo's kijk op http://kuler.adobe.com/

edit: typo;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tom K
 
Aapje yeah

Aapje yeah

23/01/2010 22:10:00
Quote Anchor link
Zoals Tom al zei betere kleuren. Heeft het product kleuren? gebruik dan die Zorg dat je nooit basis kleuren naast elkaar gebruikt bij: blauw met rood niet dat vloekt bij elkaar, gebruik ook nooit wit op een achtergrond doe altijd een zeer lichte tint van de hoofdkleur op de achtergrond.

Verder vind ik de positionering wel goed

Groeten

EDIT:::
Jij hebt geen copyrights. Het bedrijf waarvoor je de website maakt heeft de copyrights en jij hebt de 'made by' (A)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aapje yeah
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

24/01/2010 11:54:00
Quote Anchor link
Ik vind het er opzich wel goed uitzien. Maarja ik weet dan ook niet wat gradiënts zijn.
Alleen het zoekknopje vind ik niet helemaal juist gepositioneerd en de regels met tekst zijn iets wat lang.
 
Aapje yeah

Aapje yeah

24/01/2010 11:56:00
Quote Anchor link
De gradient is bijv: dat witte naar blaauw en dat blauw naar geel.. de overloping van de kleuren
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

24/01/2010 12:01:00
Quote Anchor link
Tim Lijster schreef op 23.01.2010 22:10:
Zoals Tom al zei betere kleuren. Heeft het product kleuren? gebruik dan die Zorg dat je nooit basis kleuren naast elkaar gebruikt bij: blauw met rood niet dat vloekt bij elkaar, gebruik ook nooit wit op een achtergrond doe altijd een zeer lichte tint van de hoofdkleur op de achtergrond.

Verder vind ik de positionering wel goed

Groeten

EDIT:::
Jij hebt geen copyrights. Het bedrijf waarvoor je de website maakt heeft de copyrights en jij hebt de 'made by' (A)


Dat bedrijf ook niet, copyright bestaat niet in Nederland volgens mij...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

24/01/2010 12:01:00
Quote Anchor link
Sorry, ik wil echt niet grof overkomen, maar ik noem dit eigenlijk niet eens een lay-out. Het zijn wat vakken en een beetje kleur... Waar is de structuur? Waar is het Web2.0? Dat je gradients gebruikt, hartstikke goed. Dat kan je website namelijk professioneler laten ogen, echter moet je dan goed op het kleurgebruik gaan letten. Kies zelf geen kleuren die jij mooi vind voor je website, kijk hoe zij op elkaar reageren.

Daarbij geef ik altijd als tip dat je moet gaan rond surfen, kijk in portfolio's e.d. en doe inspiratie op. Een lay-out is meer dan wat vakken en kleuren ;-).
 
John D

John D

24/01/2010 12:24:00
Quote Anchor link
Smaken verschillen dat is hier al duidelijk te lezen.....
Ook zijn er meningen die menen te weten dat het niet OK is maar ook die vallen onder de "smaken" en hebben de wijsheid niet in pacht. Ik vind de goudachtige volvo van mijn buurman ook niet om aan te zien maar hij vindt hem te gek. Het pakketje waarmee je dit gemaakt heb, zo te zien StudioWebdesign 3 of 4 kan wel meer en daar zitten prima voorbeelden bij. Kies er daar een van.
 
Pepijn

Pepijn

24/01/2010 12:51:00
Quote Anchor link
Zo te zien is design niet je sterkste kant. Mijne ook niet.

Wat ik altijd doe is op sites zoals:
http://www.freewebtemplates.com/

een mooi template uitzoeken, plaatjes, en kleuren beetje veranderen, beetje schuiven en tadaa daar is je layout.
 
Mr.Moe

Mr.Moe

24/01/2010 13:07:00
Quote Anchor link
Bovenstaande opmerkingen over de kleuren ben ik het volledig mee eens. Ik weet niet welke opleiding jij volgt, maar volgens mij is de opmaak voor de meest standaard opleidingen goed genoeg en is het volgens mij ook niet echt nodig om hem volledig web2.0 te maken.
 
Justin S

Justin S

24/01/2010 13:08:00
Quote Anchor link
Bekijk hier eens een aantal voorbeelden: Creattica

Hier staan echt goede ontwerpen op!

Een tip: Werk met 2 kleuren. hoeven niet op elkaar te lijken, mogen zelfs contrasteren, maar neem deze 2, ga naar kuler.adobe.com en voer deze hex code daar in. Dan krijg je varianten voor jouw kleur. Sla deze ook op. en doe dit ook voor de andere kleur. Zo heb je nu in totaal 12 kleuren. Kies hier de meest bijpassende uit en bepaal vervolgens de achtergrondkleur van de pagina en de blokken, kijk welke tekstkleur hier goed bij past e.d..

Let verder op leesbaarheid, usability en op de technieken die je wil gebruiken. Bijvoorbeeld JavaScript. Je mag me altijd PM'en als je wat meer info wilt!
 
Mr.Moe

Mr.Moe

24/01/2010 13:23:00
Quote Anchor link
2 kleuren is wel wat weinig he, ik zou gaan voor 3 :D
 
Justin S

Justin S

24/01/2010 13:54:00
Quote Anchor link
Ik ben werkzaam bij een reclamebureau, en zo gaat dit altijd. 2 kleuren + 5 tinten van elke kleur (=10). 2+10 = 12. Anders heb je er 17. Dat wordt gewoon te divers en creëer je geen eenheid.
 
Mr.Moe

Mr.Moe

24/01/2010 14:21:00
Quote Anchor link
ok als je het zo bekijkt, is dat zeker wel genoeg inderdaad.
 
/home/joost

/home/joost

24/01/2010 17:50:00
Quote Anchor link
In de header staan de kleuren van het product.
Ik heb dit gemaakt met Zend Studio, designing is inderdaad niet mijn sterkste kant, geef mij maar wat PHP code (A)

Maar ik zal vanavond na het werken even kijken.
Bedankt voor alle adviezen, en ik wil wel iets zélft maken, niet overnemen en dingen veranderen, inspiaitie opdoen kan altijd natuurlijk :)
 
/home/joost

/home/joost

25/01/2010 21:12:00
Quote Anchor link
Ik heb naar jullie adviezen gekeken, en heb nu hetvolgende:
Afbeelding
Als ik er morgen naar zal kijken zal ik misschien denken: bah, maar dat heb ik wel vaker, dan maak je iets, denk je WAUUUWWW this is it ... dan slaap je een nachtje, en dan kijk je weer en denk je UHHHHL.. :P
Iemand nog op- en/of aanmerkingen?

Ik weet alleen nog niet wat ik precies met de header aan moet ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
Mr.Moe

Mr.Moe

25/01/2010 22:07:00
Quote Anchor link
Ik zou zoiezo die gradient uit de header halen.
 
GI ACE

GI ACE

25/01/2010 22:36:00
Quote Anchor link
Misschien de kleur van de tekst aanpassen naar de kleur van de header. Ander letterype eventueel?
 
John D

John D

26/01/2010 13:14:00
Quote Anchor link
Mr.Moe schreef op 24.01.2010 13:07:
Bovenstaande opmerkingen over de kleuren ben ik het volledig mee eens. Ik weet niet welke opleiding jij volgt, maar volgens mij is de opmaak voor de meest standaard opleidingen goed genoeg en is het volgens mij ook niet echt nodig om hem volledig web2.0 te maken.
Volledig Web 2.0 ?
Naast de technische vernieuwingen wordt Web 2.0 vaak ook in verband gebracht met een bepaalde visuele stijl. Er moet echter rekening mee worden gehouden dat grafische elementen geen integraal deel uitmaken van Web 2.0, noch vasthangen aan de evolutie die Web 2.0 eigenlijk is. Grafische tendensen doen zich volledig los van technische, sociologische en marketinggerichte evoluties voor.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John D
 
/home/joost

/home/joost

26/01/2010 14:21:00
Quote Anchor link
Ik heb de gradiënt weggehaald, en wat meer groen gebruikt ..
Afbeelding
Alleen nu heb ik weer 2 kleuren :X :P
Vnaaf weer ff verders kijken ..
 
John D

John D

26/01/2010 15:29:00
Quote Anchor link
Beetje somber geworden nu. Het onderwerp anti-eetlust is op zich al somber... Dus enig licht in de duisternis moet uitstralen van je website.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.